Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nije imao problem s ledjjma nego s preponom. Tako je rekao poslije meca.
"Namučile su me noge i leđa, ali sam procijenio da mogu gurati dalje i izboriti se s tim problemom. Tako je i bilo, iako je moglo sve biti gotovo u četiri seta. Dobro poznajem svoje tijelo pa sam bio spreman na takav rizik. Da je problem bio ozbiljniji, sigurno bih se predao."
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije isto servirati protiv Novaka i protiv Čilića. Jednostavno, najbanalnija stvar, protiv Čilića može se servis biti i 10 cm unutra servis polja i to će biti ace ili u najgore slučaju imat će zicer da to završi fh udarcem dok protiv Novaka to će biti retern pod noge i ako missliš da imaš bilo kakvu prednost taj servis mora da bude na liniji a i to će Nole vratiti i još u razmjena nema nikakvu šansu. Veliki je to pritisak u glavi, znaš da nemaš nikakve šanse ako ti vrati servis a on vrača 90% tih servisa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma imao je i sa preponom i ledjima, i sa jednjakom, i sa kamencom u bubregu, i sa uraslim noktima, i da stvar bude gora cak i sa limfnim cvorovima.
Show me your donuts 0 0
Znači problem nije ozbiljan i ide spreman na Novaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa malo leđa, malo prepone, malo lakat u predjelu ku*ca zar ne? 
Hajde Lošmi, još jedan set, i časno kući.

Hajde Lošmi, još jedan set, i časno kući.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ocekuje se da u mecu protiv Novaka ovdje bude doktorski konzilijum.
Show me your donuts 0 0
Ne znam vala. Jutros poslije meca na terenu je odmah rekao prepona. Nije spominjao ledja, a i da mu je to bio problem dobio bi tretman na terenu.delinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:30"Namučile su me noge i leđa, ali sam procijenio da mogu gurati dalje i izboriti se s tim problemom. Tako je i bilo, iako je moglo sve biti gotovo u četiri seta. Dobro poznajem svoje tijelo pa sam bio spreman na takav rizik. Da je problem bio ozbiljniji, sigurno bih se predao."
-
- Kontakt:
Hahahahah navijači Nadala i Đokovića pišu o povredama i predaji , oni to nekome prebacuju hahahaha,pa ovo su postovi godine !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:37Hahahahah navijači Nadala i Đokovića pišu o povredama i predaji , oni to nekome prebacuju hahahaha,pa ovo su postovi godine !!!

@darker ma samo nek se oporavi,ima dodatni dan odmora ,ima te doktore masere,nek ga spreme ,pa vidimo na sta ce to liciti ...mora 70 % bolje ako hoce da ima bilo kakvu sansu..posebno mora servirati bolje jer ovo do sad nista ne valja .
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tacno ste kao djeca, pisite o mecu trenutno, kad dodje vrijeme o mecu Novak vs Roger pisace se, treba uzivati u tom mecu sig ih nece biti jos puno.
Sam Roger nije potencirao povredu tako da bezz pricate
Sam Roger nije potencirao povredu tako da bezz pricate
o kakvom mecu,Losmi sparing partner samo,ja se ugodno iznenadim ako 2 puta prebaci mrezu ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Šta izvuče, strašno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma kakve njihove povrede. To ti je sve fake. Oni se ne smiju povrijediti. Daj da mi vidimo šta je ovdje u pitanju? Ipak je to Roger, sigurno je real deal.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:37Hahahahah navijači Nadala i Đokovića pišu o povredama i predaji , oni to nekome prebacuju hahahaha,pa ovo su postovi godine !!!

41.21.1.
Tqcno sta Novak izvuce, umjesto dvije berak lopte ode na Novaku stranu
Frajer ima 26 neprisiljenih iz FH naspram Novakove dvije
Frajer ima 26 neprisiljenih iz FH naspram Novakove dvije

@delinjo hvala tebra, nadam se da nece rizikovat i forsirat plaho da ne bi doslo do teze povrede, valjalo bi mu da bude zdrav pred IW i Miami jer mu ti turniri bas leze
a svakako je bolje za sport da je i povrijedjeni Fedja prosao na Novaka nego Sandgren neki.
@Virtual vidis jest lako zakuhat ovdje

@Virtual vidis jest lako zakuhat ovdje

-
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:49Ma kakve njihove povrede. To ti je sve fake. Oni se ne smiju povrijediti. Daj da mi vidimo šta je ovdje u pitanju? Ipak je to Roger, sigurno je real deal.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:37Hahahahah navijači Nadala i Đokovića pišu o povredama i predaji , oni to nekome prebacuju hahahaha,pa ovo su postovi godine !!!![]()
Kako ne smiju ? Koliko je Đoković do sada u karijeri predao mečeva , a koliko Federer?
Koliko je Nadal imao povreda , a koliko Federer?
I tu se Federer proziva , pa haj mi objasni kako ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kažem ti, njihovo je fake. Fact.
Ovo je prava stvar. Ovo je zabrinjavajuće.
Ovo je prava stvar. Ovo je zabrinjavajuće.

41.21.1.

ti si brat

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.