Tesko da ce krenuti, znat cemo zskoro svakakoHistoricar je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:02Ako Lazić krene u Antaliju, onda se vjerovatno racuna na njegaInijesta je napisao/la: ↑27 jan 2020, 16:49Meni je veci problem desni bek gdje se racuna na Sabana i Hodzica, glup gluplji sto su i dokazali u milion utakmica
A i ove “ zakrpe” sa polovnjacima Milicevicem i Julicem daj Boze ista dobro a donesu
Na Lazica mozemo zaboravit on je zavrsio svoje u FKS koliko ja znam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pitao sam šta će biti zbog obećanja Hadžića u vezi toga. U tom trenutku je bilo skoro pa dvocifren broj igrača kojim ugovor ističe na ljeto. Taj broj je upola manji sada.fanatikk je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:20Jel ok sto ce na tribine ili nije? De malo...fanatikk je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:16Kralju, de se sviju ti sa sobom dogovori. Ovdje lajkas sto ce na tribine oni koji ne produze, a sad nisi za to.BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 11:24Šta je s igračima kojima ističe ugovor na kraju sezone, da li će na tribine ako ne produže kao Adukor prethodne sezone?
"S šefom smo već pričali oko tih igrača. Adukor je prošle godine bio na tribini jer niko nije veći od kluba, a mi smo željeli da produžimo s njim saradnju. S ovima koji sada ističe saradnja smo pričali i vidjet ćemo šta će biti. Pregovaramo s onima koje želimo da ostanu, a ako neko odbije da pomogne klubu ili postupi kao Adukor onda će na tribine", dodao je Hadžić.
Ovo je mene interesovalo![]()
Nista licno kralju, samo imaj nekad svoj stav jbg ti![]()
Ja sam "lajkovao" jer sam dobio odgovor na moje pitanje koje me je zanimalo. Nisam lajkovao jer to podržavam ili ne podržavam.
U ovoj situaciji, kada je potencijalna zamjena za Lazića mačak u vreći, koji nije igrao godinu dana zbog preteške povrede, a prije toga igrao u dvoranama u Kazahstanu a prije tog po trećim i četvrtim ligama u Italiji, sam za OZBILJNO RAČUNANJE na Lazića kako bi spriječili potencijalno ogromne posljedice koje su neuporedivo veće od odlaska Lazića na kraju sezone za 0KM.
Vrati se godinu dana unazad, nađi moje postove u vezi Adukora pa malo pročitaj. Tada sam bio takođe za opciju da Adukora bar drže na klupi u slučaju da kola krenu nizbrdo i ako bude ugroženo prvo mjesto, hvala Bogu nije bilo, što ne znači da neće i ove godine kada imamo 4 konkurenta, manju bodovnu prednost, kao i dosta lošiju igru, sudije kontra sebe i sudije u korist naših konkurenata.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Alfrede,ako citas,pokoj ti accountu!Valjda ti se ispuni jednon zelja da Custa dodje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jbg, dobilo Sarajevo, malo stranica ispisano, nemaju o cemu da serendaju pojedini! Selam Alfredu i od mene!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Itekako.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zna li neko jel kraj?
Ja jos u navijam u magli, ali ne cujem vise nikog.
Ostaje darko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dan prije kreću na pripreme, znači sutra ćemo sve znati. Ko ne ide u Antaliju taj je završio sa Sarajevom.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:16Zna li neko jel kraj?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel ono ja tebi uplaćujem članarinu ako Darko ostane?

Stojim pri tome

FK Sarajevo
Rijetko se slazem s ovim likom ali po pitanju Krste je apsolutno u pravu za sve....Napapijri je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:19Jesi li vec nastupao negdje kao stand up komicar? Ako nisi, nikad nije kasno, uzmi pare.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 16:55Apsolutno tačno. Ne znam da li je još neko upoznat, ali od pojedinih igrača sam saznao da je Jelešković prinuđen da pravi poseban plan treninga za El Capitana jer program po kojem radi ostatak ekipe njega ne može ni da takne. Naime, priča se da se radi o programu kakav uglavnom upražnjavaju ekipe iz Premiershipa. Isto tako, "elektronska trening soba" kojom raspolažu velikani, kod nas će se praviti na osnovu analiza lucidnih i preciznih pasova našeg kapitena. Tako se priča.Napapijri je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:09Krste je neizostavan clan prvih 11 kod svakog trenera! Covjek sa 32 godine je nas najspremniji igrac, a odmora, izuzev ove pauze, nije ni imao. Kada su svi hladili muda, on je isao i na reprezentativna okupljanja, pa i pored svega toga nije bio povrijedjen. Krste na laznu devetku ili na lijevo krilo i na toj poziciji nece izostati odlican ucinak!
Pored toga sto nisi smijesan, ne razumijes ni to da fizicka sprema nije samo disanje na skrge u 60 minuti, sto je slucaj sa svim nasim fudbalerima, nego i mogucnost i spremnost zahvaljujuci kojima ne dozvoljavas povredama da te udalje sa terena. Krste Velkoski je nas najspremniji fudbaler i to ce ti reci svako ko se imalo razumije u fudbal ili fizicku spremu. Dakle, ponavljam jer tvoj mozak ne moze upamtiti drugacije, kapiten je jedini igrac koji je uz Kovacevica i Serbecica odigrao najvise minuta, pri tome je redovno dobijao pozive na reprezentativna okupljanja, i to na poziciji zadnjeg veznog gdje je bilo potrebno najvise snage i motorickih sposobnosti, a narocito u evropskim utakmicama. I jos nesto, posto je tvoja ocita namjera da ga svrstas u isti kos sa Husrefom Musemicem, zasluzio si da znas da ce Krste igrati i kod Marinovica i da ga ovaj smatra za odlicnog fudbalera, a jos boljeg covjeka i lidera na terenu. Pozdrav i isperi usta prije nego iduci puta spomenes kapitena!
Kapiten me je kupio zalaganjem, pristupom i pozrtvovanom igrom za klub kako i treba jedan kapiten....odlican je primjer Akademcima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako pidro nebude mogo vratit formu radi ne treniranja godinu dana, a ne radi nedaj boze povrede nove to je ok i razumnjivo al protiv sisograda kurca i starosti saban lijevog ili ovaj akademac dusman i oremus na desnu stranu.. Sto je dovoljno vremena da se u te tri utakmice ubaca pidra po 15 minuta da se on navikne oslobodi i da dodze na svoje.. sto ce bit znaci oko 2.5 mjeseca punog trenaznog procesa..Ako je povreda onda dovest novog. Vidjet kako ovaj novi igra probat ga vidjet imal hljeba ako je ok lazica sutnut na tribinu ako nece produzit ako je ovaj corak **** onda bi pustio lazara da igra do kraja..
Kruz jeste pero-muha kategorija, i da su ga neki balvanasi ko djete jednom rukom micali, al bi mogo pomoc ekipi kod ublehaski ekipa jer oni imaju spore bekove ako nista mogo bi on izvuci po neki crveni karton..
Sto se krstea tice koristit ga onoliko koliko trener procjeni da mu treba.
Jel ljubuski i kakanj igraju istu kategoriju takmicenja.. sjecam se rudara kaknja da je nekad nio medu prve 3-4 tima premijer lige sad kita teska
Kruz jeste pero-muha kategorija, i da su ga neki balvanasi ko djete jednom rukom micali, al bi mogo pomoc ekipi kod ublehaski ekipa jer oni imaju spore bekove ako nista mogo bi on izvuci po neki crveni karton..
Sto se krstea tice koristit ga onoliko koliko trener procjeni da mu treba.
Jel ljubuski i kakanj igraju istu kategoriju takmicenja.. sjecam se rudara kaknja da je nekad nio medu prve 3-4 tima premijer lige sad kita teska
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Proći će vrijeme brzo dok se radi.
Nije ovo ni malo lose danas...
Ima Vinko viziju ...
Moglo bi biti kao sto Rahmanovic rece "Gledacete jedno (prvo) Saraj'vo...
Ima Vinko viziju ...
Moglo bi biti kao sto Rahmanovic rece "Gledacete jedno (prvo) Saraj'vo...

- robertkosar
- Kontakt:
Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM