Ma zenicanima niko ne valja.Dedic bio kapiten i bilo sve ok..cim je trazio svoje pare i tuzio odmah alkos...sjecate se sta su govorili za Horica kada je bio kod nas.a cim je njima dosao sada ga dizu u nebesa...ja mislim da ce Dedic biti dobro pojacanje za nas. Jos napadac..L' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:12Mislim da im ovo nije trebalo. Ako je vjerovati Zeničanima, frajer meda ne može, ne živi sportski itd.
Ali, ne tako davno su ga dizali u nebesa i molili da se vrati pa ipak mislim da je bolji od Bibera, Vazde i malog Begića, a za koliko je spreman to je pitanje.
Da hoće još napadača dovesti dok nije prekasno.
FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
- prisonbreak
- Kontakt:
Eto tako je. Dedic prosle sezone sasvim ok, ove sezone noc prije tekme ubijen od alkohola, utakmica u 4, navece mrtav pijan.amar009 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:24Ma zenicanima niko ne valja.Dedic bio kapiten i bilo sve ok..cim je trazio svoje pare i tuzio odmah alkos...sjecate se sta su govorili za Horica kada je bio kod nas.a cim je njima dosao sada ga dizu u nebesa...ja mislim da ce Dedic biti dobro pojacanje za nas. Jos napadac..L' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:12Mislim da im ovo nije trebalo. Ako je vjerovati Zeničanima, frajer meda ne može, ne živi sportski itd.
Ali, ne tako davno su ga dizali u nebesa i molili da se vrati pa ipak mislim da je bolji od Bibera, Vazde i malog Begića, a za koliko je spreman to je pitanje.
Skrsio se skroz, a bolji od tih vasih pojedinaca i kada je pijan da se razumijemo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Njegove nogometne vještine nisu upitne, ali način života itekeko jeste.amar009 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:24Ma zenicanima niko ne valja.Dedic bio kapiten i bilo sve ok..cim je trazio svoje pare i tuzio odmah alkos...sjecate se sta su govorili za Horica kada je bio kod nas.a cim je njima dosao sada ga dizu u nebesa...ja mislim da ce Dedic biti dobro pojacanje za nas. Jos napadac..L' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:12Mislim da im ovo nije trebalo. Ako je vjerovati Zeničanima, frajer meda ne može, ne živi sportski itd.
Mene iskreno ne bi čudilo da sad postane Xavi za vas. Tako obično bude s Čelikovim zvjezdicama kad odu negdje drugo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ako voli popit znači, uklopit će se : )prisonbreak je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:40Eto tako je. Dedic prosle sezone sasvim ok, ove sezone noc prije tekme ubijen od alkohola, utakmica u 4, navece mrtav pijan.amar009 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:24Ma zenicanima niko ne valja.Dedic bio kapiten i bilo sve ok..cim je trazio svoje pare i tuzio odmah alkos...sjecate se sta su govorili za Horica kada je bio kod nas.a cim je njima dosao sada ga dizu u nebesa...ja mislim da ce Dedic biti dobro pojacanje za nas. Jos napadac..L' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:12Mislim da im ovo nije trebalo. Ako je vjerovati Zeničanima, frajer meda ne može, ne živi sportski itd.
Skrsio se skroz, a bolji od tih vasih pojedinaca i kada je pijan da se razumijemo.
Ovi naši su prvi dio odigrali ko da su svaku utakmicu bili mortus pjani. Jedan više-manje, nebitno.
A to za brzinu, ipak je u kontri naša tri igrača ostavio iza sebe i provukao loptu do Mahmutovića. Možda je to bilo sve od njega na utakmici, ne znam, nisam ga pratio, ali dovoljno od njega, posebno ako je mahmurao : )
Ne sumnjam da će grijati klupu sve dok ne bude kondiciono spreman, ako misli igrati.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo objavili spisak putnika za Antaliju. Naravno, momka o kojem smo sinoć pisali nema na spisku, a što je još smješnije nema ni prvog pojačanja, onog Kamerunca. Prvo su za njega objavili da je potpisao predugovor!

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne čudi me ništa u vakat smo imali i Efendica I Dzidica pa znamo kako to završi.
Sve držimo pod velom tajni kao da smo klub iz Koreje.
Dedić će se najbolje uklopiti, dolazi u Doboj, ne u Meku.
Kad sam vidio danas koliko je Musija iskesiro, zamantalo mi se.
Sve uredno po 500 evrica.
Sve uredno po 500 evrica.
moSa likCe
Ko jos fali na tom spisku? Osim dragutinovica, onaj kamerunac ocito nije zadovoljio, a stopera imamo i viska.
- L' Imperator
- Kontakt:
Kamerunac je zadovoljio, ali nešto drugo tu ima.
Fale još Vehab i Mušija, nema još nigdje zvanično da su na posudbi.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Sve je to dio marketinške kampanje i jačanje brenda MDK.L' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:09Počeli su i portali evo ismijavati ovo s Kameruncem.![]()
Zvanicno su u JedinstvuL' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 16:59Kamerunac je zadovoljio, ali nešto drugo tu ima.
Fale još Vehab i Mušija, nema još nigdje zvanično da su na posudbi.
Tamo su ih poslali.
- L' Imperator
- Kontakt:
Čudan neki način.Wolffire je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:38Sve je to dio marketinške kampanje i jačanje brenda MDK.L' Imperator je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:09Počeli su i portali evo ismijavati ovo s Kameruncem.![]()

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Nek' ih je sram! I Mušiju, a i ove naše nehljebe gore ako je više do njih!
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Golman onaj što ste ga poslali u Spartak na posudbu, branio danas protiv Ukrajinaca nekih, 4:0 su izgubili.
#samoRudar #zauvijek
Evo izgleda Gedi se vraća i to je to. Nesta smo sklepli. Ekipa def bolja nego u prvom dijelu nadam se da ce biti dovoljno.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nije loše onda.
Još da je Zildžović na klupi, ne bih uopšte sumnjao u opstanak!
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.