Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 27 jan 2020, 21:16

nebeskasila je napisao/la:
27 jan 2020, 18:25
Necemo ga puno hvaliti. Koga god pocnemo hvaliti na kraju ne urade nista od karijere. A napadac nam je toliko potreban i nadam se i ja da ce uspjeti nesto vise
Mi navijači smo očajni za novim napadačem, ja se nadam barem karijeri Ibiševića.

Napadač sa 21-22 treba da igra u Bundesligi i da je glavna karika ekipe kako bi nekog prozvao za novog Džeku.

Koliko je Džeko imao kad je stigao u Wolfsburg-u? 20? 21?

I uspio im na kraju osvojiti Ligu, da se naježiš čovječe....

Ako St Gallen osvoji švicarsku ligu pored njihovih gromada Young Boys i BAsel, Demir će krenuti u pravom smijeru da to i postane.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 27 jan 2020, 22:02

U svakom slučaju treba momku dat šansu u nekoj od sljedećih prijateljski pa da vidimo, ne moze bit gori od kodre i Bajića da ga hebes

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 jan 2020, 22:12

Jbt samo kod nas se ceka da neki igrac od 20-21 godinu zavrsi staz u omladinskim reprezentacijama pa da moze igrati za A tim.Ubaci ga odmah sa Dzekom,ne mozemo igrati sa jednim napadacem jer su nam krila goli qurac.Ionako ne moze biti gori od Hodzica,Kodre i Bajica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 27 jan 2020, 23:09

Ne znam sto pravite frku?
I da hoce, Bajevic nema koga drugog da pozove. Hodzic klupa u Madjarskoj, Bajic teska klupa, Prevljak jos teza, Kodro statira na rodni list, Koljic mjesecima povrijedjen... Demirovic je jedini standardan, a uz to i najbolja opcija u ovom trenutku.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jan 2020, 10:54

Ovaj Demirovic je nada i to pricam nakon sto sam ga gledao par tekmi, momak je moderan spic tna ljevom desnom glavom jak , zabija , samo ga treba potrefit pravi klub sljedeci , da igra. U A repku bi morao dobit poziv
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 jan 2020, 12:54

Često ces ga vidjeti u odbranu pomaze u defanziivi. Konstantno presing, zato i dobija cesto zute kartone. Ovakav tip napadaca je san svakog trenera.

Ubaciti ga nek igra u barazu, ionako ga strani klubovi prate. Jednu dobru utakmicu u kvalifikacijama i prodat ce se u dobroj ligi.

Najveci razlog sto smo se nafurali na njega je mentalitet. Posjeduje mentalitet Dzeke, Lulica, Pjanica koji je potreban za uspjeh.
⚜️~⚜️~⚜️

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 13:39

O tome smo i prije pisali, moze se naci na temi U21.
Demirovic nema nijedan posebno izrazen igracki kvalitet, ali ukupno se razvija u dobrog igraca.
Napreduje polako ali sigurno, a mislim da je to u najvecoj mjeri zasluga dobrog mentaliteta.
Treba sacekati da zaigra na visokom nivoi, da bi se vidjelo koliko zaista moze, ali ne bi trebao nazadovati. Mislim da bi i u ligama 5, za neko vrijeme izborio dobar status.
Malo je komicno citati da se raja nada da ce biti "barem" kao Ibisevic. Da bude pola Ibisevica, to bi bila premija.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jan 2020, 13:42

Ibišević je bio lider na terenu u svojim ekipama u Bundesligi. Te su ekipe bile iznad prosjeka.
Kad bi Demirović bio prosječan igrač u prosječnoj ekipi Bundeslige, ja bih bio prezadovoljan.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 jan 2020, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 jan 2020, 13:42

:tokralju: Ako nece biti ko Ibisevic onda se mozemo samo nadati Bajramskim turnirima.

Za Euro ti trebaju jedan solidan stoper u ligama petica drugi prosjecan. Barem jednog beka koji igra u ligama petice i neki svjetski kalibar u sredini terena i u napadu.

Dakle 2 svjetska igraca, 6 solidnih i 2-3 prosjeka i ispod prosjeka za neko EURO i Svjetsko takmicenje.

Trenutno imamo 1 svjetski (Pjanic) 2 solidan (Dzeko, Kolasinac) i ostalo prosjek i ispod prosjeka.

Ekipa koja nas je odvela na svjetsko:

2 svjetska (Dzeko, Pjanic) 4-5 solidnih (Ibisevic, Misimovic, Kolasinac, Lulic) i ostalo prosjek.

Dakle, ukoliko mladi ne dostignu neke visine cekaju nas teski dani.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 28 jan 2020, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 13:49

Ibisevic je dao 120+ golova u bundesligi, nek Demirovic da 60+, puna saka brade.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 jan 2020, 13:49

DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 13:39
Demirovic nema nijedan posebno izrazen igracki kvalitet, ali ukupno se razvija u dobrog igraca.
Napreduje polako ali sigurno, a mislim da je to u najvecoj mjeri zasluga dobrog mentaliteta.
Treba sacekati da zaigra na visokom nivoi, da bi se vidjelo koliko zaista moze, ali ne bi trebao nazadovati. Mislim da bi i u ligama 5, za neko vrijeme izborio dobar status.
Malo je komicno citati da se raja nada da ce biti "barem" kao Ibisevic. Da bude pola Ibisevica, to bi bila premija.
Slabo ga pratis izgleda. Dosta on ima stvari kao Vedo. A neke cak i bolje.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 13:54

Maestro je napisao/la:
28 jan 2020, 13:49
DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 13:39
Slabo ga pratis izgleda. Dosta on ima stvari kao Vedo. A neke cak i bolje.
Pratim ga, Demirovic moze pristojno odigrati krilo, sto Ibisevic nije mogao. Snazniji je i ima bolji sut.
Ibisevic je snalazljiviji, nesto bolji tehnicar, bolji glavom.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 jan 2020, 13:57

Kakav bolan Ibisevic i tehnika, Ibisevic ima svijetski osjecaj za gol, i zato je i napravio karijeru koju jeste. Meni inace drag igrac. Ali on nema veze sa tehnikom.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 jan 2020, 14:05

Hvala Bogu pa nije imao ozbiljnih povreda i molim Boga da ga zdravlje posluzi i da uspije.

S dr.strane zalosno je da se blate Besic, Prevljak i slicni a zaboravlja se da su imali po bar 2 teske povrede koje su ih udaljile oba puta 6+ mjeseci s terena...uz to dodaj sitnije povrede od po mjesec, dva i dobijes to sto dobijes.
Hajd nek sada Demirovic pokida ligamente i odsustvuje do oktobra...pa se kao vrati pa opet slicna povreda kroz par mjeseci...gdje bi bio...NIGDJE.
Lahko je samo blatiti... ne uzevsi sve u obzir...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 14:20

Tristan10 je napisao/la:
28 jan 2020, 13:57
Kakav bolan Ibisevic i tehnika, Ibisevic ima svijetski osjecaj za gol, i zato je i napravio karijeru koju jeste. Meni inace drag igrac. Ali on nema veze sa tehnikom.
Napisah -nesto bolji tehnicar- u poredjenju s Demirovicem. :roll:

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 28 jan 2020, 16:39

DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 14:20
Tristan10 je napisao/la:
nije nesto nego nije nikako...ibisevic nije znao vodit loptu...
ne bih dalje produbljivao ovu besmislenu raspravu i bacao grah sta ce biti

jedno je sigurno da demirovic mora dobit sansu odmah u barazu...a kamo srece da se na euro dodatno ispromovise i predje u budnesligu

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 28 jan 2020, 16:41

hurem je napisao/la:
28 jan 2020, 14:05
Hvala Bogu pa nije imao ozbiljnih povreda i molim Boga da ga zdravlje posluzi i da uspije.

S dr.strane zalosno je da se blate Besic, Prevljak i slicni a zaboravlja se da su imali po bar 2 teske povrede koje su ih udaljile oba puta 6+ mjeseci s terena...uz to dodaj sitnije povrede od po mjesec, dva i dobijes to sto dobijes.
Hajd nek sada Demirovic pokida ligamente i odsustvuje do oktobra...pa se kao vrati pa opet slicna povreda kroz par mjeseci...gdje bi bio...NIGDJE.
Lahko je samo blatiti... ne uzevsi sve u obzir...
sa ili bez povreda,prevljak nikad nije imao volju da ganja loptu i vrsi presing
imao je druge kvalitete, strasnu egzekuciju

umjesto da se ujedinimo u zajednickom cilju ovdje kao da ljudi zele da jedan propadne naustrb drugog...nasa posla

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 17:43

AirRamiz je napisao/la:
28 jan 2020, 16:39
DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 14:20
Tristan10 je napisao/la:
nije nesto nego nije nikako...ibisevic nije znao vodit loptu...
ne bih dalje produbljivao ovu besmislenu raspravu i bacao grah sta ce biti

jedno je sigurno da demirovic mora dobit sansu odmah u barazu...a kamo srece da se na euro dodatno ispromovise i predje u budnesligu
Jesi gledo Demirovica? On i ne pokusava da vodi loptu, Bas zato sam reko da Ibisevic ima nesto bolju tehniku.

Marciano87
Kontakt:

Post Postao/la Marciano87 » 28 jan 2020, 19:49

Za neke pametnjakovice koji omalovazavaju Ibisevica,da ne zna voditi loptu i slicno,polusezona u kojoj je zabio 18 golova prije nego sto je pokidao ligamente na pripremnoj.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 28 jan 2020, 22:30

Marciano87 je napisao/la:
28 jan 2020, 19:49

Za neke pametnjakovice koji omalovazavaju Ibisevica,da ne zna voditi loptu i slicno,polusezona u kojoj je zabio 18 golova prije nego sto je pokidao ligamente na pripremnoj.
Covjek je napisao - " Ima svijetski osjecaj za gol" ali da je tehnicki slab.
Taj video koji si postavio samo potvrdjuje njegove rijeci.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kakarut i 37 gostiju.