FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da se prikljucim diskusiji
Pozdrav plavoj naciji
Pozdrav plavoj naciji
FK Željezničar do kraja sedmice dovodi još jednog nogometaša iz NK Čelik
Blažević uskoro postaje slobodan igrač
I kazu Curva laze i baca suplje
samo me je crni **** za ovaj prelazni rok
napokon da Sinisu ne gledam ,glavu dajem da je duplo bolji od njega
Blažević uskoro postaje slobodan igrač
I kazu Curva laze i baca suplje

napokon da Sinisu ne gledam ,glavu dajem da je duplo bolji od njega
- lijevapolutka
- Kontakt:
Valjda Irfo i Nastrojeni ubodu

Gajba pive za curvu ako ovaj zaigra ispred Sinise. Svaki put kad on krene baciti aut, jedno dijete izhubi volju za nogometom
Mrki ,100% vidjeti ces Amar je davno htio otjerati Sinisu .
Znac Eric,Blazevic,Jovanovic,Ikic.Pavic.Sadikovic,Alispahic.Veseli,Zakaric,Stilic i Lendric
Jamala i Zec samo da nas bog pogleda za Zeca

Kažem ti ja, ovo nije običan forum, i naši forumaši nisu obični forumašiprisonbreak je napisao/la: ↑16 jan 2020, 16:07Ima ugovor 100%, i to sigurno jos godinu i po, prosle zime dosao i potpisao je na 2 i po godine. Moguce je svasta, da li ce doci upitno je.Radmilo87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 16:04Sve mi to znamo, nije ga Amar džaba pikirao a i protiv nas je pružio odlicnu partiju kada smo vas dobili 0:2 u Zenici, ovo su podaci cometa po kojem je on slobodan igrac, kakav je dogovor njega i Amara, njega i ljudi u Čeliku, zašto trenira sa vama i ako je situacija opšte poznata da mu se duguje i da će vas tužiti to vjerujem niko od nas nece saznati, ali nema razloga da ne vjerujem pojedincima na forumu koji kažu da ce postati nas igrac, sve u svemu vidjecemo veoma brzo sveprisonbreak je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:58
Pa sto trenira sa nama ?
Sinoc sam rekao kakva je situacija, i siguran sam da je najjaci bek lige, ak ga dovedete odlicno pojacanje vjerujte

MIHAJLOVIĆ !
Sad cu mu reci da ne dolazi kad pustas da me faraon proziva ovdjeKANA je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:15
Valjda Irfo i Nastrojeni ubodu![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zuka umjesto Keme
Kemo i Sinan su valjda trazili bas dobre ugovor pogotovo Sinan ne znam samo na osnovu cega?

Kemo i Sinan su valjda trazili bas dobre ugovor pogotovo Sinan ne znam samo na osnovu cega?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nemoj radi Sinise taman da mu vidim ledja , e jedino ako Amar nije doveo Antu radi Lendrica ,svi znamo da je ljetos istu uslugu uradio Zecu sa Alispahicem pritom jos mu brata gurao u prvih 11 .Nije Amar kao prije

Syebat ce Shorty i Blazevica samo polako 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Doveo ga radi Pavica. Antonio ga prati na instagramu. Nemojtenikomreci 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ali kakve ste vi jajare brat hladno napise za svakog igraca ono sto znam, nekad je tacno nekad nije ali brate maksimalno iskreno ,bez najave ,furanja ali eto .
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nije ovaj los na klipu. Najjace je tekme odigrao protiv najboljih ekipa.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Levin, NeSamSafetee, Orvel, WeekendOffender i 62 gosta.