Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ma bukvalno sam sebe dobio,jer svaka odluka i taktika mu bila losa,plus nenormalna sreca...i opet je 3 seta dobio u TB..Rafa je ovdje morao pametnije i agresivnije odigrati...previse je bio pasivan u nekim poenima,previse se oslonio na to da on pogrijesi,haj ok na mec loptama jer je decko choker,ali ranije je mogao zakuhati ovaj mec samo da je igro pametnije i agresivnije...bukvalno se ovaj nudio..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nije niko , jer obično Nadal na mečevima ima sreću na svojoj strani , a danas je sve bilo kontra njega , i na takvim poenima on raste , a ubija protivnike ...AshburtonG je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:58A ko je to rekao, botino?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:57To je bilo presudno ...AshburtonG je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:56Ovaj lik je dobio 10 poena zbog pomoci mreze hahahahhahahahhaha
e moj nadal![]()
![]()
![]()
Čemu vrijeđanje, jesam li ja tebe možda vrijeđao ?
Normalan komentar napisao , ti vrijeđaš, niđe veze buraz ...
Nije sarkazam bio , kad bude stavim smajli ...
Misliš da nije uticalo na meč, na Rafu , ovoliko poena na protivnikovu stranu pomoću mreže?
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 29 jan 2020, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa isto kao Wimbledon kad Federer gubi 3 TBa od Novaka u meču gdje je bio bolji teniser u svim segmentima osim u onom najbitnijem - meč loptama.
Mislim Rafa nije stizao do nekih prilika jer je Thiem bio dosta siguran na svoj servis, one greške i ziceri iz prva dva seta su ga koštali osvajanja meča, jer da je imao set bar prvi uzeo bi ovo.
Opet AO za Rafu problem, hajde ima RG i standardnu šljaku gdje dominira, tu može nakupiti bodova za br1 opet.
Mislim Rafa nije stizao do nekih prilika jer je Thiem bio dosta siguran na svoj servis, one greške i ziceri iz prva dva seta su ga koštali osvajanja meča, jer da je imao set bar prvi uzeo bi ovo.
Opet AO za Rafu problem, hajde ima RG i standardnu šljaku gdje dominira, tu može nakupiti bodova za br1 opet.
-
Botino sto imas 1 post u 7 mjeseci, pa si pozurio da provociras...

Djokovic se vraca na 1 MJESTO ( ne mesto) i to AKO osvoji.
Jel imas net pa da sam to vidis ili?
-
- Kontakt:
Shevco apaurin i trpi , yebi ga , ide navala ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
majku mu da se sad nekako na prevaru prebaciti u drugi dio zrijeba 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Ne treba to meni Bombac...
Nego imam alergiju od bolesnih umova i padobranaca svakakvih, jos ih sreca ne poznajem.
@delinho
Pa sta bi Santiago tamo sa ovakvom igrom?
Otresao bi ga Svabo ko francusku sobaricu.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
A eto Thiem je inace odigrao fenomenalno u gameovim kad je gubio servisAA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:05Pa isto kao Wimbledon kad Federer gubi 3 TBa od Novaka u meču gdje je bio bolji teniser u svim segmentima osim u onom najbitnijem - meč loptama.

Kad se sve sabere Thiem je protiv Nadala imao i boljih meceva a gubio je u tim mecevima, Nadal danas nije bio na svom nivou, ustvari cijeli turnir nije bio na nekom high nivou tako da uz tezak zrijeb i za njega i njegov kvalitet diskutabilan nivo tenisa, ovo se moralo desiti. Thiemu sretno u polufinalu, ako je suditi po danaanjim mecevima blagu prednost dajem Zverevu u polufinalu.
Show me your donuts 0 0
Rafaele i kad se diže titula i kad se gubi, iza tebe je armija.
Nemam riječi za poraz, čestitke Dominiku. Epik.
Nemam riječi za poraz, čestitke Dominiku. Epik.
"We need to suffer. And we need to fight."
Znaci imamo novajliju u finalu AO, Dominik ili Sasa.
U dosad njihovim mecevima vodi Thiem sa 6-2,zadnji je bio London 1/2 zavrsnog gdje je Thiem dobio 2-0.
Ja bi volio da Zvrev dobije da se malo trgne nakon za njega teske prosle god u svakom smislu
U dosad njihovim mecevima vodi Thiem sa 6-2,zadnji je bio London 1/2 zavrsnog gdje je Thiem dobio 2-0.
Ja bi volio da Zvrev dobije da se malo trgne nakon za njega teske prosle god u svakom smislu
Ma šta se imam kome ulizivati jarane, Rafa je bio loš danas a Thiem bolji, zaslužio je da dobije sa obzirom da je igrao hrabro i da je pogađao one winnere do ovog tiebreaka i kroz cijeli meč, servis ga malo zayebavao ali to je riješavao winnerima.darker10 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:09A eto Thiem je inace odigrao fenomenalno u gameovim kad je gubio servisAA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:05Pa isto kao Wimbledon kad Federer gubi 3 TBa od Novaka u meču gdje je bio bolji teniser u svim segmentima osim u onom najbitnijem - meč loptama.
Opet AO za Rafu problem, hajde ima RG i standardnu šljaku gdje dominira, tu može nakupiti bodova za br1 opet.Bezveze se nesto ulizujete Rafanima. Mec je bio tu negdje, mogao je otic na bilo koju stranu, uostalom to govore i tri tb. Thiem je odigrao nesto bolje u njima i zato je i dobio.
Mogao je Nadal lahko da uzme ovo, tiebreak je lutrija, griješio je neke voleje na mreži koje nije smio, a u ovom sad je imao 2-1 i napravio dvije netipične greške, mislim meni nije tipično za Nadala ne znam tebi iskreno.
Problem je pasivnost Nadala i ti (ne)izlasci na mrežu, kažu da sreća prati hrabre, e pa Thiem je hrabro igrao i imao je stvarno onaj nec svaki na njegovu, ali razumijem, hoće kad napadaš, problem je što je mogao prosuti sve ono dobro što je uradio zbog momenata chokiranja, to ne smiješ raditi protiv Nadala i malo bolji Nadal bi okrenuo ovaj meč i dobio Thiema, bar ja tako mislim.
-
- Kontakt:
Ne pamtim kad je u meču na kojem je odigrano 4 seta , sva 3 TB Rafa izgubio , to ipak nešto govori ...
Kao što @Krofna napisa Thiem je igrao puno bolje u mečevima protiv Kafe, a gubio , ovo današnja pobjeda će mu biti ogroman podstrek u sljedećem mečevima sa Rafom ...
Kao što @Krofna napisa Thiem je igrao puno bolje u mečevima protiv Kafe, a gubio , ovo današnja pobjeda će mu biti ogroman podstrek u sljedećem mečevima sa Rafom ...
Bodi jesi ziv, prvo te Bosna nasminka oa sad Rafa ode
losa swdmica za tebe skroz
Sto se nas Fedovaca tice mi smo na svom, nakon zrijba svi smo rekli sve osim 1/2 je neuspjeh, Fedja je tu mi smo zqdovoljni, ako se neko cudo i desi sutra jos i bolje, ma da cuda se rijetko desavaju

Sto se nas Fedovaca tice mi smo na svom, nakon zrijba svi smo rekli sve osim 1/2 je neuspjeh, Fedja je tu mi smo zqdovoljni, ako se neko cudo i desi sutra jos i bolje, ma da cuda se rijetko desavaju

Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 29 jan 2020, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
a toliko je prizeljkivao ovaj AO ...nadao se i corak

kad bi se jos nekako bahatom sili sjebala sedmica...bilo bi sve idealno ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Rafanovci moji, nije da vam ovo nisam najavio. Tako da ste trebali bit spremni za sličan scenarij. Mene nije iznenadilo, nit sam razočaran pretjerano.
Treba bit realan pa reć da Rafa više ne moze fizički iznijet ovakve mečeve. Thiem mu je jedan od najtezih protivnika na touru, ni na šljaci van RG stvari nisu puno bolje. Preteško je drzat najviši nivo u kontinuitetu nekoliko sati jer se nenormalno troši u ovakvom meču. I da je dobio ovaj četvrti set, vjerovatno bi zijanio u petom jer je disao na škrge.
Bolji je Thiem, brzi, jači, snaznije udara, više defanzivno stize... i da nije ovih standardnih bubica riješio bi meč i ranije. Rafa je morao dobiti barem jedan od prva seta gdje je bio u najmanju ruku ravnopravan, što nije to je njegov problem.
Ima i pozitivnih stvari. To je da Thiem i dalje teško moze išta Rafi na RG ako ovaj bude pravi. Rafa ima zicer, ne smije kiksat.
Novak će svakako rutinirat ostatak turnira.
Treba bit realan pa reć da Rafa više ne moze fizički iznijet ovakve mečeve. Thiem mu je jedan od najtezih protivnika na touru, ni na šljaci van RG stvari nisu puno bolje. Preteško je drzat najviši nivo u kontinuitetu nekoliko sati jer se nenormalno troši u ovakvom meču. I da je dobio ovaj četvrti set, vjerovatno bi zijanio u petom jer je disao na škrge.
Bolji je Thiem, brzi, jači, snaznije udara, više defanzivno stize... i da nije ovih standardnih bubica riješio bi meč i ranije. Rafa je morao dobiti barem jedan od prva seta gdje je bio u najmanju ruku ravnopravan, što nije to je njegov problem.
Ima i pozitivnih stvari. To je da Thiem i dalje teško moze išta Rafi na RG ako ovaj bude pravi. Rafa ima zicer, ne smije kiksat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
3 tie breaka moj Rafa...apsolutno njegov izgubljeni meč, jos kad uzmes da je imao mec lopte u prvom setu i prednost breaka u drugom.
Vidis delinjo ti navijas za Rogera sto je +, al navijas za zelju sto je -, bodi navija za Rafu sto je -, al navija za Sarajevo sto je +,a ja navijam za Rogera i Sarajevo znaci oba +

ti imas jedan minus,bodi 2 minusa

ma nek smo svi zivi i zdravi,fino je nekad i kad se zezamo,provociramo sta ces...sve je o dio ovog,nece svakako jos dugo trajati ..sad je njima tesko pa treba ih pustiti da malo odboluju

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
1.Niti smo mi razocarani, niti nas je previse iznenadilo, ipak je ovo Australijabodi123 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:24Rafanovci moji, nije da vam ovo nisam najavio. Tako da ste trebali bit spremni za sličan scenarij. Mene nije iznenadilo, nit sam razočaran pretjerano.
2.Ako negdje Rafa dominira godinama i gdje je uvijek konkurentan, to je fizicka sprema
3.Ma gdje je bio bolji bolan, bukvalno 2 loptice odlucile mec !?
Kad si bolji od nekog, ne dobijas meceve sve u 3 TB, jos da ti protivnik i kamion srece u tome dobro pomaze
4.Nemoj bas biti toliko siguran da ce rutinirati bilo koga od malaca u finalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.