Jesul iz Breze?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ukoliko Vinko nauci igrace da odmah centriraju iz kornera, mislim da smo vec u prednosti nego sto je to bilo u prethodnoj polusezoni...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 28 jan 2020, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bečirević il je Bečirović. nisam siguran, ima u Brezi oboje.Denchi je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:40Jel Majda cerka?skoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:38Ihh davno je to prestalo s radom.Al jest bio. Znam i gazdu i kćerku mu, mislim ja sam bio dijete kad je to radilo al jest bila riba.
![]()
Kod nas su svi kafići u centru, imaš centar ("zanatski"), 100 metara iznad je škola i ambulanta, i dalje ideš za Vareš. Sto metara prije centra je ulaz u grad.![]()
A prezime neko dugo![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pošto metar? Jel hrastovina? Ja sam bas imao divna iskustva s hrastovinom, to je tako predivno jedno drvo, puno nekog elana i zivota, cak sam posljednji put maksuz ostavio jedan metar da mi stoji, jer nisam imao srca da ga stavim u nas mali sporet koji cini nas dom toplim <3
1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prodajem DRVA, ne ugalj. Ponude pp. Može zamjena za kravu, junicu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bukva, sirova. Kad se naloži bude toplo oko srca.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:43Pošto metar? Jel hrastovina? Ja sam bas imao divna iskustva s hrastovinom, to je tako predivno jedno drvo, puno nekog elana i zivota, cak sam posljednji put maksuz ostavio jedan metar da mi stoji, jer nisam imao srca da ga stavim u nas mali sporet koji cini nas dom toplim <3
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi fine atmosfere
Mogla bi se bacit koja bomba oko stadiona sad, vakat je, arene neke ovo ono
Mogla bi se bacit koja bomba oko stadiona sad, vakat je, arene neke ovo ono
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima u Brezi i drva roki, ne samo ćumura. Btw, koliko metar?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:45Prodajem DRVA, ne ugalj. Ponude pp. Može zamjena za kravu, junicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prešao bi nekako preko toga ako je provjeren igrač.RajaBa1983 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:36A stvarno treba nam jedan crnac **** ekipu ako nema crnac![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Smijem li to ovdje pisat? Misliće neko da prodajem kapitena. :kahva:skoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:48Ima u Brezi i drva roki, ne samo ćumura. Btw, koliko metar?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:45Prodajem DRVA, ne ugalj. Ponude pp. Može zamjena za kravu, junicu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
polako se ti zakopajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:53
E da mi je ovo doziviti i odmah nek me zakopaju

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nam ima plan za stadion ali ja ne vjerujem u to dok ne vidim nešto konkretno da se radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:53
Ja bi najviše volio da možemo Koševo uzeti i napraviti pravi stadion sa 4 zvjezdice ali..
Da je NAM ozbiljan, on bi nama ma BBI napravio stadion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako si bezobrazanRajaBa1983 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:57polako se ti zakopajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:53
E da mi je ovo doziviti i odmah nek me zakopaju![]()
![]()
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Htio sam ja ovdje napisati plan oko stadiona,ali necu da ispadne suplja..Bio se Nam bas nalozio da pravi stadion,ali usporio je jer zna da je to velika investicija,ali prilicno sam siguran da cemo praviti stadion..MortemHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:59Nam ima plan za stadion ali ja ne vjerujem u to dok ne vidim nešto konkretno da se radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:53
Ja bi najviše volio da možemo Koševo uzeti i napraviti pravi stadion sa 4 zvjezdice ali..
Ako procitate intervju Nama,shvatit ce te da je indirektno rekao da bi volio na Butmiru stadion napraviti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam pri parama sada,da dodje nova plata i da isplaniram sahranuRajaBa1983 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:57polako se ti zakopajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:53
E da mi je ovo doziviti i odmah nek me zakopaju![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 28 jan 2020, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam da je bolje imati nego nemati ali ja baš ne bi volio da napravimo stadion na tom mjestu iz više razloga.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:03Htio sam ja ovdje napisati plan oko stadiona,ali necu da ispadne suplja..Bio se Nam bas nalozio da pravi stadion,ali usporio je jer zna da je to velika investicija,ali prilicno sam siguran da cemo praviti stadion..MortemHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:59Nam ima plan za stadion ali ja ne vjerujem u to dok ne vidim nešto konkretno da se radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:53
Ako procitate intervju Nama,shvatit ce te da je indirektno rekao da bi volio na Butmiru stadion napraviti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Denchi je tumač tog intervjua, ja još čekam strance u akademiji koji će trenirati djecu, đe je zapelo Denchi? 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad smo vec kod investicija, mene zanima zasto se nikad nisu predstavnici klubova pa i navijaci udruzili, da naprave pritisak da se donese zakon o sportu?
1946~
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Haksss, laznokrilo, muhamedhulk, Varijantas8 i 65 gostiju.