ma smecari ,tri godine zadnje ako nisu pokazale da mi pojma nemamo onda ne znam kad ces skontati
5 Titula i 4 KUP- a jedan superkup sa oborenim svim rekordima i ono naslo nesto pisati o sportskom segmentu
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
ma smecari ,tri godine zadnje ako nisu pokazale da mi pojma nemamo onda ne znam kad ces skontati
Kosoric igrao ligu prvaka kao kapiten protiv Zvezde i bio jedan od najboljih pojedinaca, igrao i EL ove godine protiv Domazala, i u oba matchupa njegova ekipa pruzila dobar otpor, mozda i bolji nego sto bi mi bili u mogucnosti. Ali eto bolji Kemo sto je odigro 15 utakmica u jednoj polusezoni i to iskljucivo iz razloga sto mu je konkurencija bio Bogicevic.
Fali jedan osigurac tipa Elsner
Po dosad vidjenom tesko je odluciti dal Kosoric ili Ikic iskreno,Ikic i vise nego dobro odigrao..
Znaci Begic ima zasluge ko i IvicaMrkiMedo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:12https://sportsport.ba/fudbal/cetiri-kan ... m5ag8eIcZ8
Da ovo ne prodje ispod stola. Majku li im lopovsku, ovi sebi sredjuju utakmice koje ce suditi u federalnoj pa sad predlazu Begica za pocasnog predsjednika iz zahvalnosti. Sramota na sta nam se savez sveo, da bog da sve izgubili
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, LoveFootball1987, Reno99, Taree, tuzlanskinacin, ZeljoManijaci i 61 gost.