Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: Chat
Naravno da ne treba generalizovati i ne želim dok je jedan Zoran Kesić ili Milan Radanović ali je fakt da su takvi u debeloj manjini,.HakanSukur je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:26SPC je pravoslavna teroristička organizacija i ne znam da je bilo ko sa gramom mozga podržava ili simpatiše, ali zbog toga mrziti sve Srbe i biti zadrti bošnjački nacionalista a la priglupi Fatmir, ex krmojed i komunista, koji sad snima ljude koji kupuju svinjetinu i donosi ovakve zaključke svi su oni isti, onda jbg, i nisi drugačiji od takvih smradova.
-
HakanSukur
Pa dođi ti da me sasječeš gazijo, ako već četnike ne smiješ. Ja sam situiran čovjek, ne prosim sadaku od roditelja, ali i to ti je valjda teško svariti, jer si navikao da parazitiraš i žicaš, za gram sastruganog Jupola, nemaš ni za poštene droge para.
Pa kora neko i od roditelja žicaat, ne mogu se svi utrpati u GRAS.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Au ne smijem, sasr'o sam se već debilu. Ne tražiš sadaku, ali ti vjerovatno ljudi sami dadnu kad vide kakav si. Ipak si im dijete, taman da si u gov.nima do vrata. Žao mi ih je stvarno, nek im je Bog na pomoći.
Imam ja na poslu takvog jednog, kuka kako mu je beba prehlađena, žena mu bolesna, fol mora joj uzeti lijekove, a kad je plata odma bankomat i pravac Lutrija, usput koji gram uzme i sutra na nuli. Takvi sve vi Bosanci.
Dosta te.
Imam ja na poslu takvog jednog, kuka kako mu je beba prehlađena, žena mu bolesna, fol mora joj uzeti lijekove, a kad je plata odma bankomat i pravac Lutrija, usput koji gram uzme i sutra na nuli. Takvi sve vi Bosanci.
Dosta te.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel to kod vas u Sandzaku nema kladionica ? Šta ste vi ako niste Bosanci ? Srbijanci ?Derdiyok je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:42Au ne smijem, sasr'o sam se već debilu. Ne tražiš sadaku, ali ti vjerovatno ljudi sami dadnu kad vide kakav si. Ipak si im dijete, taman da si u gov.nima do vrata. Žao mi ih je stvarno, nek im je Bog na pomoći.
Dosta te.
Jos nisam sreo covjeka koji ima pozitivno misljenje o sandzaklijama.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sandzak je stoljecima bio dio Bosne i Bosanska teritorija, Bosnjaci jesu ali Bosanci ne.chily-rz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:48Jel to kod vas u Sandzaku nema kladionica ? Šta ste vi ako niste Bosanci ? Srbijanci ?Derdiyok je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:42Au ne smijem, sasr'o sam se već debilu. Ne tražiš sadaku, ali ti vjerovatno ljudi sami dadnu kad vide kakav si. Ipak si im dijete, taman da si u gov.nima do vrata. Žao mi ih je stvarno, nek im je Bog na pomoći.
Dosta te.
Danas je Sandzak silom prilika dio Srbije, oni su i dalje Bosnjaci ali Srbijanci, a jos manje srbi svakako nisu.
Cak i u Bosanskom Kraljevstvu, kasnije igrom historije Bosanskom pasaluku, Sandzak je bio posebna upravna jedinica.
Jedino sto se sigurno moze tvrditi je da su Bosnjaci i da su svoji na svom. Svako drugo tumacenje podlozno je izvrtanju historijskih cinjenica i dokaza.
Isti smo narod ali daleko od toga da smo isti mentalitet.
Oni imaju u sebi tu neku ljudskost i cojstvo, i zadrzali su je kroz sve nedace i okupacije, mi smo u Bosni podlozni asimilaciji i pogani smo generalno...kao ljudi.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Očigledno nisi shvatio suštinu primjera, i razdvoji termine Bosanac, Bošnjak, Srbin, Srbijanac.chily-rz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:48Jel to kod vas u Sandzaku nema kladionica ? Šta ste vi ako niste Bosanci ? Srbijanci ?Derdiyok je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:42Au ne smijem, sasr'o sam se već debilu. Ne tražiš sadaku, ali ti vjerovatno ljudi sami dadnu kad vide kakav si. Ipak si im dijete, taman da si u gov.nima do vrata. Žao mi ih je stvarno, nek im je Bog na pomoći.
Dosta te.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.