FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
skoro ti si iz breze jel
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kad ti odgovorim jedno ti se prebacis na drugo..Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:30A i to sto kažes...simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:24Sreca pa nemamo 3 tima na platnom spisku pa moraju to radit sa Ljubuskim, Rudarom.. njihovi igraci vise vrijede i bolji su protivnik.. mada nase rezerve dobijaju 10 puta vecu platu...![]()
Zaboravio si Barcelonu, Bayern... Il ovi desno lijevi il Evropski sampioni, nema nikog vise..
@RajaBa1983
Niko... Se*em bezveze..![]()
Znaci nismo trebali s njima igrati...Nema veze sto su prijateljske,gdje ce Rudar s nama odmjeriti snage...Vala bas sramota...
Nisam zaboravio ostale klubove koje pominjes,ali mislio sam da nemam potrebu izdvajati sami vrh svjetskog fudbala,s kim bi ostali trebali igrati samo prijateljske tekme ako žele napredak...
Izvini molim te sto se ne slazem.. pitaj Sabru hocel mi oprostit zato sto sam se usudio da kazem da nam je pi*kast izbor protivnika.. Med i mlijeko..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Rado cu je pitati...simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:39Kad ti odgovorim jedno ti se prebacis na drugo..Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:30A i to sto kažes...simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:24
Sreca pa nemamo 3 tima na platnom spisku pa moraju to radit sa Ljubuskim, Rudarom.. njihovi igraci vise vrijede i bolji su protivnik.. mada nase rezerve dobijaju 10 puta vecu platu...![]()
Zaboravio si Barcelonu, Bayern... Il ovi desno lijevi il Evropski sampioni, nema nikog vise..
@RajaBa1983
Niko... Se*em bezveze..![]()
Znaci nismo trebali s njima igrati...Nema veze sto su prijateljske,gdje ce Rudar s nama odmjeriti snage...Vala bas sramota...
Nisam zaboravio ostale klubove koje pominjes,ali mislio sam da nemam potrebu izdvajati sami vrh svjetskog fudbala,s kim bi ostali trebali igrati samo prijateljske tekme ako žele napredak...
Izvini molim te sto se ne slazem.. pitaj Sabru hocel mi oprostit zato sto sam se usudio da kazem da nam je pi*kast izbor protivnika.. Med i mlijeko..![]()

- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ba ovo pola foruma iz Breze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne sumnjam.. uopste.Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:42Rado cu je pitati...simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:39Kad ti odgovorim jedno ti se prebacis na drugo..Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:30
A i to sto kažes...
Izvini molim te sto se ne slazem.. pitaj Sabru hocel mi oprostit zato sto sam se usudio da kazem da nam je pi*kast izbor protivnika.. Med i mlijeko..![]()
![]()

Hvala ti... Mnogo mi to znaci..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- RajaBa1983
- Kontakt:
ja sam iz ilijas 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako ti je onda komšija **** te ja 

Ma to ti je 10 min vožnje, bliže su Breza i Ilijaš nego Otoka i Vratnik.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Tamo dje je rasla breza bijelaaa....
Sto bolan, valjda studiras u Sa, ne moram valjda u brezu dolaziti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.''
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ISTINA ZA VEDRANA!
Studirao, gotov faks.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:51Tamo dje je rasla breza bijelaaa....

Al morat ću svakako dolazit radi magistarskog, tako da može svakako.

@Lecler znam jednog Ibru, studira sa mnom, '95. godište, iz Breze. Ne znam da li mislimo na istog.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam da nije daleko nego mi smiješno ispalo kako je napisao komšija, ja kontam kuća do kuće.

- RajaBa1983
- Kontakt:
10 min vožnje mortem samo sto je ilijas za brezu new york 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auuu.RajaBa1983 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:5610 min vožnje mortem samo sto je ilijas za brezu new york![]()

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee, Rule_hz, supervizor, Uvijeknapravojstrani i 75 gostiju.