U šampionskoj sezoni, u karantinu su bili pred neku tekmu, postavi Stanojević sliku iz sobe, tu je veliki čips i kola, malo neozbiljno, spomeno sam to ovdje. Sutradan, Stanojević ne staje 90 minuta, trči, ganja, ko da je Kante lično. Povučem sve to što sam napiso.Pantelija je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:31A s obzirom na drustvo, visak kila, losu ishranu, nargilu svakodnevnu trebao bi sa smanjenom platom biti sretan.Sabinho je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:22Da je los igrac ne bi njega niko istrpio. Uvijek postoji mogucnost da se igrac povrijedi i isto tako svaki igrac na osnovu svog cjelokupnog angazmana i doprinosa u klubu moze smatrati da zasluzuje veca primanja. Po meni, Stanojevic opravdano trazi veci iznos. Drugi par cipela je sto se njemu svakako ide iz Sarajeva, pa mu je odbijanje povisice posluzilo kao dobar izgovor i prilika da ostane urezan u pamcenje navijaca kao korektan lik.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:18Izadjes mu u susret da ga istrpis iako je imao nezgodnu povredu i on te uzme zatezati za 500e? Jel to oke s njegove strane?
"Najbolja ekipa, katastrofalna igra s obzirom na kvalitet, ubjedljivo najjači kadar, naši igrači su izad prosjeka"
A kada je njihov opstanak u klubu upitan, onda ne valja Lazić, ne valja Stanojević, Letić više nije Letić već je LetVić..
Jbga