Mislim da je cijela drzava znala za to stanje u Slobodi, vrhunac je bio bojkot igraca da treniraju. I nije samo Martelat bio u toj situaciji, nego mnogi igraci, samo sto je nekome ko dodje iz Francuske to daleko jadnije i pogubnije do nama samima. Sramota, jad i cemer za tim u PL, u 2020. godini, u 3. najvecem gradu u drzavi. Mene stid, posto cesto idem u Francusku, sutra kad kazem nekome odakle sam pa se oni sjete ovakvih clanaka
Ovo sto je prethodna Uprava napravila je bruka, ne samo po pitanju neisplacivanja plata, nego i sumnjivi ugovori sa pojedinim igracima pa je npr. ovaj francuz imao neke stavke u ugovoru po kojima moze napustiti klub ukoliko ode i trener/tim menadzer koji ga je doveo, a to se desilo.
Ne znam sta ocekujes da prokomentarisem, a da nije poznato. Sloboda je zaduzen klub, zivotari na racun grada, najveci teret su dugovi iz proslosti a na koje se svaka Uprava mora osvrtati i tako kaskati i ne stizati tekuce obaveze izmirivati. Ako se nesto drasticno ne promijeni, vjerovatno na kraju sezone ce par igraca iz ove postave pokrenuti tuzbe, i tako iz godine u godinu.
Poznato ti je?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤