A tek u Istočnoj.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
HakanSukur
Re: Chat
I šta će biti, ovi će krstinu napraviti, Bakir će uputiti protestno pismo, Čović će laprdati da su majorizirani, Inzko biti zabrinut, eventualno će neki Hatić to srušiti, u suštini i dalje će dole biti ista jad i bijeda, sa tendencijom pogoršavanja, samo će ih koristiti likovi k'o onaj klempavi kung fu zelenaš za samopromociju.
- ASD
- Kontakt:
Odlično razmišljaš. Samo konkretne stvari.Marsal je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:24Bio u Stocu proljetos, mislio neko me zajebava, vidio 2 babe i 1 didu. Sutra da ljudi kažu zatvoreni svi putevi za Stolac niko se ne bi ni počešao.
Bukvalno je moje selo od 2-3 hiljade ljudi bitnije za BiH nego yebeni Stolac. Politika SDA i HDZ koji su u ljubavi savršeno opljahali grad i potjerali svo stanovništvo sada izvodi igrokaze za preostali dio jadnika u čije džepove treba zavući ruke.
Evo ako ću za pičetak imat platu od 1000 maraka i ugovor na neodređeno dođi postavi mi križ u avliju ebo ti on mater ili evo ti bašča pravi džamiju bmk.
Podsjeti me na jednu priču pred izbore.
Drži jedan političar koji zarađuje 10 000-20 000 mjesečno rudarima govor koji zarađuju po 700 maraka.
On njima priča, kako će odbraniti opet državu od četnika, neće Srbima i Hrvatima ništa dati od pozicija, ovlasti itd.
Odgovara mu jedan rudar. Kaže: Jarane, nas to ne zanima, nas zanima hoćete li vi nama povećati plate, a to za te pozicije nas zaboli qratz.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Istocna je tuga zesca opcenito sve sem Trebinja koje takodjer dozivljava velik gubitak stanovnistva.
80% ih radi u Dubrovnilku od proljeca do jeseni za 5 puta vece place a udaljenost nikakva do posla stoga nekako i prezivljavaju.
Pola nevesinjaca ide brati mandarine u Opuzen na dnevnicu da nesto zarade jer je za njih 300kuna dnevnica bogovska kakva su primanja u toj mocnoj RS sa ispranim glavam kao u ovog sviuodbranu shupka.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kaze praljak, zivioAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:37Istocna je tuga zesca opcenito sve sem Trebinja koje takodjer dozivljava velik gubitak stanovnistva.
80% ih radi u Dubrovnilku od proljeca do jeseni za 5 puta vece place a udaljenost nikakva do posla stoga nekako i prezivljavaju.
Pola nevesinjaca ide brati mandarine u Opuzen na dnevnicu da nesto zarade jer je za njih 300kuna dnevnica bogovska kakva su primanja u toj mocnoj RS sa ispranim glavam kao u ovog sviuodbranu shupka.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
HakanSukur
Komunističko jednoumlje se samo transformisalo u 3 parcijalna etno-religijska sistema koja funkcionišu na gotovo identičan način, i ima 4. opcija mizernog broja ljudi koji malo i promišljaju, ali takvima ovi prvi izaberu Babu i Aliju ispred Nijaza, i tako je na svim stranama, biraju se kreteni, jer ovdje generalno žive prilično lobotomizirani i mentalno ograničeni ljudi, na kraju imaš to što imaš, zadnju rupu na prostorima Evrope.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Hajmo sad jednu popit pranjkovacu skupa da se smiris.
Znamo svi da si tastatura bojna jer mrzis druge samo radi vjere, nacije i vjerovatno si rasist pa mrzis i ove migrante sto prolaze kroz BiH i naravno dusno bih navijao da zarati i da tvoji pobjedjuju dok ti malo gledas malkovu malo jessu rhodes i sl. bacajuci drkicu na maloj cundari iz toplog doma dok majka sincicu mota japrak da ne drka na prazan zeludac.
Znamo svi da si tastatura bojna jer mrzis druge samo radi vjere, nacije i vjerovatno si rasist pa mrzis i ove migrante sto prolaze kroz BiH i naravno dusno bih navijao da zarati i da tvoji pobjedjuju dok ti malo gledas malkovu malo jessu rhodes i sl. bacajuci drkicu na maloj cundari iz toplog doma dok majka sincicu mota japrak da ne drka na prazan zeludac.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hvala sto postojis Kinsey 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kazes da ja mrzim, a hrvati palili, klali, silovali, izdali R BiH,hoce entitet, pa hb, zar ti zaista mislis da niko nema oci i usi...Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:56Hajmo sad jednu popit pranjkovacu skupa da se smiris.
Ne mrzim ja nikoga, ko je normalan,a ti sto si se nasao prozvan...sta da se radi.
Kukavice umiru svaki dan do kraja zivota, gazije samo jednom
Ne dao nam bog dragi da opet se mora puskom dokazivati patriotizam, a i ustastvo, ali ako bude trebalo pa jbg djela ce govoriti vise od 1000 rijeci.
Zivio ti meni ljubi te praljak u celo ustasko
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ah cuj 21 stoljece
Oprostite, namicatelji evropskih vrijednosti
Oprostite, namicatelji evropskih vrijednosti
Hakan Sukur je moj forumas godine

- Stone Island
- Kontakt:
Gonite ovo s foruma.
Al zamisli da se zarati, iz nekog razloga si ostao tu gdje jesi, sjedis u rovu a ovamo te Bake predstavlja na svim pregovorima 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
malo ,bas malo raje bi ratovalo...bar ja imam utisak ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ratovali bi naravno kad bi ponovo došlo do agresije, isto kao što su naši roditelji ratovali jer nisu imali kud, žene i djeca su bili iza prvih linija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a ne znam virto,s kim god pricam o tome ...svi su ono misljenja ma ide Njemacka 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!