Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ja itelako jesam u toku. Znam da je Federer povrijedjen. Inace sam njegov fan. Nego ovdje ima previse nelogicnosti.
Kao sto rekoh, neki dan je bilo do Struffovog neiskustva sa 30 godina, a danas je Federer jednostavno borac...
Kao sto rekoh, neki dan je bilo do Struffovog neiskustva sa 30 godina, a danas je Federer jednostavno borac...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
sandgren je i inače apsolutni idiot .... ako ovo izgubi onda je pored toga i zadnji choker
- samoOlimpick
- Kontakt:
Tenyse promjeni ime u Choker
Struff je igrao dobar mec, ovaj krelac nije, imao je priliku samo jer je protivnik povrijedjen. Ovaj je nikakav igrac. Kontas sad?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa niko ti ovdje nece rec da je Sandgren ista vise od tarabe haha A na Federerovom mjestu bi mnogi predali jos u trecem setu jbg
-
bosanskazvijer
Ja bih rado promijenio nickname ako moze u motherfucker Premiera na GS...

@darker
Ne pretjeruj, tarabe ne dolaze u 1/4 finale tek tako.
Malo se prepao pobjede i polufinala sto je i normalno, a i Federer je proigrao.
Realno, zgazio ga je Tennys 6-2 drugi set bez bolova.
@darker
Ne pretjeruj, tarabe ne dolaze u 1/4 finale tek tako.
Malo se prepao pobjede i polufinala sto je i normalno, a i Federer je proigrao.
Realno, zgazio ga je Tennys 6-2 drugi set bez bolova.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 28 jan 2020, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicno.
Ovaj je taraba. Struff je neiskusan.
Da i to naucimo...
Ovaj je taraba. Struff je neiskusan.
Da i to naucimo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ako federer ovo dobije 3-2 ja necu imat rijeci za tebe majkembosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 08:21Ja bih rado promijenio nickname ako moze u motherfucker Premiera na GS...![]()
![]()
![]()
-
bosanskazvijer
Ma 2-2 je bilo bitno, 2-3 bi bilo sepetarija, lopatom, a 3-2 ima amidza u rukavu kao jokera.darker10 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 08:22ako federer ovo dobije 3-2 ja necu imat rijeci za tebe majkembosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 08:21Ja bih rado promijenio nickname ako moze u motherfucker Premiera na GS...![]()
![]()
![]()
![]()
Nije puno 18 kvota.
Pa onda ocigledno nisi ovo gledao kad je covjek servirao 150km/h. Al eto ispast ce haman da je Federer tankovo 2 seta i doveo se u situaciju da spasava 7 mec lopti servirajuci ko dijete namjerno
Ma ne letio je sve dosad, Sandgren ga pojeo...
Kakvi likovi 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma morao je ovdje uzet onu neku bl dok je Sandgren bio u soku, tesko se i dalje krece da u kontinuitetu ulazi u njegove gameove.
I ono se nađe govoriti nešto, ko je kriv Sandgrenu kad je glup ko noga, Federer ne može slajs servisa da vrati, ne može da se previje na tu stranu uopšte, ali ne eto Federer iz primea, Sandgren ga uzima, ajde begaj brate
ovo je sad skroz otvoreno, pravi roger sad pritisak i kreće se ok za peti set! nisam gledao prva tri seta, probudio sam se na 1:0 u četvrtom tako da ne znam kako je bilo ali sad je u najmanju ruku interesantno i napeto
-
bosanskazvijer
@darker
Servirao je oko 180, nemoj ni ti pretjerivati, nije bas invalid bio, BH je normalno cak igrao, FH ga zezao...
To je trenutni problem bio, pa ga malo popustio nakon lijekova i proigrao, vidi se jasno.
Servirao je oko 180, nemoj ni ti pretjerivati, nije bas invalid bio, BH je normalno cak igrao, FH ga zezao...
To je trenutni problem bio, pa ga malo popustio nakon lijekova i proigrao, vidi se jasno.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 28 jan 2020, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
FH Rogera pati, slajs servis na tu stranu ne može vratiti, a sve mu je bekend donio i naravno choke Sandgrena
Pahhahahah kakav choker frajeru se place sta je dopustio
-
bosanskazvijer
@darker
Reci JAVNO molim te kako ga je Sefkija svojim tiketom vratio u zivot.

Jel' ima jos onih padobranaca sto pisu da sam ja prevara, da ja slabo to znam, lafinam i sl.
Njih najvise volim.
Reci JAVNO molim te kako ga je Sefkija svojim tiketom vratio u zivot.
Jel' ima jos onih padobranaca sto pisu da sam ja prevara, da ja slabo to znam, lafinam i sl.
Njih najvise volim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.