NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 nov 2010, 20:49

mačak u čizmama je napisao/la:
dragon boy je napisao/la:samo dolazi u obzir dragan jovic ili husref musemic 8-)
Netko iz uprave bi trebao popričati sa Mitrom Lukićem. Mislim da bi on bio pravo rješenje za zvijezdu, radi se o dobrom stručnjaku koji zna raditi svoj posao.
Kakav bolan Mitar Lukić pa on nije sposoban ovce na pašu izvest a kamoli jednu ekipu na teren.Pa nemogu da vjerujem šta pojedinci pišu.Čuj Mitar Lukić...
Neko će reći on je imao rezultate sa Modričom,osvojio kup.Pa nije on osvojio kup svi znamo da je iza tog komšijskog "giganta" stojao tadašnji Predsjednik RS i Predsjednik FSBiH Milan Jelić.Njima nije trebao ni trener,ni igrači oni su unaprijed odabrani da osvoje kup.Šta je vama ljudi,pa čitava se BiH ismijava sa krezubim Lukićem.Kad se samo sjetim kad on daje izjave za TV poslije utakmice,smijeh me uhvati....žalosno je to....

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 23 nov 2010, 20:50

dragon boy je napisao/la:zasto li se nas sekretar gospodin Terzic nakon susreta,dok im je cijeli stadion zvizdao i psovao,pozdravljao sa sucima vjerovatno im se zahvaljivao na dobrom sudjenju...sramota
Praksa u svim evropskim i svjetskim klubovima je da predstavnik domaćina, na utakmici koju sudije ne odsude dobro, da im priđe na sredini terena i da ih lijepo išamara i popljuje. Stvarno je sramota!!!!!! :lol: :lol: :oops:
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 23 nov 2010, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 nov 2010, 21:11

zmaj_Bosne je napisao/la:
dragon boy je napisao/la:jeli zna tko kakvu je ocjenu dobio **** iz sarajeva arbitar aleckovic,vjerovatno prolaznu
Dobio je ocjenu 5,5 a dok je Golać za onu komediju u Travniku dobio 5.
To ti iz novina ocjene prepisuješ. Ko dobije 5,0 njega nebi nigdje više bilo, uglavnom su to ocjene 7,9 pa do 8,4

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 nov 2010, 21:19

NAJBOLJI KANDIDATI ZA TRENERA A KOJI SU TRENUTNO SLOBODNI :
1.DRAGAN JOVIĆ
2.MILOMIR ODOVIĆ
3.HUSREF MUSEMIĆ
4.VELIMIR STOJNIĆ
To su treneri koji imaju znanje,autoritet i ugled.Svi ostali su u rangu Ćurguza.Ako želimo napredak onda moramo dovesti i kvalitetnog trenera.

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 23 nov 2010, 21:45

Danas sam pricao sa Ninkovicem, preko telefona... Rekao je da zna sta se desava i da mu nista nemoram pricati... Nije htio reci ni uprava je kriva... samo da se nikada vise ne vraca u Premijer ligu BiH tako da ga odma mozemo prekriziti..

dragon boy
Kontakt:

Post Postao/la dragon boy » 23 nov 2010, 22:12

zvijezdica je napisao/la:
dragon boy je napisao/la:zasto li se nas sekretar gospodin Terzic nakon susreta,dok im je cijeli stadion zvizdao i psovao,pozdravljao sa sucima vjerovatno im se zahvaljivao na dobrom sudjenju...sramota
Praksa u svim evropskim i svjetskim klubovima je da predstavnik domaćina, na utakmici koju sudije ne odsude dobro, da im priđe na sredini terena i da ih lijepo išamara i popljuje. Stvarno je sramota!!!!!! :lol: :lol: :oops:
Ne kazem ja da treba samarat i pljuvat al da treba prigovorit treba,a mi smo daleko od evropske prakse,sudac kao sto je je aleckovic ne bi mogao sudit ni njemacku desetu ligu.Da nam je sekretar evropski izvrsio bi pritisak na suca i ne bi dozvolio da nas kradu na nasem stadiona 3.000 navijaca zvijezde su budale sto nisu zadovoljni sudjenjem a sekretar je eto pametan i zadovoljan pa ih zato i pozdravlja...hvala

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 nov 2010, 00:16

Prljača

Nezić Mujčić Huseinagić Jahić

Doro Nermin Doro Adnan Roša Omeragić Vedad

Dajić Omeragić Samir

12.Huskić
13.Suljić
14.Kadić
15.Džonlić
16.Iskrić
17.Gajčević
18.Brzi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2010, 00:20

hahaha jao jeste vi smijesni majko mila :lol: pa jos se niste pomirili sa porazom mislim stvarno previse citate te glupe novinarske price i suplje...nego vi se pozabavite malo svojim klubom jer ako se ne dignete odoste vi u 1.federalnu ligu :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 24 nov 2010, 09:32

fukara87 je napisao/la:hahaha jao jeste vi smijesni majko mila :lol: pa jos se niste pomirili sa porazom mislim stvarno previse citate te glupe novinarske price i suplje...nego vi se pozabavite malo svojim klubom jer ako se ne dignete odoste vi u 1.federalnu ligu :mrgreen:
Pozabavi se svojom temom i svojim klubom,mi necemo ispasti sigurno,to svi znamo,samo dovodimo neke stvari u red,otvorili su vam teme na kojima cete lijeciti komplekse manje vrijednosti ili ne (fukarluk) :DDobro necemo slusati glupe novinarske price,slusacemo vase pametne,he he

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 24 nov 2010, 11:59

kako sada stvari stoje najvjerovatnije je da ce novi trener zvijezde biti DRAGAN JOVIC, ali otom potom

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 24 nov 2010, 12:05

najdrazi klub poslije naravno FK Zeljeznicara jeste NK Zvijezda i stvarno ukoliko dodje ovaj sto je vodio Zrinjski i ako mu se da solidan budzet napravit ce extra ekipu od Zvijezde koja ce biti naravno uz Plave iz Doline cupova najveci hit proljeca
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 nov 2010, 13:35

Bilo bi odlično da Jović potpiše, veoma cijenim njegov rad. Pokazao se veoma dobrim taktičarom i procjenjuje veoma dobro protivnika u toku same utakmice.
Dragon Town

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 24 nov 2010, 14:29

Sa Jovicom zavrseno,novi trener Zmajeva.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 24 nov 2010, 15:00

elvis j je napisao/la:Sa Jovicom zavrseno,novi trener Zmajeva.
koliko je to sigurno ????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 24 nov 2010, 15:22

Jovic je izuzeten trener,takticar koji svakog protivnickog igraca dobro procijeni i stil igre protivnika kao i takticke zamisli i tako gradi igru.Covjek ima autoritet u klubu i neda se mijesati u posao.Cijenjen je u BiH javnosti tako da je uprava nacinila pravi potez.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2010, 16:22

DRAGANE JOVIĆU DOBRODOŠAO U GRADAČAC !

P.S.Konačno jedan dobar potez naše uprave,nadam se da će u ovom pravcu krenuti i sa dovođenjem igrača,jer je to sigurno bio jedan od Jovićević uslova.Mislim da smo dobili najboljeg trenera u BiH.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2010, 16:27

Bosanski zmaj je napisao/la:NAJBOLJI KANDIDATI ZA TRENERA A KOJI SU TRENUTNO SLOBODNI :
1.DRAGAN JOVIĆ
2.MILOMIR ODOVIĆ
3.HUSREF MUSEMIĆ
4.VELIMIR STOJNIĆ
To su treneri koji imaju znanje,autoritet i ugled.Svi ostali su u rangu Ćurguza.Ako želimo napredak onda moramo dovesti i kvalitetnog trenera.
Drago mi je što sam pogodio sa izborom trenera, jer sam Jovića postavio na prvo mjesto na listi želja.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 24 nov 2010, 16:29

necko_gradacac je napisao/la:e fala ku.rcu pa i Curguz ode, moja zelja bi bila ili VRATITI "po mogucnosti" NINKOVICA ili JOVICA bivseg trenera Zrinjskog... mislim da bi sa njima mogli ponovo vratiti onaj Zvijezdin stil igre a to je NAPADACKI ... e sad jedno su zelje a drugo su mogucnosti ... ali ja bih VOLIO vidjeti jednog od ove dvojice trenera na klupi nase ZVIJEZDE...

i da gubis 10 - 0 pjesma bi se opet cula... MI TE VOLIMO ... MI TE VOLIMO
ko da sam ga prozvo ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2010, 16:37

dobro pojacanje, ako je Jovic 100% potvrdjen..ne treba na treneru nikad stedit a odatle se ekipa gradi..samo ni od njega ne trebate ocekivati neko cudo, jer ne radi sa igracima koje je sam selektovao a preko zime je tesko znacajno izmjeniti ekipu....ipak puno srece u nastavku i ne dirajte mi emira :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 nov 2010, 16:40

Jović je izuzetan trener, želim vam puno sreće s njim i da zakopamo "ratne sjekire". ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.