E moj Rafa jesi se usro
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pod hitno uvesti ovu analizu u fakultetske udzbenike psihologije sporta!bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 jan 2020, 17:28Zverev vs Rublev
Ako se sjecate kad sam prognozirao raspad NextGen igraca na USO, desio se isti, jedino Zverev je prezivio malo vise od onog sto su i ostali ocekivali, tj. ranog ispadanja odmah.
Poslastica dana cini se na prvi pogled i najneizvjesniji mec, kako bookmakeri prognoziraju.
Ipak, ja to malo drugacije vidim!
Njih dvojica su igrali 3 meca i sva 3 je glatko dobio Zverev!
Zverev za divno cudo igra ovaj turnir dobro.
Dobio je Cecchinata, Gerasimova i Verdasca sve po 3-0.
U prva dva meca je imao nerealno visok procenat servisa, protiv Gerasimova to je rezultatski bilo i malo teze od ocekivanog, ali ipak 3-0.
Protiv Verdasca je imao dosta los procenat drugog servisa, sto moze biti problem protiv ozbiljnijih igraca.
Rublev je momak koji je sigurno potencijal za top 10, sto sam davno naglasavao, kad su mnogi ovdje bili skeptici.
Kompletan igrac na svim poljima, kojeg su povrede i itekako luda glava, vec sad mozda kostale toga da ne bude oko top 10.
Prva dva kola je dobio domaceg " challenger" igraca O'Connella 3-1, zatim Sugitu 3-0.
Onda je dosao mec protiv Goffina i ozbiljan test, koji je dobio 3-1, ali treba naglasiti da je dobio 2 seta u TB i vrlo lako je mec mogao otici na drugu stranu!
Rublev je nezgodan i igra dobro, ali cini mi se da je Zverev uhvatio ritam i nasao pravu igru.
Zbog toga, a i zbog H2H, mislim da je Sascha veliki favorit ovdje, iako bookmakeri ne misle tako.
Ako mene pitate, jedini mec koji bih tipovao danas.
Ko ima love, neka je proba ovdje uduplati na single pobjedu Zvereva, kv. 2.05 je po meni nesto sto se mora iskoristiti.
Moja prognoza:
Zverev 2
Maestro vakat je za ono
bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 11:53Pod hitno uvesti ovu analizu u fakultetske udzbenike psihologije sporta!
Hvala Sascha VELIKI FAVORITU MOJ, na lijepe
2-3 plate, ziv ti meni bio 100 godina pa opet donio lovine.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.