Da je nastavio rovit ko sto je rovio prije 10 godina ne bi ni izdrzalaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:09"Koljena neće izdržati ni do 30-e"Nail for Real je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:06Hehe, zaboravljaju ljudi mentalitet Rafaela Nadala. Taj ce kopat dokle god bude trebalo, ne izuvajte se prije vode.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Hvala brate , eno yebeni kočijaš sjebao zjenicu okaNail for Real je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:10A jesi smijesan jeb.ote. Haj jos malo se sprdaj, evo cekaju djeca.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:07Kopao je on previše, jednom je u nesvijest pao koliko je kopao ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ne znam. Volio bih da Rafa potraje još bar 3-4 sezone, ali nekako ne vjerujem da će se to desiti. Od tridesete pa na ovamo je izvukao četiri slama, a poređenja radi, Federer je od tridesete do danas osvojio isto toliko slamova, a još zanimljivije je i to da je Novak osvojio isti broj slamova nakon što je napunio 30 godina.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:09"Koljena neće izdržati ni do 30-e"Nail for Real je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:06Hehe, zaboravljaju ljudi mentalitet Rafaela Nadala. Taj ce kopat dokle god bude trebalo, ne izuvajte se prije vode.
E sad, ta GOAT priča će se vjerovatno lomiti između Nadala i Đokovića.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Stakvirullah đe ćeš to pisati , opusti se , uživajKrofna je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:09Ti si jedinstven primjer zasto je vrijeme da TAJ iz tvog potpisa treba uraditi TO sto pise.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:05Što se tiče goriva yebeni padavičar Nadal ima uvijek turbo u sebi , samo ga yebu dizne ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja samo naglašavam koliko su te silne pretpostavke besmislene. Uživajmo u igri dok traje i maštajmo u granicama normale. Recimo, drugi RG bi veoma dobro došao, ali deder prvo ovo. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Nail for Real
- Kontakt:
Fedjini navijaci navijaju da next gen proradi, Rafini da proradi na brzim podlogama, a Novakovi da sacekaju jos malo
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Fedjini navijaju da se ukine tenis. (prije četvrtka ako je ikako moguće)Nail for Real je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:27Fedjini navijaci navijaju da next gen proradi, Rafini da proradi na brzim podlogama, a Novakovi da sacekaju jos malo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Nail for Real
- Kontakt:
Hahahahaahaha odavno se jace ne nasmijahVirtu4l je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:27Fedjini navijaju da se ukine tenis. (prije četvrtka ako je ikako moguće).Nail for Real je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:27Fedjini navijaci navijaju da next gen proradi, Rafini da proradi na brzim podlogama, a Novakovi da sacekaju jos malo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
ga Roger i Nole deru ko kozu
Jedini Nole može da bude bolji od Rogera na kraju , kakav ba yebeni padavičar, lik osvoji GS pa na sljedećem GS-u odmah ispadne od Darcisa , Browna i sličnih cirkusanata
bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:31Čuj GOAT da bude lik koji ima 0 završnih mastersa , kojem je normalno da ispada u prvim kolima GS-a , na betonu
ga Roger i Nole deru ko kozu, kakve su ovo nebuloze ...
Jedini Nole može da bude bolji od Rogera na kraju , kakav ba yebeni padavičar, lik osvoji GS pa na sljedećem GS-u odmah ispadne od Darcisa , Browna i sličnih cirkusanata![]()

Show me your donuts 0 0
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Krofna je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:37bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:31Čuj GOAT da bude lik koji ima 0 završnih mastersa , kojem je normalno da ispada u prvim kolima GS-a , na betonu
ga Roger i Nole deru ko kozu, kakve su ovo nebuloze ...
Jedini Nole može da bude bolji od Rogera na kraju , kakav ba yebeni padavičar, lik osvoji GS pa na sljedećem GS-u odmah ispadne od Darcisa , Browna i sličnih cirkusanata![]()
![]()
Fakti burazere , fakti , sve istina , ništa nije laž
Prodje roger, i sad na redovno samaranje.
Novace, nemoj ga puno. Iznenadjen sam dominacijom Novaka, oca mi ide lik na 30 GS.
Max Allegri
Pa ako nesto i napravi protiv Novaka i nekim slucajem ga dobije bit ce stvarno besmrtan. Covjek u 39oj godini igrao 2 meca zaredom od po skoro 4 sata. Kako god da bude, znam samo da ga nece namlatiti ko Nadala u finalu, njihovi mecevi su uvijek zanimljivi.
Djokovic o mecu s Federerom: Znam da kada god imamo priliku da se sastanemo, odlično znamo da je potreban veliki napor i trud, kao i naša najbolja igra da bi se pobedilo. Vimbldon prošle godine, imao je dve meč lopte, bio je na udarac od toga da dobije taj meč. Nije baš kao da sam dominirao u tim susretima. Imao sam uspeha protiv njega, posebno na Grend slem turnirima.Ipak, Rodžer je Rodžer. Uvek znate da će igrati na najvišem nivou,
27.10.2020
Večeras navit alarm u 5, ne smije se propustit Zverev.
Do sada je igrao bez ikakvog pritiska jer je na turnir došao potpuno van forme i niko od njega ništa nije očekivao, a to je olakšica, pogotovo za njega s onakvim psihičkim stanjem. Opušten je, a kad je tako po pravilu manje više sve sluša.
Večeras je potpuno drugačija situacija. Nakon što je pokazao odredjene znakove napretka, prije svega kod servisa, privukao je pažnju na sebe a očekivanja su opet naglo porasla. Pritisak prvog polufinala na Grand Slamu će bit itekako prisutan, i to će mu bit možda i teži protivnik od Wawrinke.
Iskreno navijat ću za njega jer je zaslužio nakon svih privatnih sranja kroz koja je prošao prošle sezone da mu se to negdje vrati, a polufinale AO-a za početak bi bilo sasvim ok.
Do sada je igrao bez ikakvog pritiska jer je na turnir došao potpuno van forme i niko od njega ništa nije očekivao, a to je olakšica, pogotovo za njega s onakvim psihičkim stanjem. Opušten je, a kad je tako po pravilu manje više sve sluša.
Večeras je potpuno drugačija situacija. Nakon što je pokazao odredjene znakove napretka, prije svega kod servisa, privukao je pažnju na sebe a očekivanja su opet naglo porasla. Pritisak prvog polufinala na Grand Slamu će bit itekako prisutan, i to će mu bit možda i teži protivnik od Wawrinke.
Iskreno navijat ću za njega jer je zaslužio nakon svih privatnih sranja kroz koja je prošao prošle sezone da mu se to negdje vrati, a polufinale AO-a za početak bi bilo sasvim ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi, ako rafa osvoi AO onda je to samo zbog avatara
ostavljaš ga onda do RG-a

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 jan 2020, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Uf kad sutra pocne grindfest izmedju Dominica i Rafe.Ne prihvatam nista ispod 5h 
ja neću moći gledat ni sutra niti ijedno polufinale, idem sutra u češku
ali za finale sam nazad, taman se naspavam u subotu, pa onda odgledam finale pa cijeli dana kafana i pripreme za superbowl ... i na kraju poslije toga nisam nizašta najmanje deset dana 
Očekujem najkvalitetniji meč na turniru.
Ima da pršti sve, Domi udara po lopti ko da nema sutra. Rafko mora prić liniji i što agresivniji bit. Miksat, dobro servirat, servis volej isto očekujem... mora ga pobjedit na Federerovski način. Upuštanje u bezglavo nadjaćavanje s linije je samoubistvo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pih, pa ti ćeš najzabavnije propustit.jestamaji je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:44ja neću moći gledat ni sutra niti ijedno polufinale, idem sutra u češkuali za finale sam nazad, taman se naspavam u subotu, pa onda odgledam finale pa cijeli dana kafana i pripreme za superbowl ... i na kraju poslije toga nisam nizašta najmanje deset dana
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Pljuni me ako ti ovo ne bude

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.