Tise malo, da te nebi neki novinar cuoRiNo je napisao/la:To su te pouzdane informacijePonos Torina je napisao/la:Jeran mi zivi u UK i kaze da je skoro pa 100% da Dzeko ide u CITY!!!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Bitno je da Dzeko zabija golove,da igra dobro,a ponuda ce sigurno biti,Mancester C. je definitivno najozbiljniji kandidat da dovede Dzeku vec u januaru,jedan su od najbogatijih klubova na svijetu i imaju odlicnu ekipu,ako se kvalitetno pojacaju u januaru titula u Engleksoj je jako blizu.. do kraja polusezone ostale su jos 4 utakmice,neka Dzeko pogodi jos 1-2 puta bice extra..ponuda ce sigurno biti!
Evo malo novosti:
Wolfsburg rejected 60 million euros for the player Edin Dzeko. According to La Gazzetta dello Sport, the offer arrived from Manchester United. The reason of rejection could also be an agreement with Bayer Munich for next season.
Iskreno vise bih volio da igra za Man utd,nego za Bayern Munich al ne pitam se ja

Wolfsburg rejected 60 million euros for the player Edin Dzeko. According to La Gazzetta dello Sport, the offer arrived from Manchester United. The reason of rejection could also be an agreement with Bayer Munich for next season.
Iskreno vise bih volio da igra za Man utd,nego za Bayern Munich al ne pitam se ja
ma ovo je suplja sigurno...junioR je napisao/la:Evo malo novosti:
Iskreno vise bih volio da igra za Man utd,nego za Bayern Munich al ne pitam se ja![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nebi oni odbili 60M nema sanse...._dreamer_ je napisao/la:ma ovo je suplja sigurno...junioR je napisao/la:Evo malo novosti:
Iskreno vise bih volio da igra za Man utd,nego za Bayern Munich al ne pitam se ja![]()
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- Ponos Torina
- Kontakt:
najbolja opcija da Wolfsburg ispadne iz lige onda ce dobiti k.rac

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma naravno da ne bi, to svakako stoji.
No, diskutabilna je uopste citava prica oko Dzeke i Bayerna. Gomez je poceo igrati i, koliko vidim, raditi ono zbog cega je i doveden, tako da nisam siguran koliko bi im sad bilo pametno uvaljivati opet Gomeza nekome pa onda dovoditi Dzeku. S druge strane, vise puta sam procitao na forumima Wolfsburga da ti dealovi izmedju Bayerna i Wolfsburga i nisu bas realni radi sukoba interesa, a ponajvise radi toga sto valjda su neki ljudi u nadzornom vijecu i jednog i drugog kluba. No, to moze znaciti upravo i suprotno... Ko zna...
No, diskutabilna je uopste citava prica oko Dzeke i Bayerna. Gomez je poceo igrati i, koliko vidim, raditi ono zbog cega je i doveden, tako da nisam siguran koliko bi im sad bilo pametno uvaljivati opet Gomeza nekome pa onda dovoditi Dzeku. S druge strane, vise puta sam procitao na forumima Wolfsburga da ti dealovi izmedju Bayerna i Wolfsburga i nisu bas realni radi sukoba interesa, a ponajvise radi toga sto valjda su neki ljudi u nadzornom vijecu i jednog i drugog kluba. No, to moze znaciti upravo i suprotno... Ko zna...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- miralem444
- Kontakt:
Ma dzeko njima jasno treba recida hoce da ide iz kluba znate vise i vukojebina mi ide na onu stvar..sta hoce da mu upropaste karijeru dzeko je igrac za velike uspjehe velike timove ,a ne za neke prosjece nadmasio je jednostavno i volfsburg i bundes ligu..Mene kod dzeke nervira ono "volio bih prec u neki klub ali jos sam igrac WLF.pa vidjet cemo" halo nama od toga nis ,ja hocu da idemm i kraj...i to je trebo uradit na letnom prelaznom roku..dajte molim vas bem ti vise i henesa i meklarena i wolf. DZEKO ponavljam da bi posto najbolji centatfor danasnjice mora prec u veliki klub,gdje bi on bez sumnje jeo ,zamislite da iza sebe ima evo man.utd.kerika,skolsa,flecera,ronija do sebe,velenciju nanija brze igrace sjajne asistente..pa sta vam je jeo bi definitivno..u wolf.nemas ti igre kad ti centarfor mora doc 50 metar od protivnickog gola da bi doibo loptu..pfff..DZEKOO IDI I POSTANI NAJBOLJI JA ZNAM DA HOCES!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Dzeko je u top 5 napadaca svjeta!! i zato ce otici u jedan od top 5 klubova svjeta! A to bayern m. nije... i nebi bilo dobro za njegovu karijeru, da ode u bayern m.
BLUE NATION.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što ne bi bilo dobro? Kljukali bi ga loptama, zabijao bi kao i sada, ne bi se morao mučiti sa privikavanjem na neki drugi stil života, a igrao bi u vrhunskom klubu. Dakako, i dalje bi bio učinkovit i za reprezentaciju, jer se intezitet igranja ne bi promijenio kao npr. kad bi prešao u Premiership. Dakle, ni odlazak u Bayern nije korak unazad, pobogu; baš naprotiv, tada bi se još više formirao i postao još ubojitiji. Edin je i dalje mlad, a prelazak u još "bolji" klub od Bayerna(iako je i Bayern gigant) ne bi došao u pitanje nikada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
upravu si, al bayern m nije vise onaj klub kao prije 6-10 godina... bayern m je danas jedan prosjecan klub (kada usporedimo Chealse,ManU,Real,Barca itd) a ja mislim da Edin ima kvalitet za bolji klub od bayern m.Monolog je napisao/la:Što ne bi bilo dobro? Kljukali bi ga loptama, zabijao bi kao i sada, ne bi se morao mučiti sa privikavanjem na neki drugi stil života, a igrao bi u vrhunskom klubu. Dakako, i dalje bi bio učinkovit i za reprezentaciju, jer se intezitet igranja ne bi promijenio kao npr. kad bi prešao u Premiership. Dakle, ni odlazak u Bayern nije korak unazad, pobogu; baš naprotiv, tada bi se još više formirao i postao još ubojitiji. Edin je i dalje mlad, a prelazak u još "bolji" klub od Bayerna(iako je i Bayern gigant) ne bi došao u pitanje nikada.
ja sam veliki fan njemackog fudbala (posebno bayerna) al mislim da je Edin prerastao i taj nivo... Vrjeme je da i BIH ima jednog fudbalera u top 5 klubova svjeta!
BLUE NATION.
Nije ovo tema za tu raspravu, ali kako mozes Chelsea i ManU, Real, Barcu te Bayern u isti kos staviti?Jaydoo82 je napisao/la:upravu si, al bayern m nije vise onaj klub kao prije 6-10 godina... bayern m je danas jedan prosjecan klub (kada usporedimo Chealse,ManU,Real,Barca itd) a ja mislim da Edin ima kvalitet za bolji klub od bayern m.Monolog je napisao/la:Što ne bi bilo dobro? Kljukali bi ga loptama, zabijao bi kao i sada, ne bi se morao mučiti sa privikavanjem na neki drugi stil života, a igrao bi u vrhunskom klubu. Dakako, i dalje bi bio učinkovit i za reprezentaciju, jer se intezitet igranja ne bi promijenio kao npr. kad bi prešao u Premiership. Dakle, ni odlazak u Bayern nije korak unazad, pobogu; baš naprotiv, tada bi se još više formirao i postao još ubojitiji. Edin je i dalje mlad, a prelazak u još "bolji" klub od Bayerna(iako je i Bayern gigant) ne bi došao u pitanje nikada.
ja sam veliki fan njemackog fudbala (posebno bayerna) al mislim da je Edin prerastao i taj nivo... Vrjeme je da i BIH ima jednog fudbalera u top 5 klubova svjeta!
Istina je da Chelsea ima dobar tim, ali on nema ni deseti dio historije kakvu imaju ovi timovi pa ti je to bezvezno poredjenje, barem po meni.
Takodjer istina je da to nije taj Bayern, jer taj Bayern je osvojio LP i imao je strasne igrace u svome timu, ali isto tako, ovaj Bayern se tek treba da stvori, jer ovo je nova generacija fudbalera i reci da je Dzeko prerastao Bayern je smijesno, jer je Bayern, kakav god bio je ELITA svjetskog fudbala i to je tako. Isto tako vazi za Real, Barcu, Liverpool, ManU, Milan, Juve (koji je malo reci u krizi naspram Bayerna pa bi ga haman mnogi forumasi radje tamo vidjeli nego u Bayernu) i jos neke timove, koji kakvi god bili su "najbolji" jer jednostavno tu se igra vrhunski fudbal.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Principatus
- Kontakt:
Volio ja Bayern ili ne je druga prica
, ali nisu ljudi tek tako bili finalisti CL-a. I iskreno receno cak bi mi bilo draze da Dzeko predje u Bayern, nego da ide u losiju ligu, to jest Italiju, ili da igra tamo u Engleskoj za City. Bayern bi sa njim, zdravim Robbenom i Ribery, Müller, Schweinsteiger i kompanijom polijepo razbijao i po CL.
Sveukupno mislim da Dzekin prelazak u Bayern nije toliko nerealistican, na stranu Gomez, ali ispao je Olic, Klose ce vjerovatno ici. Ko im ostaje?
Sveukupno mislim da Dzekin prelazak u Bayern nije toliko nerealistican, na stranu Gomez, ali ispao je Olic, Klose ce vjerovatno ici. Ko im ostaje?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
MullerPrincipatus je napisao/la:Volio ja Bayern ili ne je druga prica, ali nisu ljudi tek tako bili finalisti CL-a. I iskreno receno cak bi mi bilo draze da Dzeko predje u Bayern, nego da ide u losiju ligu, to jest Italiju, ili da igra tamo u Engleskoj za City. Bayern bi sa njim, zdravim Robbenom i Ribery, Müller, Schweinsteiger i kompanijom polijepo razbijao i po CL.
Sto se tice ostatka napada jednostavno su "prestari", jos malo ce okaciti kopacke o klin (ili otici u neki drugi klub da zavrse karijeru) i to je to
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ja bi volio da Dzeko ode u Bayern,ali mislim da to bas i nije realno,jer je Gomez u odlicnoj formi..Klose i Olic su skloni povredama i jedino tu vidim sansu da ga Bayern pokusa dovesti,mada nisam optimista...iako mislim da bi Dzeko i Gomez bili mozda i najbolji tandem u Evropi,sa strana Roben i Ribery...ali to je opet preofanzivna formacija:)
-Bayern,Juventus,Milan,Mancester,Real i Barca -to su najveci svjetski klubovi imajuci u vidu njihovu historiju,a sto se tice para najbogatiji su definitivno Mancester C.Real,i Chelsi!
-Bayern,Juventus,Milan,Mancester,Real i Barca -to su najveci svjetski klubovi imajuci u vidu njihovu historiju,a sto se tice para najbogatiji su definitivno Mancester C.Real,i Chelsi!
Dzeku zele svi,ali niko ga ne dovodi 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako se gleda cjelokupno poslovanje kluba, Bayern nema konkurencije u Europi...
hocu i ja najnovijeg BMW-a pa ga ne kupujemDylan Dog je napisao/la:Dzeku zele svi,ali niko ga ne dovodi
treba nam jos igraca iz BiH
ako imaš pare ništa nije problem,a ako nešto vrijedi toliko koliko se traži i ako se nekome sviđa taj će i pazaritiFIFA/UEFA je napisao/la:hocu i ja najnovijeg BMW-a pa ga ne kupujemDylan Dog je napisao/la:Dzeku zele svi,ali niko ga ne dovodi
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Eno fifa objavila spisak napadaca 15 imena a nigdje Dzeke ....
Zato sto je Bosance

trebali bi sa sportsport foruma poslati protestnu notu !!!
trebali bi sa sportsport foruma poslati protestnu notu !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,