Pa da je bar bilo 180.Lik je servirao oko 150km/h jedno vrijeme.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:46Najjace mi bilo koliko Darker kuka jucer kad je Federer servirao oko 180 prvi servis...
Kontam ono, pa Rafa servira tako 2/3 karijere i bez ubojitog servisa 19 GS osvoji.![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ne sikiraj se domi, ide dupla od nadala sad
Nmz Dominik ni penal pogoditi na mec lopti hahahahah
Kakav call
Hajdee

Hajdee
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AshburtonG
- Kontakt:
jedini challenge pogodi na mec lopti... 

- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj lik je dobio 10 poena zbog pomoci mreze hahahahhahahahhaha
e moj nadal

e moj nadal

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
To je bilo presudno ...AshburtonG je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:56Ovaj lik je dobio 10 poena zbog pomoci mreze hahahahhahahahhaha
e moj nadal![]()
![]()
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Strašno
Al zaslužena pobjeda
Al zaslužena pobjeda

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vala ja se slazem sa sefkecom...Nadal sam sebe pobjedio bukvalno,misllim ni ovaj nije bio los ali imao je previse srece plus vidis da se prepao ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- AshburtonG
- Kontakt:
A ko je to rekao, botino?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:57To je bilo presudno ...AshburtonG je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:56Ovaj lik je dobio 10 poena zbog pomoci mreze hahahahhahahahhaha
e moj nadal![]()
![]()
![]()
-
Nazalost ziva istina, kad nece onda nista nece...AshburtonG je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:56Ovaj lik je dobio 10 poena zbog pomoci mreze hahahahhahahahhaha
e moj nadal![]()
![]()
![]()
Moram priznati da je ovo jedan od najgluplje izgubljenih meceva Rafe ikad...
Napravis vise break nego on u 4 seta i izgubis 3-1 i to u sva 3 TB...
Jel postoji veca sreca od te?
Tesko Bgm!
@delinho
Znas da ja uvijek pricam realno, mani Bodija...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ode Rafa sarme probo nije 
Steta sto bar ne dodje do 1/2 al stas kad postaje did pa ne moze vise

Steta sto bar ne dodje do 1/2 al stas kad postaje did pa ne moze vise
Jesam reko da su tanka obojica 
Bolji ipak Thiem danas, realno, Nadal mu je previše igrao na te razmjene umjesto da forsira mrežu i agresivnost.
Thiem je mogao i ranije završiti meč, nego vidi se da je baš choker u situacijama i da mora da radi na tome.
Nije sve u lupaj pa šta bude, moraš i znati koristiti svoje prilike pogotovo kad lome meč.
Rafa nije igrao dobro, neki momenti, ali nije na nivou nekom inače bi dobio danas, uz sav respekt prema Thiemu, ova trojica kad su na nivou, next genovci mogu samo loptice da skupljaju i tako je to, bar dok se ne oproste.
@Šefke
Lahko je druge zayebavat, sad tebe treba prcati momački, nemoj da ti je krivo, vidi sad kako je nama kad se vi i sektaši udružite na babuku

Bolji ipak Thiem danas, realno, Nadal mu je previše igrao na te razmjene umjesto da forsira mrežu i agresivnost.
Thiem je mogao i ranije završiti meč, nego vidi se da je baš choker u situacijama i da mora da radi na tome.
Nije sve u lupaj pa šta bude, moraš i znati koristiti svoje prilike pogotovo kad lome meč.
Rafa nije igrao dobro, neki momenti, ali nije na nivou nekom inače bi dobio danas, uz sav respekt prema Thiemu, ova trojica kad su na nivou, next genovci mogu samo loptice da skupljaju i tako je to, bar dok se ne oproste.
@Šefke
Lahko je druge zayebavat, sad tebe treba prcati momački, nemoj da ti je krivo, vidi sad kako je nama kad se vi i sektaši udružite na babuku

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 29 jan 2020, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Djokovic ako osvoji vraca se na prvo mesto?
-
- Kontakt:
Nije niko , jer obično Nadal na mečevima ima sreću na svojoj strani , a danas je sve bilo kontra njega , i na takvim poenima on raste , a ubija protivnike ...
Čemu vrijeđanje, jesam li ja tebe možda vrijeđao ?
Normalan komentar napisao , ti vrijeđaš, niđe veze buraz ...
Čemu vrijeđanje, jesam li ja tebe možda vrijeđao ?
Normalan komentar napisao , ti vrijeđaš, niđe veze buraz ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo Domi rece, kad igras protiv Nadala, moras imat srece da bi pobijedio, ali ne nije sreca utjecala na ishod meca. Nadal je bio kratak i previse isao na forehand u trenucima, kad je Thiem istim crtao linije. Thiem se nudio cijeli mec, ali ovaj Rafa nije bio u stanju to iskoristit. Kraj price.
@bombay
Vrijedja mi inteligenciju pokusaj ovako jadnog sarkazma. Zivio.
@bombay
Vrijedja mi inteligenciju pokusaj ovako jadnog sarkazma. Zivio.
Dobar Thiem. Mogao je naravno da ne odigra par katastrofalnih gameova kad je izgubio servis,al desavaju se te stvari svima pa i Nadalu kao sto smo vidjeli danas. Pogotovo nije trebao zijanit na 5-4 kad je servirao za mec, ali eto u svim tb je bio odlican.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.