FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@skoro jos jedna kafa,
Cekaj sad se prica da se moze zaobici kroz pozajmice, ja kad sam to govorio, mene napali da prodajem ublehe, jer nikome nije jasno odkud 4 miliona duga.
De hajmo navijat manimo se ekonomije i prava.
Cekaj sad se prica da se moze zaobici kroz pozajmice, ja kad sam to govorio, mene napali da prodajem ublehe, jer nikome nije jasno odkud 4 miliona duga.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Da meni tol'ka kafa ne naškodi?AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:30@skoro jos jedna kafa,

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja te nisam napao, obzirom da se referises na moj post o pozajmicama. O dugu ne bih previse znao reci, ipak sam ja pravnik, a ti ekonomista, tako da bolje baratas tim informacijamaAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:30@skoro jos jedna kafa,

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
drug, nisam mislio da me ti napadas. Kad je tek taj izvjestaj izasao, ja sam ga djelimicno objasnio, neki nisu vise na forumu koji su me nazvali budalom. A nisam ekonomista, ITu finansijskom sektoru pa mi nista nije strano.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:44Ja te nisam napao, obzirom da se referises na moj post o pozajmicama. O dugu ne bih previse znao reci, ipak sam ja pravnik, a ti ekonomista, tako da bolje baratas tim informacijamaAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:30@skoro jos jedna kafa,
De hajmo navijat manimo se ekonomije i prava.Ali ono sto je sigurno jeste da ulozene pare moze vratiti, a kad bi ulagao moze ostvariti visestruku dobit, kao i ovi Madjari u Osijeku.
A naravno da moze, ali treba imati u vidu, damu investicija u FKS propadne, kakvu korist bi on imao u VIjetnamu od kampa u butmiru i slicnih stvari.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
On svoja potrazivanja ostvaruje u zemlji u kojoj ulaze, tj.ovom slucaju u BiH. Kada bi doslo do toga, on bi prodajom kampa i svega sto je u nasem vlasnistvu izvukao novac i bio bi na nuli sto bi se reklo. Ono sto zelim reci je da bi malo vecim ulaganjem stekao visestruku korist, kako? Par titula i kupova, jak evropski nastup (kao recimo da odemo na korak od grupne faze u fazonu Cluja, a o grupnoj fazi da i ne pricam), prodaja igraca. Jednim evropskim nastupom i prodajom igraca koji bi tada bio nosilac igre, Nam bi zaradio barem duplo u odnosu na ulozenu. Kako nam je prosao ovaj prelazni rok, mi smo nazadovali po svoj prilici. Pozdrav.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:51drug, nisam mislio da me ti napadas. Kad je tek taj izvjestaj izasao, ja sam ga djelimicno objasnio, neki nisu vise na forumu koji su me nazvali budalom. A nisam ekonomista, ITu finansijskom sektoru pa mi nista nije strano.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:44Ja te nisam napao, obzirom da se referises na moj post o pozajmicama. O dugu ne bih previse znao reci, ipak sam ja pravnik, a ti ekonomista, tako da bolje baratas tim informacijamaAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:30@skoro jos jedna kafa,
De hajmo navijat manimo se ekonomije i prava.Ali ono sto je sigurno jeste da ulozene pare moze vratiti, a kad bi ulagao moze ostvariti visestruku dobit, kao i ovi Madjari u Osijeku.
A naravno da moze, ali treba imati u vidu, damu investicija u FKS propadne, kakvu korist bi on imao u VIjetnamu od kampa u butmiru i slicnih stvari.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Realno gledajuci, slazem se s tobom ocekivali smo svi vise od ovog prelaznog roka, ali ja im svakako dajem roka do ljeta, da osvoje aBD jos jednu, pa nek dovode igrace kako znaju i umiju.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:03On svoja potrazivanja ostvaruje u zemlji u kojoj ulaze, tj.ovom slucaju u BiH. Kada bi doslo do toga, on bi prodajom kampa i svega sto je u nasem vlasnistvu izvukao novac i bio bi na nuli sto bi se reklo. Ono sto zelim reci je da bi malo vecim ulaganjem stekao visestruku korist, kako? Par titula i kupova, jak evropski nastup (kao recimo da odemo na korak od grupne faze u fazonu Cluja, a o grupnoj fazi da i ne pricam), prodaja igraca. Jednim evropskim nastupom i prodajom igraca koji bi tada bio nosilac igre, Nam bi zaradio barem duplo u odnosu na ulozenu. Kako nam je prosao ovaj prelazni rok, mi smo nazadovali po svoj prilici. Pozdrav.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:51drug, nisam mislio da me ti napadas. Kad je tek taj izvjestaj izasao, ja sam ga djelimicno objasnio, neki nisu vise na forumu koji su me nazvali budalom. A nisam ekonomista, ITu finansijskom sektoru pa mi nista nije strano.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:44
Ja te nisam napao, obzirom da se referises na moj post o pozajmicama. O dugu ne bih previse znao reci, ipak sam ja pravnik, a ti ekonomista, tako da bolje baratas tim informacijamaAli ono sto je sigurno jeste da ulozene pare moze vratiti, a kad bi ulagao moze ostvariti visestruku dobit, kao i ovi Madjari u Osijeku.
Jesu li stigli u Tursku 
Kakva je situacija, ne bi me čudilo da vratimo Vusljanina.
-
- Kontakt:
Ovdje se uvijek pretjeruje. Kako sad s kritikama prema upravi tako prije par mjeseci prema Husrefu. izmišljaju stvari da bi se kritikovalo, forum jeste al drzati se jedne stvari i samo kritikovati to i nije interesantno. A vecina je takvih ovdje nema konstruktivne rasprave nego samo kritikuj nije bitno je li to ok ili nije.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kažem da zakon o sportu koči generalni napredak, nisam mislio striktno na ulaganja. Nam smatra da je ovo dovoljno što ulaže, i zato i ti i ja možemo se kreveljit do sutra oko toga.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:21Stani, zar nije ulozen ogroman novac ove godine, koji se jos provjerava? Baratalo se ciframa od 10 miliona, ali u to svakako sumnjam. Postoji nacin da se i zakon o sportu zaobidje, a to se radi na osnovu pozajmica kojim se osiguras. Imamo sada osnovu za takvo nesto, nekretnine u vidu kampa, zgrade i sl., pa i ako zapne da nema od cega vratiti, lako se to rijesi sudskim putem, postoji nesto sto se zove prijedlog za izvrsenje na osnovu cega se pokretna i nepokretna imovina izvrsenika prodaju dok se trazitelj izvrsenja ne namiri, a nasa imovina je vrijedna vise nego sto je Nam ulozio. Zalosno je sto ne zelimo (necu da vjerujem da je stiska pa nemamo) produziti ugovor igracu zbog 500 eura, pa kakav god da je, zasluzio je, a i ponavljam, nije mogao pokazati da je slabiji jer se kasno oporavio. Pozdrav.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 09:43Šta se tu ima braniti, čovjek će uložiti koliko misli da treba i niko ništa tu ne može promijeniti. Ni uprava, ni navijači. Nema tu nikakvog izgovora, radi sa svojim novcem šta želi i koliko želi. A da je zakon o sportu prepreka generalnom napretku, jeste.
A sve dok razmišljaš kao to što sam boldirao, nemoj svega ti pričati o napretku nekom, budućnosti, iskoraku.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Je li ti smatras da se treba odreci Stanojevica radi 500 eura? Ok, moze, ali dovedi boljeg, a ne guraj Rahmanovica ili Gavrica koji ne mogu odgovoriti zadatku.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:43Kažem da zakon o sportu koči generalni napredak, nisam mislio striktno na ulaganja. Nam smatra da je ovo dovoljno što ulaže, i zato i ti i ja možemo se kreveljit do sutra oko toga.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:21Stani, zar nije ulozen ogroman novac ove godine, koji se jos provjerava? Baratalo se ciframa od 10 miliona, ali u to svakako sumnjam. Postoji nacin da se i zakon o sportu zaobidje, a to se radi na osnovu pozajmica kojim se osiguras. Imamo sada osnovu za takvo nesto, nekretnine u vidu kampa, zgrade i sl., pa i ako zapne da nema od cega vratiti, lako se to rijesi sudskim putem, postoji nesto sto se zove prijedlog za izvrsenje na osnovu cega se pokretna i nepokretna imovina izvrsenika prodaju dok se trazitelj izvrsenja ne namiri, a nasa imovina je vrijedna vise nego sto je Nam ulozio. Zalosno je sto ne zelimo (necu da vjerujem da je stiska pa nemamo) produziti ugovor igracu zbog 500 eura, pa kakav god da je, zasluzio je, a i ponavljam, nije mogao pokazati da je slabiji jer se kasno oporavio. Pozdrav.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 09:43
Šta se tu ima braniti, čovjek će uložiti koliko misli da treba i niko ništa tu ne može promijeniti. Ni uprava, ni navijači. Nema tu nikakvog izgovora, radi sa svojim novcem šta želi i koliko želi. A da je zakon o sportu prepreka generalnom napretku, jeste.
A sve dok razmišljaš kao to što sam boldirao, nemoj svega ti pričati o napretku nekom, budućnosti, iskoraku.
Husrefovi momci me podsjecaju na SDA zastupike i clanove te politicke partije 
Ako ne prodje jedna prica, odma bombarduj drugim pricama i izmisljotinama.. Pa sve tako... dok ne upali i ne dobije puno lajkova

Ako ne prodje jedna prica, odma bombarduj drugim pricama i izmisljotinama.. Pa sve tako... dok ne upali i ne dobije puno lajkova

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzmite informaciju sa rezervom, vezano za 500 eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos nesto, zasto sam spominjao Borac kao "favorita" ove i narednih godina? Kada ovaj Vico preuzme palicu od Begica, je.bat cemo jeza u ledja. Jeste Begic bio protiv nas, a na strani hercegovackog i Zeljeznicarovog lobija, ali ovaj ce tek da nam je.be majku svima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Smatram da Stanojevića treba zadržati uz uslove u ugovoru koji su srazmjerni njegovom trenutnom igračkom kvalitetu i fizičkim mogućnostima, a koje trebaju da se procijene na osnovu treninga i priprema. A ne da mu daš ugovor, pa da čekaš da vidiš jesil se zayebo.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:49Je li ti smatras da se treba odreci Stanojevica radi 500 eura? Ok, moze, ali dovedi boljeg, a ne guraj Rahmanovica ili Gavrica koji ne mogu odgovoriti zadatku.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:43Kažem da zakon o sportu koči generalni napredak, nisam mislio striktno na ulaganja. Nam smatra da je ovo dovoljno što ulaže, i zato i ti i ja možemo se kreveljit do sutra oko toga.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:21
Stani, zar nije ulozen ogroman novac ove godine, koji se jos provjerava? Baratalo se ciframa od 10 miliona, ali u to svakako sumnjam. Postoji nacin da se i zakon o sportu zaobidje, a to se radi na osnovu pozajmica kojim se osiguras. Imamo sada osnovu za takvo nesto, nekretnine u vidu kampa, zgrade i sl., pa i ako zapne da nema od cega vratiti, lako se to rijesi sudskim putem, postoji nesto sto se zove prijedlog za izvrsenje na osnovu cega se pokretna i nepokretna imovina izvrsenika prodaju dok se trazitelj izvrsenja ne namiri, a nasa imovina je vrijedna vise nego sto je Nam ulozio. Zalosno je sto ne zelimo (necu da vjerujem da je stiska pa nemamo) produziti ugovor igracu zbog 500 eura, pa kakav god da je, zasluzio je, a i ponavljam, nije mogao pokazati da je slabiji jer se kasno oporavio. Pozdrav.
I opet pokrećeš raspravu na osnovu ničega, kojih 500 eura, ti znaš šta on traži? Uostalom, Velkoski to može pokriti jer je po tebi najspremniji.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Najspremniji da, kao i najkompetentniji da odgovori tom zadatku, ali od igraca koji ne igraju na toj poziciji, tu je kljucna razlika. Ne poticem raspravu o 500 eura, neka bude cifra kakva god (a ne moze biti mnogo veca). Je.bes Stanojevica, ali ako ce doci isti ili bolji, a nece, pa ti sad izvedi zakljucak sta je povoljnije po nas.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 56 gostiju.