Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ševčo moraš mi poslat tiket da vidim šta si igro, al na pp nemoj ovdje temu zatrpavat.
Al kikso si Wawrinku, znači 2/3 pogodio samo, nema tu profita.
Al kikso si Wawrinku, znači 2/3 pogodio samo, nema tu profita.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ja navijam da Rafa dodje do 1/2 da zadrzi prvo mjestobosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:08Ne kontam sto se lozite, vi djeda Santiaga fanovi, cak i da gledate taj SF film (tipa Alien), pa da Rafa ispadne, kakve veze ima taj dio zdrijeba sa vasim ljubimcem?!
Pogrijesili ste mec, umjesto za Fyrgiosa trebate tako zdusno navijati za Raonica.![]()

-
Pa da si gledao postove vidio bi tikete zelene, ukupna kv 9.80 i 5.50 na drugoj kombinaciji.
Obrisao je Uno, nije im mjesto ovdje, to je samo bilo za tebe.

Naglaseno lijepo u analizi da tipujem samo Zvereva od meceva na klad, ne igram ja tu sitnjariju od kv kao Medu, niti sam Thiema igrao a presiguran sam u njega bio.
Moj Bodi moj, pa ni da kazes bravo majstore za onako samouvjerenu izjavu, za mec koji ste tvrdili 50-50 lijepo vam kazem NEMA STA RUBLEV TRAZITI, ZNACI NULA SANSE!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 27 jan 2020, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Majstorski si skinuo Zvereva. Čekam da Rafa završi pa sam te mislio pofalit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pa kad toliko dobijas,casti raju ovdje nek kockaju,ne budi cicija...imas ovdje puno "kockara " 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Ma yebes hvaljenje, zezam te ja, da je bar neko poslusao, to bi mi drago bilo.
Rafa je davno zavrsio, samo ti nije javio.

@delinho
Ma znas da ne dobijam, zajebajem se.
Haram pare od kocke mozes samo popiti sa mnom i prokurvati ( haram u haram) , te pare se ne dijele, zlatno pravilo br1.
Ja dijelim, samo one koje sam posteno zaradio, halal!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 27 jan 2020, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
al je Rafaelo dobar na mrezi danas sto jest jest 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Danas ?!?
Covjek uz Fedexa ima sigurno najbolju volley igru, u procentima mislim i najbolju od svih igraca, vrhunski i brutalno igra na mrezi i to mu je jedno od najjacih oruzja koje nazalost rijetko ko spominje.
Cak je i u dublu vrhunski igrac zbog takvih stvari.
ma nema,pravi servis - volej igrac ..bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:28Danas ?!?
Covjek uz Fedexa ima sigurno najbolju volley igru, u procentima mislim i najbolju od svih igraca, vrhunski i brutalno igra na mrezi i to mu je jedno od najjacih oruzja koje nazalost rijetko ko spominje.
Cak je i u dublu vrhunski igrac zbog takvih stvari.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa frajer jedva hoda, i vratis ga u mec, svasta, fakat je mentalno nestabilan posto, gori choker od Rodje
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Zanimljivo da ovaj ohraniceni ofenzivni igrac ovako ofanzivno odigra kad Rafa servira za mec
Duple greške pravi u ključnim momentima i prošlog i ovog seta, i ovakav usran misli na Novaka ić.
Bolje pusti životinju Thiema nek odradi posao, nego da te lik šprda ko i lani.
Bolje pusti životinju Thiema nek odradi posao, nego da te lik šprda ko i lani.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav levat 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
glavno napravi brejk, slavi ko da je uso u finale hahah
Samo sto je sa druge strane jos veci debil 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ma dobar je skroz meč ... neznam šta vi očekujete
peti set bi bio super, pa makar i bilo 6:0
peti set bi bio super, pa makar i bilo 6:0

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.