Ne može od Novaka pobjeći, makar ga u Sydney prebacili.

A tek ove želje da "komšiji crkne krava". Razočarao si me. Morati će da rade najveći strahovi sutra.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne može od Novaka pobjeći, makar ga u Sydney prebacili.
znas kako kaze Edis Mulalic...idemo se pobiti,kosti ostaviti pa za sta bude dovoljno...u rat bukvalno
Ne može, ali zašto? Kriv kondicioni trener ili on? Ili neko treći?bodi123 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:34Nekad bilo moj @Ševčo
Thiem je bio duplo svjeziji u ovoj završnici, barem 3 preumorna forhenda iz trka Rafe u TB, baš se vidjelo da jedva diše.
Problem je i tvrda podloga koja ga više troši nego šljaka, tamo bi mogao fizički iznijet punih 5 setova u ovakvom meču, al ovdje više ne moze.
Bice Walkover
Kriv je kalendar.J3bo majku vi mislite neko moze sto godina igrat kao sto je Nadal igrao onu neku godine na betonu i travi.Pa eto kucaj finale iz 2009. pa vidi sta stize protiv Federera i ovo danas.Nije niko kriv do kalendara.Jos je tad igrao polufinale u petak od 5h i onda finale u nedjelju od 4.5h.I Nolu ce uskoro udarit decline ,ne moze bez toga.Mancini je napisao/la: ↑29 jan 2020, 15:49Ne može, ali zašto? Kriv kondicioni trener ili on? Ili neko treći?bodi123 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:34Nekad bilo moj @Ševčo
Thiem je bio duplo svjeziji u ovoj završnici, barem 3 preumorna forhenda iz trka Rafe u TB, baš se vidjelo da jedva diše.
Problem je i tvrda podloga koja ga više troši nego šljaka, tamo bi mogao fizički iznijet punih 5 setova u ovakvom meču, al ovdje više ne moze.
Ko je spomenuo kalendar? Nije do kondicionog trenera onda je do tenisera. Ako je do Rafe ima penzija onda. Naravno da ne može biti brz trenutno kao prije deset godina, ali ako se ne može fizički spremiti onda to više nije za vrhunskog tenisa. Jučer Roger odigra pet setova i pobijedi nakon preokreta i ne vidjeh da ga je snaga izdala.darker10 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 15:57Kriv je kalendar.J3bo majku vi mislite neko moze sto godina igrat kao sto je Nadal igrao onu neku godine na betonu i travi.Pa eto kucaj finale iz 2009. pa vidi sta stize protiv Federera i ovo danas.Nije niko kriv do kalendara.Jos je tad igrao polufinale u petak od 5h i onda finale u nedjelju od 4.5h.I Nolu ce uskoro udarit decline ,ne moze bez toga.Mancini je napisao/la: ↑29 jan 2020, 15:49Ne može, ali zašto? Kriv kondicioni trener ili on? Ili neko treći?bodi123 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:34Nekad bilo moj @Ševčo
A onaj protiv Milmana nije bio težak?
Bio je tezak, fizicki ne toliko. Ni blizu kao ovaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.