Al' mi mastamo drzimo se mi Saraj'va
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kakva je to numera cuj arsenal oeee
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Pritisnes dugme: ''Prikazi samo player''senad_flamin je napisao/la:momci zna li neko kako se na bet365 moze povecati slika ??
Pjanska jaranehammers je napisao/la:Kakva je to numera cuj arsenal oeee![]()
Eh, da, hajmo' nazad u stvarnost
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
rob,neznaju se...barem ne na fb
Ma vazno je da se voza audi,hebo sve ostalo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rob do bagro
- Kontakt:
Cim vidis Audi 6 crnu znas da je onmajestic24 je napisao/la:rob,neznaju se...barem ne na fb![]()
![]()
Ma ima da se izgotivim tamo, ima svoj stan libo ga ckura, pichke ovo ono valjda ce se i za mene jedna naci.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- senad_flamin
- Kontakt:
stavrno ne mogu da najdem too ??B0SANAC je napisao/la:Pritisnes dugme: ''Prikazi samo player''senad_flamin je napisao/la:momci zna li neko kako se na bet365 moze povecati slika ??
-RIVALDO-
- majestic24
- Kontakt:
Naci cu ti ja jednu cnkinju...za 50 eura radi sta god zelis.rob do bagro je napisao/la:Cim vidis Audi 6 crnu znas da je onmajestic24 je napisao/la:rob,neznaju se...barem ne na fb![]()
![]()
Ma ima da se izgotivim tamo, ima svoj stan libo ga ckura, pichke ovo ono valjda ce se i za mene jedna naci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Crnku ili Crnkinjumajestic24 je napisao/la:Naci cu ti ja jednu cnkinju...za 50 eura radi sta god zelis.rob do bagro je napisao/la:Cim vidis Audi 6 crnu znas da je onmajestic24 je napisao/la:rob,neznaju se...barem ne na fb![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma nije bitno kakva je, bitno je da ona hoce a za mene se ne treba brinuti. Ima da cijeli grad okrenem naopacke.majestic24 je napisao/la:Naci cu ti ja jednu cnkinju...za 50 eura radi sta god zelis.rob do bagro je napisao/la:Cim vidis Audi 6 crnu znas da je onmajestic24 je napisao/la:rob,neznaju se...barem ne na fb![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- majestic24
- Kontakt:
crnkinju jarane....
jbt, hocu da sastavim neki novi dekstop i sad gledam malo cijene. Puhh, kako je tamo u Bosni poskupilo. Evo, gledam neke AMD-ove procesore na PlusComputers.ba, pa ovo je nevjerovatno.
Jedan procesor je bukvalno za 100 maraka skuplji nego sto se moze naci recimo u AUstriji... uzas! jos ja kontao dole da nesto sastavim da usparam koju marku...
Jedan procesor je bukvalno za 100 maraka skuplji nego sto se moze naci recimo u AUstriji... uzas! jos ja kontao dole da nesto sastavim da usparam koju marku...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kol´ko su Kurve_dreamer_ je napisao/la:jbt, hocu da sastavim neki novi dekstop i sad gledam malo cijene. Puhh, kako je tamo u Bosni poskupilo. Evo, gledam neke AMD-ove procesore na PlusComputers.ba, pa ovo je nevjerovatno.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- NoName
- Kontakt:
Nemoj kupovati novi računar ovdje, uglavnom su loši. Najbolja opcija je kupiti polovan računar koji je došao iz Njemačke ili Austrije, odlične konfiguracije za nekih 200 Eur se mogu naći. Mi smo recimo u firmi izbacili praktično nove računare i poklonili jednoj školi a uzeli ove polovne i super rade. PCPlus Sarajevo_dreamer_ je napisao/la:jbt, hocu da sastavim neki novi dekstop i sad gledam malo cijene. Puhh, kako je tamo u Bosni poskupilo. Evo, gledam neke AMD-ove procesore na PlusComputers.ba, pa ovo je nevjerovatno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Frutek, evo ti cjenik prostitutki (ipak je to ljepša riječ, da ne vrijeđamo žene
) u Hrvatskoj;
30minuta --- 400kn
1h --- 800kn
2h ---- 1200kn
za ostalo ne znam
to je bio cjenik prije krize
samo nisam siguran da li sve akrobacije dolaze u obzir za to vrijeme

30minuta --- 400kn
1h --- 800kn
2h ---- 1200kn
za ostalo ne znam
samo nisam siguran da li sve akrobacije dolaze u obzir za to vrijeme
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
U BiH ke petoba trzisna cijena ,to Frutek najbolje zna, on to rastura ...

@dubrava
Sta je to bokte skupo ?

@dubrava
Sta je to bokte skupo ?
govoris o repariranim racunarima poznatih marki kao sto su HP, Dell itd? Znam za tu varijantu, cak sam jedan od racunara u Bosni kupio dole za kucu... Evo, pogledacu bas da vidim sta ima u ponudi ove PCPlus firme...NoName je napisao/la:Nemoj kupovati novi računar ovdje, uglavnom su loši. Najbolja opcija je kupiti polovan računar koji je došao iz Njemačke ili Austrije, odlične konfiguracije za nekih 200 Eur se mogu naći. Mi smo recimo u firmi izbacili praktično nove računare i poklonili jednoj školi a uzeli ove polovne i super rade. PCPlus Sarajevo_dreamer_ je napisao/la:jbt, hocu da sastavim neki novi dekstop i sad gledam malo cijene. Puhh, kako je tamo u Bosni poskupilo. Evo, gledam neke AMD-ove procesore na PlusComputers.ba, pa ovo je nevjerovatno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Cekaj hoces Gamerski komp ?_dreamer_ je napisao/la:govoris o repariranim racunarima poznatih marki kao sto su HP, Dell itd? Znam za tu varijantu, cak sam jedan od racunara u Bosni kupio dole za kucu... Evo, pogledacu bas da vidim sta ima u ponudi ove PCPlus firme...NoName je napisao/la:Nemoj kupovati novi računar ovdje, uglavnom su loši. Najbolja opcija je kupiti polovan računar koji je došao iz Njemačke ili Austrije, odlične konfiguracije za nekih 200 Eur se mogu naći. Mi smo recimo u firmi izbacili praktično nove računare i poklonili jednoj školi a uzeli ove polovne i super rade. PCPlus Sarajevo_dreamer_ je napisao/la:jbt, hocu da sastavim neki novi dekstop i sad gledam malo cijene. Puhh, kako je tamo u Bosni poskupilo. Evo, gledam neke AMD-ove procesore na PlusComputers.ba, pa ovo je nevjerovatno.
nek ih yebe ko hoce ja za te pare necudubrava je napisao/la:Frutek, evo ti cjenik prostitutki (ipak je to ljepša riječ, da ne vrijeđamo žene) u Hrvatskoj;
30minuta --- 400kn
1h --- 800kn
2h ---- 1200kn
za ostalo ne znam![]()
![]()
to je bio cjenik prije krize
![]()
![]()
samo nisam siguran da li sve akrobacije dolaze u obzir za to vrijeme![]()
da, hocu otprilike nesto malo jace. Gledao sam malo ove reparirane compe, oni su mi ipak nesto slabiji nego sto sam planirao. Vjerovatno cu AMD-a uzeti jer su im procesori jos uvijek nesto jeftiniji u odnosu na intela. I ovaj comp sto imam je AMD i sluzio me je sve ove godine jako dobro, ne mogu se pozaliti...nime_tm87 je napisao/la: Cekaj hoces Gamerski komp ?
evo sta sam otprilike kontao da uzmem. Mozda bude malih promjena, ali tu je to negdje:
procesor: AMD Phenom II X4 955, 4x 3.20GHz
ram: za pocetak DDR3-RAM 4 GB, 1333 MHz
graficka: Sapphire Radeon HD 4870 Sapphire-Design, 1024MB GDDR5, 2x DVI, TV-out, PCIe 2.0
maticna: tu se jos dvoumim, no ne bih neke velike pare izdvajao za maticnu... cisto da pokrije ove performanse...
disk: to bi uvalio iz starog compa
savjeti, primjedbe?