Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Nail for Real
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Nail for Real » 28 jan 2020, 14:31

Znaci u polufinalu dvojica povrijedjenih igraca :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 jan 2020, 14:32

delinjo je napisao/la:
28 jan 2020, 14:10
lijepo je vidjeti kad se tako udruzite...Roger je cudo majke mi,spoji vas :urnebes: :urnebes:

samo nastaviti bahato sa ismijavanjem !! :kafa:
Ni svaka čast, ni bravo, yebiga zato kažem da ih boli svaka pobjeda Rogera, pogotovo u ovakvim trilerima, jednostavno nikad nećeš naći post hvale ili nešto da kažu - svaka čast, ne može to svako, kakav šampion, jer automatski im se kosi sa njihovim fix idejama da su ova druga dvojica najbolji, ali ustvari to nema bukvalno nikakvu konekciju ako fakat pratiš ovaj sport sa intenzitetom i ako poštuješ svakog od njih.

Kakav bi potop bio ovdje da Federer uzme Slem, ja mislim da bi se spojilo pola foruma na aparate, uz to negirajući i još jednom njegovu veličinu :zviz:

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 28 jan 2020, 14:33

AA23 je napisao/la:
28 jan 2020, 14:32
delinjo je napisao/la:
lijepo je vidjeti kad se tako udruzite...Roger je cudo majke mi,spoji vas :urnebes: :urnebes:

Ni svaka čast, ni bravo, yebiga zato kažem da ih boli svaka pobjeda Rogera, pogotovo u ovakvim trilerima, jednostavno nikad nećeš naći post hvale ili nešto da kažu - svaka čast, ne može to svako, kakav šampion, jer automatski im se kosi sa njihovim fix idejama da su ova druga dvojica najbolji, ali ustvari to nema bukvalno nikakvu konekciju ako fakat pratiš ovaj sport sa intenzitetom i ako poštuješ svakog od njih.

Kakav bi potop bio ovdje da Federer uzme Slem, ja mislim da bi se spojilo pola foruma na aparate, uz to negirajući i još jednom njegovu veličinu :zviz:
hahaha kad je bal, nek je maskenbal

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 jan 2020, 14:34

Čitav svijet protiv Rogera Federera. Izdrži majstore! :pray:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2020, 14:35

Evo recimo, navijači Rafe su svjesni da bi već sutra mogao biti kraj, bez ikakvih bombastičnih najava već mjesecima. Navijači Novaka mudro šute i uživaju i igrama svog pulena.

Dok neki,
delinjo je napisao/la:
14 nov 2019, 23:13
samo ovaj nivo u Australiji i ne bojim se za titulu!!
delinjo je napisao/la:
14 nov 2019, 23:13
a da malo smo bahati ,moze nam se :mrgreen: :mrgreen:
Zato sad šuti i trpi. :rol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jan 2020, 14:36

AA23 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

ma pusti ih bolan,ali haj Noline i kontam imaju osnova...ali ovi Rafini su najludji,kad nije RG oni bukvalno samo smetaju :urnebes: :urnebes:

tu im je uspijeh da Federera neko pobjedi :mrgreen:

virto najveci je jos na turniru ...polako ne trci .... :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 jan 2020, 14:37

šta je bilo sa noletom? nisam mogao gledati taj meč

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2020, 14:38

jestamaji je napisao/la:
28 jan 2020, 14:37
šta je bilo sa noletom? nisam mogao gledati taj meč
Povrijedio zjenicu oka.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 28 jan 2020, 14:38

Novak je veliki favorit, al bio je i u Londonu. ;)
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 jan 2020, 14:39

A šta imaš ti što neko bodri svog pa makar i nerealno?

Jel neki zakon da moraš da pišeš onako kako će vjerovatno biti ili smiješ da bodriš onoga za kog navijaš na način koji ti želiš?

Tako je i ona meni izjava Murinja fenomenalna, ljudi ga pitaju što si prije dvije sedmice govorio da možemo osvojiti LP, a on reče pa jel treba da svojim igračima kažem da nam je ovo plafon ili da bodrim ekipitzu?

Ja opet kažem, vas yebe Federer ponajviše i komplekse je stvorio velike, znate da sa 38 neće ni Novak ni Rafa ovo moći da rade, znate da svaki novi meč i novi dan njegove igre samo ga više zakucava u onaj status najvećeg ikada, davno ste vi planirani Rogeru penziju, nego yebe vas Roger momački i kvari vam planove - zato uvijek govorim, igraj Roger, samo igraj :salut:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 jan 2020, 14:39

Harika je napisao/la:
28 jan 2020, 14:38
Jes samo je u Londonu Fedja ipak licio na sebe ;).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 jan 2020, 14:41

AA23 je napisao/la:
28 jan 2020, 14:39

Jel neki zakon da moraš da pišeš onako kako će vjerovatno biti ili smiješ da bodriš onoga za kog navijaš na način koji ti želiš?

Tako je i ona meni izjava Murinja fenomenalna, ljudi ga pitaju što si prije dvije sedmice govorio da možemo osvojiti LP, a on reče pa jel treba da svojim igračima kažem da nam je ovo plafon ili da bodrim ekipitzu?

Ja opet kažem, vas yebe Federer ponajviše i komplekse je stvorio velike, znate da sa 38 neće ni Novak ni Rafa ovo moći da rade, znate da svaki novi meč i novi dan njegove igre samo ga više zakucava u onaj status najvećeg ikada, davno ste vi planirani Rogeru penziju, nego yebe vas Roger momački i kvari vam planove - zato uvijek govorim, igraj Roger, samo igraj :salut:
Nisu mogli ni sa 30,ni sa 33. Logično da neće ni sa 35,36,38..
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 28 jan 2020, 14:41

Nail for Real je napisao/la:
Harika je napisao/la:
28 jan 2020, 14:38
Jes samo je u Londonu Fedja ipak licio na sebe ;).
Onaj mec protiv Thiema bio je njegov najlosiji te godine. Na stranu sve.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 jan 2020, 14:43

S-Y-L-A-R je napisao/la:
28 jan 2020, 14:41
AA23 je napisao/la:

Nisu mogli ni sa 30,ni sa 33. Logično da neće ni sa 35,36,38..
Pa eto vidjećemo, znam samo da vas debelo Roger zayebe kad god mu spremite penzionerski bingo da prati.

Nije vam to lijepo, možda ne baš ti @Sylar, ali većina ovdje debelo direspektuje Federera kad god može, šta onda reći za te osobe i njihovu ljubav prema ovoj igri? :puke:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 28 jan 2020, 14:49

delinjo je napisao/la:
28 jan 2020, 14:36
AA23 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

ma pusti ih bolan,ali haj Noline i kontam imaju osnova...ali ovi Rafini su najludji,kad nije RG oni bukvalno samo smetaju :urnebes: :urnebes:

tu im je uspijeh da Federera neko pobjedi :mrgreen:

virto najveci je jos na turniru ...polako ne trci .... :mrgreen:
HAHAHAHAHAHAHAH ovim si sve pobjedio :rol:
Jel te sramota iskreno to prvo napisat :rol:
PA KO SMETA OD USRANOG AO18 pa do danas krv mu yebem :rol: Frajera nigdje nema slemove dijele Rafa i Nole i mi kao smetamo a vi ste bitni ahahahahahhahahaha :rol: :rol: Vrhunac definitivno :rol:
Spremajte se za Dubai i Halle to su vasi turniri :rol:
Pustite dvojicu najvecih i najboljih da igraju, ucerat starcu vise :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 jan 2020, 14:52

AA23 je napisao/la:
28 jan 2020, 14:43
Pa eto vidjećemo, znam samo da vas debelo Roger zayebe kad god mu spremite penzionerski bingo da prati.

Nije vam to lijepo, možda ne baš ti @Sylar, ali većina ovdje debelo direspektuje Federera kad god može, šta onda reći za te osobe i njihovu ljubav prema ovoj igri? :puke:
Boga mi, prvi ste ga slali u penziju. :mrgreen:

Palite se najviše na nebitne stvari. U tome je problem. Čovjek igra loš turnir, ali isto tako nema šta da izgubi. Došao je kao 4. favorit, ušao je među 4 i sve ostalo je bonus. Samim time, sad je najopasniji. Ako izađe da igra u četvrtak, dobro i jest. Ako ne izađe, i to je uredu. Nema on šta kome da dokazuje. Ali ne znam što vi imate potrebu da tvrdite nešto iako ste se i sami toliko puta opekli. "Neće nikad ovo....neće nikad ono...Ne mogu ovo kao on" itd. Realnost je da je na dobrom putu da završi kao treći u poretku, to vas j*be. 2020. je opasna godina ako ne izvuče neko čudo. :mrgreen:
41.21.1.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2020, 14:53

NadalRafa je napisao/la:
28 jan 2020, 14:49
Spremajte se za Dubai i Halle to su vasi turniri :rol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2020, 14:55

S-Y-L-A-R je napisao/la:
28 jan 2020, 14:52
Realnost je da je na dobrom putu da završi kao treći u poretku, to vas j*be. 2020. je opasna godina ako ne izvuče neko čudo. :mrgreen:
Nisu oni svjesni koliko je ovo opasna godina, čak je i sutrašnji Rafin meč veoma bitan za sedmice na no1.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jan 2020, 14:56

AA23 je napisao/la:
zato uvijek govorim, igraj Roger, samo igraj :salut:
Samo nek' on igra, da Nole jos malo nabudži h2h statistiku... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 jan 2020, 14:57

Pa realnost je varljiva, Novaku fale 4 Slema, a Rafi 1, Rafa je na dobrom putu da ga stigne i prestigne, Novak ima da radi još, ne možeš reći da će ga zasigurno prestići kad se može desiti nešto kao Wawrinka npr. one godine da spriječi Novaka i slično, dok se ne desi nije gotovo, tako je u sportu.

A kakav je navijač koji će potpisati kapitulaciju prije nego izađe na teren ili Slem? Kakav je to navijač, ne znam zašto tražite to od nas, niko od Rafe ne traži to na Wimbledonu tj od vas, ja uvijek Rafu smatram da može ladno otići do kraja i mlatnuti W, problem je što vi previše disrespekta pokazujete prema Federeru i naravno da ćemo da podržavamo Rogera na svaki mogući način.

Yebo realnost kad si navijač, nismo neutralci.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []