FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 jan 2020, 11:34

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 jan 2020, 11:27
BordoSarajevo je napisao/la:
28 jan 2020, 11:24
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 jan 2020, 11:02
Darko Lazic jedan je od nas :opaopa: :tralala: :guz:
Nažalost, moguće da promjeni hotel tamo u Antaliji, ima navodno neku ponudu iz Turske a klub će ga pustiti bez obzira na veličinu istu jer neće produžiti.
Nadam se da griješim, niko sretniji od mene, tako da sa euforijom treba malo sačekati ipak.
Tesko,ne vjerujem da bi isao sa nama,vec bi ga otpisali..Sto bi mu placali kartu kad ide u drugi klub?
Ima logike to što kažeš, i ja se potajno nadam tome i molim Boga da ovaj pogriješi što je to rekao.
Vidjet ćemo.

Rule, kakve ti informacije imaš? Daj podjeli s nama to akk nešto znaš više, ili samo imaš osjećaj da ostaje i produžuje? :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jan 2020, 11:39

Iznenadjen sam da su prihvatili uslove Darka,ali ovo govori o ozbiljnosti kluba...Oko 22k maraka plata je Darka :o ,jel ovo najveca plata?Benko imao 20k..
Nije jos 100% ,ali izgleda da ostaje s nama :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jan 2020, 11:41

Realno previse para za takvog igraca. Za te pare se mogao naci bolji igrac i jos kako je Darko odigrao ovu polusezonu uzasno, to ne bi bio ni problem naci boljeg od njega. Ali eto...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 28 jan 2020, 11:44

Celik dogovorio utakmicu tamo pa na kraju igrao protiv neke druge ekipe. Mi lani igrali protiv onih Gruzijaca pa se potukli na terenu a uopste nije bila ugovorena ta utakmica.
Tamo je sigurno preko 100 ekipa, najmanje je bitno sa kim ces igrat ako gledas samo sebe. Mislim da nema potrebe ugovarat nesto posebno te utakmice a sigurno je da ima dosta raspolozivih protivnika.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jan 2020, 11:47

Lijepo vidjeti Lazića, ovako nasmijanog na aerodromu 😊

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 jan 2020, 11:48

Osim, Muesimc, Hadzic, Sliskovic... svi sad potpisali da im lazic potpise, samo pitarima ne valja
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 28 jan 2020, 11:49

ado-hz je napisao/la:
28 jan 2020, 11:32
Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
Po mom misljenju trebalo se krenuti ranije sa pripremama 7dana, i biti u Anataliji 7dana duze pa odigrati vise utakmica i uigrati ekipu. Sta imas od 11-12 dana priprema u Antaliji....nista, brzo prodje.
Najmanje 15dana su trebali biti, al haj.
Malo je 15 dana,trebali su odmah poslije derbija u Antaliju.
ISTINA ZA VEDRANA!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 28 jan 2020, 11:51

Lecler je napisao/la:
28 jan 2020, 11:49
ado-hz je napisao/la:
Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
Po mom misljenju trebalo se krenuti ranije sa pripremama 7dana, i biti u Anataliji 7dana duze pa odigrati vise utakmica i uigrati ekipu. Sta imas od 11-12 dana priprema u Antaliji....nista, brzo prodje.
:urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 28 jan 2020, 11:52

AngelDiMaria je napisao/la:
28 jan 2020, 11:48
Osim, Muesimc, Hadzic, Sliskovic... svi sad potpisali da im lazic potpise, samo pitarima ne valja
Najveci je problem sto pitarima dosadi neko nakon godinu dvije tri. Nebitno je li trener, igrac, uprava (ne potenciram to). Da je Ahmetovic lupam najbolji strijelac 5 sezona nasli bi se strucnjaci da ganjaju dlaku u jajetu jer im dosadi. Neki bi ovdje htjeli sad 11 novih u ekipi jer im je dosasilo gledati nekoga, to je problem najveci.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 jan 2020, 11:54

haris004 je napisao/la:
28 jan 2020, 11:44
Celik dogovorio utakmicu tamo pa na kraju igrao protiv neke druge ekipe. Mi lani igrali protiv onih Gruzijaca pa se potukli na terenu a uopste nije bila ugovorena ta utakmica.
Tamo je sigurno preko 100 ekipa, najmanje je bitno sa kim ces igrat ako gledas samo sebe. Mislim da nema potrebe ugovarat nesto posebno te utakmice a sigurno je da ima dosta raspolozivih protivnika.
Evo znaju se sve prijateljske, konačno.
Desna, Tobol, Radnički Niš.

Bitno je to na vrijeme riješiti baš da ne dođe do tog da igraš sa nekim žlj ekipama ili sa C ekipama nekih klubova. Kad već ideš tamo, plaćaš fine pare, kad već ima kamaru ekipa, protivnici trebaju biti ozbiljni i jaki, da se što bolje uigramo, vidimo šta ne valja itd.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jan 2020, 11:54

Lecler je napisao/la:
28 jan 2020, 11:49
ado-hz je napisao/la:
Znamo da je totalno nebitno jer se valja prilagodit bh terenima poslije turskih tepiha.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2020, 11:58

Lazic ceka da zavrsi sa novim klubom. Cim zavrsi napusta nas, jedina sansa je da ga zayebu a takve sanse su 10%. Dobit cemo nesto para za njega (oko 300.000KM), a ako izvisi kod njih samo ce produziti sa nama. Takav je dogovor, zato i ide na pripreme.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 28 jan 2020, 11:59

Spisak igrača Sarajeva za pripreme u Turskoj: Kovačević, Džafić, Dizdarević, Šabanović, Hodžić, Pidro, Islamović, Dupovac, Šerbečić, Lazić, Kurdić, Miličević, Gavrić, Stanojević, Oremuš, Đokanović, Rahmanović, Salčin, Mustedanagić, Tatar, Imamović, Hebibović (sutra) Jukić, Velkoski, Cruz, Milanović, Ahmetović i Handžić.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 jan 2020, 12:01

A on je to kao prekucao ovu polusezonu?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jan 2020, 12:02

ElCartel11 je napisao/la:
28 jan 2020, 11:41
Realno previse para za takvog igraca. Za te pare se mogao naci bolji igrac i jos kako je Darko odigrao ovu polusezonu uzasno, to ne bi bio ni problem naci boljeg od njega. Ali eto...
Ne mozes naci boljega za te pare..
Milicevic dosao kao zadnji vezni??
Ako je dosao kao zadnji vezni onda je odlicno jer je to bila kriticna pozicija..Ostaje zal sto nije dosao bek,ali prezivit ce se nekako
@Denchi,tamo se ide radi klime jer je lakse raditi,imamo mi i u butmiru odlicne uslove ali je hladno,a tamo milina trenirati
@Sabinho,ja sam dobio drukciji info?Hajde vidit cemo..
Prodati Lazica za 300k maraka,Slovan Bratislava otkupi Mustafica i mozemo otkupiti Serbecica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2020, 12:03

Fanimo je konacno otpao. Mi necemo da platimo obestecenje, gurbeti nemaju. Po meni jos bolje, ne svidja mi se nikako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 28 jan 2020, 12:07

Citam sve ovo i pokusavam da shvatim ovoliku negativnost.Evo preuzimam da me popljujete za 2mj.kad se vec bude vidjelo kako ekipa igra u prvenstvu al dajte podrsku ekipi koja kvalitetno radi.Dosao novi strucni stab,ljudi se upoznali u ovom peridu sa ekipom(ne sto su znali i culi nego da sami vide).Sad,stalno ovdje neki potenciraju neka mjesta kao kriticna a pitam se da li su pogledali ijednu utakmicu ove poluaezone.Evo,pogledao sam obje pripremne i mogu reci da potpuno razumijem ideju dovodjenja igraca.Problem ove ekipe nije defanzivni vec ofanzivni segment.Zato su dovedeni Zinedin i Jukic a Milicevic iz prijeke potrebe zbog situacije sa Lazicem.
Spominje se desni bek?Ja sam ubijedjen da Sabanovic moze iznjeti kvalitetno tu poziciju uz alternativu Hodzica.
Zadnji vezni?Pa to je trenutno najbolje pokrivena pozicija u ekipi(Stanojevic-Djokanovic,Oremus-Gavric).
Najveci problem ce biti lijevi defanzivni (Pidro jos nece biti na nivou a alternativa su kvalitetni momci al bez iskustva u seniorskom fudbalu i prije svega sa pritiskom koje nosi ovaj dres).
Krilne pozicije su dobro pokrivene i kroz rad i konkurenciju ce se iskristalisati neke stvari.Ofanzivna vezna dva izuzetno kreativna rjesenja,dva target napadaca i eventualno tu nedostaje jedan drugaciji tip napadaca ako se odustalo od Guzine.
Ekipa ima kvalitet i sad su svi zdravi pa iz te konkurencije i borbe izaci ce jos kvalitetnija igra .

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 jan 2020, 12:08

moj uzor-S.G je napisao/la:
28 jan 2020, 12:01
Pa cekaj, ako je ispao iz forme (sto se desilo sa 80 posto ekipe) ne znaci da je tek tako za odbaciti. Samim itm sto treneri vide na treninzima da je covjek profesionalac, a posebno u zivotu izvan terena.. Stoper ala Lazic se tesko moze naci i definitivno je bolje zadrzati postojeceg fudbalera koji je provjereno dobar nego experimentisati s nekim drugim.

A ti kao budi objektivan
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 jan 2020, 12:10

28 jan 2020, 12:08
moj uzor-S.G je napisao/la:
28 jan 2020, 12:01
Pa cekaj, ako je ispao iz forme (sto se desilo sa 80 posto ekipe) ne znaci da je tek tako za odbaciti. Samim itm sto treneri vide na treninzima da je covjek profesionalac, a posebno u zivotu izvan terena.. Stoper ala Lazic se tesko moze naci i definitivno je bolje zadrzati postojeceg fudbalera koji je provjereno dobar nego experimentisati s nekim drugim.

A ti kao budi objektivan
Slazem se sa ovim prvim pasusom. Ali realno, bio je pravo los ovu polusezonu.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 jan 2020, 12:27

Uprava ne produzi Lazica - Nemamo para, Uprava napolje, Morali smo ga zadrzat.

Uprava produzi Lazica - Razbacujemo se parama, Nije on kvalitet, Uprava napolje.

Pa stvarno su pojedinci toliko jadni da je postalo smijesno. Uprava sta god da uradi, oni ce naci nacin da to popljuju.
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, HyperOS, Konzerva i 88 gostiju.