Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako los drop na 4-5 i nepotreban uostalom. Fakat je posto choker
-
bosanskazvijer
Jesam li jedini koji je prognozirao na Tima?I onda govore shevcet strucnjak br 1 za tenis...
23
Pa Federerovim fanovima godi da ovdje Nadal dobije kako bi makar jos malo ostao prvi xd
- Nail for Real
- Kontakt:
Sramotno izdanje. Bolje da ispadne sada nego da se bruka u nastavku.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tesko Rafa realno vise moze na hardu nesto uciniti na GS ,sljaka je i dalje njegova, ali i tu Dominik opasno prijeti.
Ne znam meni ovo sve djeluje da ce Novaku jedini set uzeti Struff
Ne znam meni ovo sve djeluje da ce Novaku jedini set uzeti Struff
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dva seta čovjek imao na dlanu i oba je izgubio. E moj Rafa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napadaš đaba, ko da nisi iz Bosne pa ne znaš da to mi tako tražimo.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:59Uno, sto ti to meni tako bas naglasavas?!
Jel to ja ne pomazem ovdje nikom nikad, ni linkom, ni savjetom?!![]()
![]()
Moj komentar se odnosio na to, da se u normalnom svijetu kaze neka i lijepa rijec, kao molim ili hvala...
P. S
Koliko je Rafa nesiguran i vidi i sam da ga ne ide, u izradjenom poenu on dropshot igra...
Strašan Thiem, ko bi rek'o da Thiem može ovako pametno igrati. Odličan meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Rekoh ja da su obojica tanki, ko bude imao više sreće i ofanzive uzeće ovo jer su obojica nesigurni i griješe zicere fakat velike
@Šefke
Mojne da se ljutiš, ima pravo da navija za kog hoće jelde?
Tako vi prema Rogeru svako kolo pa kad vam čovjek kaže šta pravdate se, ima pravo da navija za Thiema i vozdra
@Šefke
Tako vi prema Rogeru svako kolo pa kad vam čovjek kaže šta pravdate se, ima pravo da navija za Thiema i vozdra
Igra Tim odlično. Nije sve do Rafe.
Da da servis ga mora slusati bolje od danas, procenat mu je bas osjetno los, mada je Djokovic bolji reterner od Nadala i pitanje je hoce li mu samo upgrade u servisu donijeti prevagu na njegovu stranu, potrebno je jos da bude maximalno agresivan, i da mu bude jednostavno njegov dan jer u Londonu je cistio linije iz svih uglova i svih udaraca..Ovo naravno kazem pod uslovom da prodje Nadala danas i Sasu u polufinalu.bodi123 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:47Hmm, Thiem uz neke prilagodbe bi mogao zakuhatKrofna je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:39Navijam za Nadala, postujem sve tenisere, danas se igra dobar mec sa obje strane, ali treba biti realan i kazati da Djokovicevom tenisu niko nije ni blizu trenutno, tako da ko god zavrsi kao finalista iz ovog dijela zrijeba, bit ce topovsko meso u finalu za Noleta.
Sporo je ovo drama i to mu odgovara, kad bi uspio meč odvest na fizički aspekt i nadjačavanja s linije imao bi nekih šansi, ne zaboravi London
Preduslov je svakako da ga servis nenormalno sluša, bez toga nema šta tražit
Zadnja izmjena: Krofna, dana/u 29 jan 2020, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Show me your donuts 0 0
-
bosanskazvijer
GOAT, goat tacno si goat.
Ma ko to govori za Sefketa?
To si ti pogrijesio, ja sam vidio samo par ljudi da je to reklo.
Ostatak izgleda sujeta yebe, pa im tesko prevaliti to preko usta.
Doduse i da prevale slaba korist, racuna se samo u cashu moj GOAT.
Fizički ga duva, brži, snažniji
Nema Rafa nivo ni za njega a kamoli za Novaka
Ubjedljivo je najlakši protivnik od ove trojice za Novaka u finalu, žao mi jedino broja 1, ispušiše ga Fedovci i tu, do jula će past i sedmice
Nema Rafa nivo ni za njega a kamoli za Novaka
Ubjedljivo je najlakši protivnik od ove trojice za Novaka u finalu, žao mi jedino broja 1, ispušiše ga Fedovci i tu, do jula će past i sedmice
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema moj ti. Jednom se uzdam u Rafaela i izda me
Brt, možeš li mi pojasniti svoj potpis i avatar?
Danilo Medvedev
Izgubio opkladu da kreten dolazi do četvrtfinala
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A sto ste svi tako otpisali Rodju, ne kontam vas fakat
Novak je veliki favorit, ali ****
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
bosanskazvijer
Ne ljutim se, nego objasnio sam vec ranije...AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:06Rekoh ja da su obojica tanki, ko bude imao više sreće i ofanzive uzeće ovo jer su obojica nesigurni i griješe zicere fakat velike
@Šefke
Za mene je zdusno navijanje protiv nekog od ove trojke ono tezak slucaj, da se bas zapitas.
Amneziju imate da sam navijao protiv Tennysa za Fedexa...
Ovo boldirano si u pravu.
Sve pod kontrolom... 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.