Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
svijetla je buducnost pred ovim momcima

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ovdje izgleda niko ne želi pobjedu. Ako Thiem izgubi ovaj set, pomest će ga Rafa u petom.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 29 jan 2020, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nećemo , prvo ćemo u nesvijest padati kao tvoj omiljeni teniserbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:32Nemojte samo odmah plakati kao vas omiljeni teniser...![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa i treba zijanit. Bolji tokom citavog cetvrtog seta i skrati se rucica na servisu za pobjeduRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Pa ovdje izgleda niko ne želi pobjedu. Ako Thiem izgubi ovaj set, pomest će ga Rafa u petom.
Ukenjo se Thiem, yebiga, to je razlika između šampiona i dobrih igrača, imaš sve u svojim rukama, ali ne znaš da potvrdiš.
Fali stvarno ovim momcima ono nešto da ih probije u vrh tenisa, imaju artiljeriju, ali nemaju mentalitet za nešto veće.
Bukvalno da je bilo koji drugi gem osvojio bi, meč gem, dupla i izbacio sve vani.
Fali stvarno ovim momcima ono nešto da ih probije u vrh tenisa, imaju artiljeriju, ali nemaju mentalitet za nešto veće.
Bukvalno da je bilo koji drugi gem osvojio bi, meč gem, dupla i izbacio sve vani.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma kakav Nole, pa Zverev ce ih pojesti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje je usluga za uslugu. Rafa ga imao na tacni prva dva seta pa je zijanio. A ovaj u četvrtom vraća uslugu.darker10 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:35Pa i treba zijanit. Bolji tokom citavog cetvrtog seta i skrati se rucica na servisu za pobjeduRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Pa ovdje izgleda niko ne želi pobjedu. Ako Thiem izgubi ovaj set, pomest će ga Rafa u petom.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
bosanskazvijer
Sto si to ljut?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Nećemo , prvo ćemo u nesvijest padati kao tvoj omiljeni teniserbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:32Nemojte samo odmah plakati kao vas omiljeni teniser...![]()
![]()
Pa jutros kazes Sefket doktor, kralj tenisa, sve naj, sad kad sam za Rafu, odmah si odustao od svojih tvrdnji.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako ga Nadal uzme sad u cetvrtom, u petom ce ga ubit ko mladog majmuna.
-
bosanskazvijer
Imaju i od vas mnogi artiljeriju u gacama, pa ta artiljerija sakuplja prasinu i paucinu.AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:36Ukenjo se Thiem, yebiga, to je razlika između šampiona i dobrih igrača, imaš sve u svojim rukama, ali ne znaš da potvrdiš.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:37Sto si to ljut?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Nećemo , prvo ćemo u nesvijest padati kao tvoj omiljeni teniserbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:32Nemojte samo odmah plakati kao vas omiljeni teniser...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jutros kazes Sefket doktor, kralj tenisa, sve naj, sad kad sam za Rafu, odmah si odustao od svojih tvrdnji.![]()
Jesi doktor , nema sumnje .
Samo vrijeđaš mi Rogera , e tu nema pardona
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thiema danas i mreža sluša i par poena je tako dobio poene. A onda neka neshvatljiva greška.
-
bosanskazvijer
Fakat nema ni srece, pa 5 puta dize ruku i izvinjava se ovaj kad je najgutavije, sve ode na kontra stranu...
Bombo, to si ti pogrijesio, ja cak volim Santiaga.
Bombo, to si ti pogrijesio, ja cak volim Santiaga.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Evo istine , TB !
Biti ili ne biti , tubi or not tubi
Biti ili ne biti , tubi or not tubi
Ako nije sposoban jedan TB od 3 uzet onda i ne zaslužuje pobjedu.
Ode ovo na pet sati ako Rafa uzme set.
Ode ovo na pet sati ako Rafa uzme set.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rumunija ima naftu i imala ju je i tada. Ali to nije bilo dovoljno za rat koji je vodjen. Cak je Njemacka proizvodila gorivo(sinteticku naftu) iz uglja, ali i to nije bilo dovoljnoNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:29Ispravio me kolega iznad, vec je imao to. Ma ima Rumunija naftna polja koliko znam, ili je imala tada.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
bosanskazvijer
Najjace mi bilo koliko Darker kuka jucer kad je Federer servirao oko 180 prvi servis...
Kontam ono, pa Rafa servira tako 2/3 karijere i bez ubojitog servisa 19 GS osvoji.

Kontam ono, pa Rafa servira tako 2/3 karijere i bez ubojitog servisa 19 GS osvoji.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pasha je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:45Rumunija ima naftu i imala ju je i tada. Ali to nije bilo dovoljno za rat koji je vodjen. Cak je Njemacka proizvodila gorivo(sinteticku naftu) iz uglja, ali i to nije bilo dovoljnoNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:29Ispravio me kolega iznad, vec je imao to. Ma ima Rumunija naftna polja koliko znam, ili je imala tada.
Hvala momci , novih informacija nikad dosta !
Kakav li joj je kvalitet , valjda nije rumunski ...
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma kakav Nadal, ovaj mu se nudi ko ku.rva, a covjek pravi UE konstantno u tim situacijama.
-
bosanskazvijer
Ovaj poen je najbolji dokaz neucinkovitosti Rafe danas o kojoj trubim cijelo vrijeme, a ovaj usput sve stize i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.