Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
A jes patnja gledat ove Lošmijeve mečeve protiv Novaka.
Udavi ga, ne može ništa lik
Udavi ga, ne može ništa lik
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakva je ovo igra mačke i miša.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
satra me ovaj mec...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da nema servis, uzeo mi bi samo po 2 gema mozda
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ni toliko,svaki gem je spasavao po 2 BL
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa bi. Frajer igra ko da je u soku kad mu se vrati bilo koji servis. Kontam ja da on konta da mu je servis najjace oruzje, al uz to je bar trebao naucit da kvalitetno posprema neke krace riterne
Al na ovom urliku poslije dobijenog seta vidiš da će im **** majku svima, kakva je ovo budala 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Da Đoković nema najbolji ritern na svijetu uzeo bi po 3 gema , možda ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:48
Da Đoković nema najbolji ritern na svijetu uzeo bi po 3 gema , možda ...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Očekivan odgovor , jer eto servis nije udarac u tenisu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Normalno da jeste, al pricam ti o razmjenama. Tu ga unisti, a to je valjda bit tenisa..
To je bit tenisa, a bit foruma je ispaliti glupost i onda je braniti životom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamisli pickerluka boris se kroz pet setova i onda predas Noklici
definitivno bi pao u ocima mnogim.
Problem je sto ne ubaciva prvi servis kao do sada na turniru, ni priblizno, a i kad izgradi poen izadje na mrezu i radi neke ne rezonske poteze.
Al dobro kao da svi nismo rekli kakav ce mec ovo biti i kako ce zavrsiti
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ništa novo nisi napisao , kao da se to nije znalo prije meča...
Bit tenisa je ono što najbolje znaš, neko servis , neko volej , neko razmjene ,ko zna sve to odlično taj je šampion jednostavno...
Bit tenisa je ono što najbolje znaš, neko servis , neko volej , neko razmjene ,ko zna sve to odlično taj je šampion jednostavno...
oni bi jos odredjivali sta je bit tenisa,pazi ti servis je nebitanbombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:56Ništa novo nisi napisao , kao da se to nije znalo prije meča...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne moze ni ubacivati kad ti ovaj vrati ono sto ne bi niko, pa se onda i samopouzdanje poljulja..
Vec sad spinujete. Covjek zivi od servisa, tj od jednog segmenta igre. U ostalim je malo iznad prosjeka...delinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:59oni bi jos odredjivali sta je bit tenisa,pazi ti servis je nebitanbombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:56Ništa novo nisi napisao , kao da se to nije znalo prije meča...
Bit tenisa je ono što najbolje znaš, neko servis , neko volej , neko razmjene ,ko zna sve to odlično taj je šampion jednostavno...![]()
![]()
Ama prijatelju vidis ti da lik ne moze prvi servis pogoditi, proslo kolo 35 as servisa lupio, pa malo ko moze sa Novakom u razmjenama sa osnovne linije valjda je to jasno i pticama na grani, govorim ti da lik kad igra sa njim ima barijeru i ono sto najbolje radi a to je servis i servis volej i toga nestane
pa zivi,gradjen je tako,ima 2 metra u sebi,logika da se sa tom visinom ne moze kretati kao ostali ,udarati lopticu kao ostali...koristi ono sto ima ..svako ima prednosti i mane ,na koncu sve osim 3 0 je ovdje iznenadjenje kako god on servirao ...nije bas ni da Novak servira ko zena..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.