Eh da nije ispred njega bilo dvojica,klinac bi mu namjestio.Virtu4l je napisao/la:Danas mu je Dieg namjestio gol, eto, samo da se zna.
Trazio Grafonju pa skontao,ovog nema.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Eh da nije ispred njega bilo dvojica,klinac bi mu namjestio.Virtu4l je napisao/la:Danas mu je Dieg namjestio gol, eto, samo da se zna.
I ja se slažem da će Misimović nazad u Wolfsburg. Sigurno mu se ne da igrati za drugi tim. Diego i Misimović ne mogu igrati zajedno, prema tome dolaskom Zlatana Diego seli na klupu. Ama baš ništa nije pokazao.bosnas_ je napisao/la:Ako se Misimovic vrati u Wolfsburg,a velike su sanse,da li bi Diego i Miske mogli igrati u prvih 11? ja mislim da bi mogli,ali uz odredjene rotacije u timu..ovakav Wolfsburg je bas slab,oni u januaru moraju dovesti bar 2 vrhunska igraca kako bi stvari dosle na svoje mjesto,plus sto im se vraca i Fridrih,koji je inace stub odbrane Njemacke reprezentacije,dobro ce im doci..Dzeko je danas odradio svoje,jedna sansa jedan gol,maestralno:)
Pojacanje vrijedno 20 mill da ode na klupu??? Hoce qrac. Nema onaj njihov trener muda da njega stavi na klupu.OTNYS_YNWA je napisao/la:I ja se slažem da će Misimović nazad u Wolfsburg. Sigurno mu se ne da igrati za drugi tim. Diego i Misimović ne mogu igrati zajedno, prema tome dolaskom Zlatana Diego seli na klupu. Ama baš ništa nije pokazao.bosnas_ je napisao/la:Ako se Misimovic vrati u Wolfsburg,a velike su sanse,da li bi Diego i Miske mogli igrati u prvih 11? ja mislim da bi mogli,ali uz odredjene rotacije u timu..ovakav Wolfsburg je bas slab,oni u januaru moraju dovesti bar 2 vrhunska igraca kako bi stvari dosle na svoje mjesto,plus sto im se vraca i Fridrih,koji je inace stub odbrane Njemacke reprezentacije,dobro ce im doci..Dzeko je danas odradio svoje,jedna sansa jedan gol,maestralno:)
Miske i Diego mogu skupa igrati 100%. Brazilca se moze staviti na krilo ili kao poluspicaMonolog je napisao/la:Schaaf ako dođe(recimo na polusezoni), Džeko će do kraja sezone na kontu imati 30 golova(kombinacija njegovog buđenja iz zimskog sna i preofanzivne igre koju forsira Thomas). No, i Schaafonja je ljubitelj Diega, tako da ni njegov (eventualni) dolazak ne bi značio da će Miske imati svoje mjesto u prvih 11. Iako ne pratim toliko Wolfsburg(barem ne "strukturu" ekipe koja je iza kulisa), rekao bih da je za Misketov odlazak više zaslužan Hoeness negoli McLaren.
Moze, samo sto ga nece staviti na tu poziciju jer zive u iluzijama da je Diego playmaker koji njima treba. Cak i sada - kada nista ne ide - nisam procitao nekakve zesce kritike na racun Diega. Radije se kritikuje bezvoljnost Dzeke koja se uvijek povezuje sa odlaskom i mogucim transferom. Inace, Dzeko je u zadnjoj tekmi zalaganje stvarno podigao na visi nivo.majestic24 je napisao/la:Miske i Diego mogu skupa igrati 100%. Brazilca se moze staviti na krilo ili kao poluspicaMonolog je napisao/la:Schaaf ako dođe(recimo na polusezoni), Džeko će do kraja sezone na kontu imati 30 golova(kombinacija njegovog buđenja iz zimskog sna i preofanzivne igre koju forsira Thomas). No, i Schaafonja je ljubitelj Diega, tako da ni njegov (eventualni) dolazak ne bi značio da će Miske imati svoje mjesto u prvih 11. Iako ne pratim toliko Wolfsburg(barem ne "strukturu" ekipe koja je iza kulisa), rekao bih da je za Misketov odlazak više zaslužan Hoeness negoli McLaren.
Jos toliko u drugom dijelu i norma ce biti ispunjena.B0SANAC je napisao/la:Dzeko ima 9 golova zasad u prvoj polusezoni.
To mu je najbolji ucinak u ove tri godine.
Ma napadaju oni vec pola godine, ali uzalud.Jaydoo82 je napisao/la:Ide 100% u Man City... jer oni su napali a pare nisu u pitanju...
Ja ne zivim u UK, ali mislim da ce otici u City, iako ne u januaru, u junu.Ponos Torina je napisao/la:Jeran mi zivi u UK i kaze da je skoro pa 100% da Dzeko ide u CITY!!!
To su te pouzdane informacijePonos Torina je napisao/la:Jeran mi zivi u UK i kaze da je skoro pa 100% da Dzeko ide u CITY!!!
Iste one koje ja posjedujem od rođaka, koji živi u Minhenu.RiNo je napisao/la:To su te pouzdane informacijePonos Torina je napisao/la:Jeran mi zivi u UK i kaze da je skoro pa 100% da Dzeko ide u CITY!!!
a opet ja imam prijetelja blizu Torina kaze Dzeko u juventusugeronimo je napisao/la:Iste one koje ja posjedujem od rođaka, koji živi u Minhenu.RiNo je napisao/la:To su te pouzdane informacijePonos Torina je napisao/la:Jeran mi zivi u UK i kaze da je skoro pa 100% da Dzeko ide u CITY!!!![]()
Njemu je više vjerovati, često bude na treningu Bayerna.![]()
Džeko, Džeko...izludit ćeš naciju. Red golova, red tračeva.
E bravo, tebi vjerujemvrebac86 je napisao/la:ja imam prijatelja u Milanu koji nema pojma![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, General505, goonmo, izdzezveubrazil, KarlMarx, Maverick, random11, Zglavkar i 71 gost.