zar nisu iskljucivali iz saobracaja kofol nesto e3 dizele
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I ova Poljska je skrenula s pameti totalno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
HakanSukur je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:49Nisam ja tvoj brat, ni figurativno, eto ti sandžokan, beže iz Tvrtkove loze.![]()
Begovi mu ubili kralja, uzeli državu i napravili od nas ovo što smo danas, da nije bilo AU onih 50-ak godina, sad' bi svi k'o sandžaklije bili, bože oprosti i sačuvaj.
Jel misliš na Stjepana ? Pa nije ni imao podršku u narodu, kao prodao ljude Papi i obećao uništiti bosansku herezu a ovog bolio qrac za Bosnu i Bošnjake,.Što mu nije poslao vojsku da mu pomogne u odbrani kraljevstva ?
Joj braca sad si me unistio.HakanSukur je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:57Ako si nazadan nek' ti ga pristavi neko, ne ulazim u tvoje preferencije, danas su i vama omogućili ljudska prava, a sandže bi vas kamenovale...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Problem je sto je mnogo onih koji ih podrzavaju - ogromna vecina Srba, samo sto ti toga mozda nisi svjestan.Fowl95 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:47Kakve veze imaju Mladić i Karadžić sa običnim pojedincima. Niko ne poziva na prijateljstvo sa ljudima koji podržavaju takve neljude. Srpski nacionalizam je teška zarazna bolest i baš zato cijenim Srbe koji se uspiju maknuti od takvih ideala. I danas-sutra će neki Bošnjak doživjeti linč jer se druži sa Srbinom, radi konstatacija da su svi oni isti. Šta ako naši potomci pobiju i protjeraju srpsko stanovništvo iz BiH zbog takvih stavova?Ghuraba je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:17Slazem se, ali pod uslovom da je ovo izuzetak i da je ovakvih manje od 5%. Sprovedi anonimnu anketu medju Srbima, pa ces vidjeti da ce 98% njih reci da su Mladic i Karadzic heroji. Iz tog razloga, svaki lijep gest s njihove strane uzimam s velikom rezervom. I Mladic je po Srebrenici djeci dijelio slatkise, a iza ledja im pobio sve sto su imali.
Sta ako nasi potomci Bosnjaka dozive jos jedan genocid od tih cetnika, jer se isti ponavlja svakih 50-ak godina? Bosnjaci nisu poznati po tome da protjeruju nemuslimansko stanovnistvo.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 28 jan 2020, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ciji je dupli ovaj levat Sukur? 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Malo gledam na AJ o dešavanjima u Poljskoj. Stranka na vlasti i ludilo. Ksenofobija, i korištenje smrti Kačinskog za dobijanje izbora,rum ala SDA i rat kod nas.
A evo i Trump vileni, dao zetu da se igra
Nullius in verba
Svjestan sam ja svega i znam dobro šta je sprski nacionalizam, vjerujem da je cijela Bosna svjesna. Mržnjom prema svim ljudima jedne nacije ćeš i one najbolje postavit u poziciju da vide neprijatelja u tebi.Ghuraba je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:04Problem je sto je mnogo onih koji ih podrzavaju - ogromna vecina Srba, samo sto ti toga mozda nisi svjestan.
Sta ako nasi potomci Bosnjaka dozive jos jedan genocid od tih cetnika, jer se isti ponavlja svakih 50-ak godina? Bosnjaci nisu poznati po tome da protjeruju nemuslimansko stanovnistvo.
Ogroman broj Bošnjaka je bio u Ustašama. Također te iste Ustaše su pobile ogroman broj Židova. I dan-danas vlada ogroman antisemitizam među Bošnjacima. To je samo jedan primjer naravno.
Let's talk about SIX baby!
Azijska Robna Kuca Temerin ? $ pa ni su svi kinezi jede pse,budi normalno
? " & ? за % ' ? $ га ? & а ?HakanSukur je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:11Idi popuši muftiji da ukazanje dobiješ, raška ojebino, ne bih te ni tukao, jer si očito ometen u razvoju, kupio bih ti da pojedeš nešto, dao cvaju sadake i pravac na autobus za Prijepolje.
Kakvo junaštvo, ljudi nisu na većem mentalnom stepenu od četnika, nijednog Sandžakliju nisam upoznao da je regularan čovjek, i svi koji su iole obrazovani, historiju predaju, isto Deretić. Svi su na riječima jaki, i u čoporu, ali kao pojedinci su stvarno kukavice, i žene su im posirove, i obično imaju bokserski nos i malo muškobanjastu fizionomiju, sve u svemu, dabogda se svi vratili odakle su došli, nema im gore kletve.
Može, ukinuto je to. EURO 3 je bio zabranjen samo u A zoni grada.
Ako te ko zaustavi slobodno se pozovi na ovog Gulenovca gore.
Ma neće ti ništa, većina Bošnja voze EURO 3.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
kae vidi srpskog junaka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.