Ja branim ono sto neko uradi za klub,i znam pokazati postovanje prema tim ljudima,,ne branim njega licno nego to sta je donio klubu,znaci da se sprdam sa najtrofejnim trenerom bio bih dobar a?jel to igdje u svijetu normalno?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Meni Husref jutros milju uplati, kaze pratim sve dobro radis na forumu.
Krivo ovim placenim upravoljubcima,oni mislili da samo Sabra i Rumeni hoce platiti,sad bi da promjene dresbordobijeli je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:25Meni Husref jutros milju uplati, kaze pratim sve dobro radis na forumu.

Pa kad Husref može trčati za parama a zaradio u životu Boga oca, što i mi obični smrtnici ne bi mogli?Sanchezhz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:28Krivo ovim placenim upravoljubcima,oni mislili da samo Sabra i Rumeni hoce platiti,sad bi da promjene dresbordobijeli je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:25Meni Husref jutros milju uplati, kaze pratim sve dobro radis na forumu.![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad polijecemo?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Također, Marinović je istakao da će ekipa odigrati tri prijateljske utakmice u Antaliji gdje putuje 27 fudbalera.
- Sigurno da ove dvije sedmice mogu biti zadovoljan sa radom igrača i izvršavanjem njihovih obaveza. Uspjeli smo odigrati dvije utakmice, prvu smo izgubili, ali radimo na nekim stvarima da ispravimo sve greške. Svaka utakmica nam pokaže nešto novo, rekao je Marinović i dodao:
- Igramo sa Desnom iz Ukrajine, igramo sa ekipom iz Kazahstana, ne znam još ime, te ćemo vidjeti još jednog protivnika. U Antaliju putuje 27 igrača.
- Sigurno da ove dvije sedmice mogu biti zadovoljan sa radom igrača i izvršavanjem njihovih obaveza. Uspjeli smo odigrati dvije utakmice, prvu smo izgubili, ali radimo na nekim stvarima da ispravimo sve greške. Svaka utakmica nam pokaže nešto novo, rekao je Marinović i dodao:
- Igramo sa Desnom iz Ukrajine, igramo sa ekipom iz Kazahstana, ne znam još ime, te ćemo vidjeti još jednog protivnika. U Antaliju putuje 27 igrača.
Ne rece kojih 27Zukanovic je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:45Također, Marinović je istakao da će ekipa odigrati tri prijateljske utakmice u Antaliji gdje putuje 27 fudbalera.
- RajaBa1983
- Kontakt:
pa i sam znas koji su tu igraci jbtSanchezhz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:57Ne rece kojih 27Zukanovic je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:45Također, Marinović je istakao da će ekipa odigrati tri prijateljske utakmice u Antaliji gdje putuje 27 fudbalera.
- Igramo sa Desnom iz Ukrajine, igramo sa ekipom iz Kazahstana, ne znam još ime, te ćemo vidjeti još jednog protivnika. U Antaliju putuje 27 igrača.![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- Disperadun
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno da ne mislimajdohordas je napisao/la: ↑27 jan 2020, 23:57Nadam se da ne mislis ozbiljno to za povrede nasim igracima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2020, 23:53Hajde Hodzicu ili Sabanovicu povrijedite se da pokupimo Aksentijevica
Kada vidim kako lome Hebu i koliko urlice od bolova, povredu ne bih pozelio ni najvecem konkurentu a kamo li nasim igracima na koje ozbiljno racunamo.

Nedo Bog nikome..I ja sam pogledao story i stvarno mi je muka gledati kako se muci..
aBd da prodjemo bez povreda,dovoljno su nas mucile povrede ove sezone..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iskreno, velika je sramota što još uvijek nisu "uspjeli" ugovoriti prijateljske utakmice u Turskoj. Mislim da je za to zadužen Emir Hadžić i veliki minus. Trenutno se zna jedan protivnik (Desna - Ukrajina), drugi je neki iz Kazahstana, treći se ne zna. Smiješno.
Pratim i ostale ekipe koje idu u Turske, ove naše ekipe, već su svi znali početkom godine s kim i kad igraju kod nas je svaki put pisalo "znat će se naknadno". Nevjerovatno.
E moj Emire, nakon fantastičnog prvog roka sam te hvalio na svakom koraku, ideš silaznom putanjom već dugo.
Pratim i ostale ekipe koje idu u Turske, ove naše ekipe, već su svi znali početkom godine s kim i kad igraju kod nas je svaki put pisalo "znat će se naknadno". Nevjerovatno.
E moj Emire, nakon fantastičnog prvog roka sam te hvalio na svakom koraku, ideš silaznom putanjom već dugo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:17Iskreno, velika je sramota što još uvijek nisu "uspjeli" ugovoriti prijateljske utakmice u Turskoj. Mislim da je za to zadužen Emir Hadžić i veliki minus. Trenutno se zna jedan protivnik (Desna - Ukrajina), drugi je neki iz Kazahstana, treći se ne zna. Smiješno.
Kako su krenuli nece im ni biti potrebni slijedbenici kocijasa Husrefa da ih otjeraju, otjerat ce ih njihova nesposobnost... prijelazni rok je strasno lose odradjen
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ljudino, ti mrziš sebe do podne, a poslije čitav svijetInijesta je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:20BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:17Iskreno, velika je sramota što još uvijek nisu "uspjeli" ugovoriti prijateljske utakmice u Turskoj. Mislim da je za to zadužen Emir Hadžić i veliki minus. Trenutno se zna jedan protivnik (Desna - Ukrajina), drugi je neki iz Kazahstana, treći se ne zna. Smiješno.
Kako su krenuli nece im ni biti potrebni slijedbenici kocijasa Husrefa da ih otjeraju, otjerat ce ih njihova nesposobnost... prijelazni rok je strasno lose odradjen
Ni jedna vijest iz kluba nije došla da nisi popljuvao unaprijed, svako pojačanje koje je došlo ti si ga popljuvao dok potpis još nije stavio
Smiri živce, ubi te mržnja
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nažalost, moguće da promjeni hotel tamo u Antaliji, ima navodno neku ponudu iz Turske a klub će ga pustiti bez obzira na veličinu istu jer neće produžiti.
Nadam se da griješim, niko sretniji od mene, tako da sa euforijom treba malo sačekati ipak.
FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tesko,ne vjerujem da bi isao sa nama,vec bi ga otpisali..Sto bi mu placali kartu kad ide u drugi klub?BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:24Nažalost, moguće da promjeni hotel tamo u Antaliji, ima navodno neku ponudu iz Turske a klub će ga pustiti bez obzira na veličinu istu jer neće produžiti.
Nadam se da griješim, niko sretniji od mene, tako da sa euforijom treba malo sačekati ipak.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
loš prijelazni rok ???
a jos nismo ni vidili kako momci igrao
ne znam jest li vidoviti pa da znate jel dobar prijelazni rok ili nije
idem mi vise na k.... ovo pjuvanje bilo kakva info iz kluba odma na nož se doceka
bjezi ba sad je problem sto se nije prije par mjesci dog tekme u turskoj
a jos nismo ni vidili kako momci igrao
ne znam jest li vidoviti pa da znate jel dobar prijelazni rok ili nije
idem mi vise na k.... ovo pjuvanje bilo kakva info iz kluba odma na nož se doceka
bjezi ba sad je problem sto se nije prije par mjesci dog tekme u turskoj
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
A kao bitno je s kim cemo igrati pripremne tekme? Od mene minus ako ne odigraku TRI koliko je Vinko zahtijevao. A da li ce biti Desna, Lijeva ili neko treci potpuno nebitna stvar...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
Po mom misljenju trebalo se krenuti ranije sa pripremama 7dana, i biti u Anataliji 7dana duze pa odigrati vise utakmica i uigrati ekipu. Sta imas od 11-12 dana priprema u Antaliji....nista, brzo prodje.
Najmanje 15dana su trebali biti, al haj.
Po mom misljenju trebalo se krenuti ranije sa pripremama 7dana, i biti u Anataliji 7dana duze pa odigrati vise utakmica i uigrati ekipu. Sta imas od 11-12 dana priprema u Antaliji....nista, brzo prodje.
Najmanje 15dana su trebali biti, al haj.
Ma ide do kraja hefte sa darkom jos 2 godine. Niko nas napustit nece. Covjek na 27 igraca racuna tokom sezone bit ce ovo super.
bit ce opet titula eno je kod bordo bijelih divova gori cijela titova

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.