Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Ja na Opel ne bih biciklo naslonio.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Svercerska kola.Papastathopoulos je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:36Sta mislite o ovome ?
Opel Vectra C GTS 2.2 PLIN 2003g.p Reg do 10/2020 (6.300 KM)
https://www.olx.ba/r/35447861/20392
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pazi se ako se odlučiš uzimat...vidiš odakle je 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nece mi ga marke spustit, to je sigurno 
Nema mi komsije iz Konjica da mi kaze koju, citao sam da su im ovi 2.2 benzin strasni motori, a s plinom se ne moram sekirat za potrosnju....onako, utegnut mi djeluje, ovo auto mi je jedna od najljepsih limuzina za ove pare, pisao sam ja ima 2-3 godine za ovo auto, al tad za dizela al strah me dizela uzimati...

Nema mi komsije iz Konjica da mi kaze koju, citao sam da su im ovi 2.2 benzin strasni motori, a s plinom se ne moram sekirat za potrosnju....onako, utegnut mi djeluje, ovo auto mi je jedna od najljepsih limuzina za ove pare, pisao sam ja ima 2-3 godine za ovo auto, al tad za dizela al strah me dizela uzimati...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Motor je dobar a msm da ovaj model sto te zanima kaci problem modula volana. Tek su od 2004. rijesili kljucne cake.Papastathopoulos je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:46Nece mi ga marke spustit, to je sigurno
Lanac, odlicna zavrsna obrada (nema onih poznatih opelovih problema korozije), dobar ovjes itd.
Plin je svakako uzeo do cca 10 ks snage + par ks se izgubilo zbog godina (vjerovatno nije radjena generalka). Ali sve to moze proci.
Obavezno mjeri kompresiju te radi detaljnu dijagnostiku.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A sta je to tacno pod "modul volana" ? u opisu pise da je reparirana letva volana, kao to im zna bit mana...jucer sam citao da im i lanci znaju pucat odjednom...Asteriks je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:32Motor je dobar a msm da ovaj model sto te zanima kaci problem modula volana. Tek su od 2004. rijesili kljucne cake.Papastathopoulos je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:46Nece mi ga marke spustit, to je sigurno
Lanac, odlicna zavrsna obrada (nema onih poznatih opelovih problema korozije), dobar ovjes itd.
Plin je svakako uzeo do cca 10 ks snage + par ks se izgubilo zbog godina (vjerovatno nije radjena generalka). Ali sve to moze proci.
Obavezno mjeri kompresiju te radi detaljnu dijagnostiku.
I ima li ovaj plivajuci ?
Vjerovatno je mijenjan modul, al to opet najbolje provjeriti u servisu. Sto se lanca tice, ovaj 2.2 imas iste oznake al jedan je stariji, tacnije do 2002. a drugi od pomenute do 2004. Prethodnik B bio je na losem glasu zbog nekih problema a cak moguce bas zbog navedenog lanca te lose kvalitete dijelova.
Nisam informisan glede plivajuceg kod tog atmosferskog benzinaca. Mozes naknadno pitat kod Vucica.
Nisam informisan glede plivajuceg kod tog atmosferskog benzinaca. Mozes naknadno pitat kod Vucica.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma svercer prodaje, u svakom slucaju bolje zaobici.
Bolje ti je od mene astru kupi.Papastathopoulos je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:46Nece mi ga marke spustit, to je sigurno

Da se pohvalim, kupio sam CLS-a:

Hvala svima na mišljenjima i savjetima. Inače potrošnja zasad ne silazi ispod 15 grada, a 10 otvorene, pošto inače to svi prvo pitaju

Hvala svima na mišljenjima i savjetima. Inače potrošnja zasad ne silazi ispod 15 grada, a 10 otvorene, pošto inače to svi prvo pitaju

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Uvijek sa sobom kanister goriva za ne daj Boze
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Fantasista
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Biće povećana i potrošnja pičića, nadam se da imaš dobru platu 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Strasna linija, svaka cast.

Hvala. A jest što kažeš, baš sam imo želju i lijep je osjećaj konačno doći do toga

Hahaha, zasad samo plijeni poglede, malo je teže kad živiš s djevojkom

Hvala druže Asterikse. Na kraju se za ovog odlučio jer je slaba ponuda BMW-ova bila, i taman ga kupio kad pojavi se e92 pristojne cijene i N52 motor

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dobro, hvala vam momci
@jasko neka hvala, nisu mi karavani nesto posebno interesantni
Nego, nevezano za ovo, jel istina da su poostrili kriterije na tehnickim ? citao sam tekst na klixu, kao bice sad teze proc tehnicki nego prije, kao imace belaja oni sto su povadili dpf filtere, ugasili egr i to ?
@jasko neka hvala, nisu mi karavani nesto posebno interesantni

Nego, nevezano za ovo, jel istina da su poostrili kriterije na tehnickim ? citao sam tekst na klixu, kao bice sad teze proc tehnicki nego prije, kao imace belaja oni sto su povadili dpf filtere, ugasili egr i to ?
- Centre forward
- Kontakt:
Merc je strašan. Eh, da je još crni.
Da te služi što duže.
Sva vozila kojima su uklonjeni ti dijelovi (DPF filteri i co) treba odstraniti iz saobraćaja. Papreno kaznit' i vlasnike i one koji su to majstorisali. Ako je tamo neki inženjer iz Boscha instalir'o taj dio u auto, znači da tako treba. Drugi par cipela je što mi vozimo iznad standarda pa ne možemo adekvatno servisirat ta vozila.

Sva vozila kojima su uklonjeni ti dijelovi (DPF filteri i co) treba odstraniti iz saobraćaja. Papreno kaznit' i vlasnike i one koji su to majstorisali. Ako je tamo neki inženjer iz Boscha instalir'o taj dio u auto, znači da tako treba. Drugi par cipela je što mi vozimo iznad standarda pa ne možemo adekvatno servisirat ta vozila.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Crni su pretezno sluzbeni i ishabani su. Ova boja je najbolja, nit ga je gulio kakav vozac od premijera nit je bio taxi, bsr u 90% slucajeva je tako.