FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alacious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alacious » 29 jan 2020, 14:41

Kamuflazn je napisao/la:
29 jan 2020, 14:35
Ne, nego jejahic rekao da ima rodjaka koji je novi ronaldinho. Medjutim kad su ga gledali smijala se raja. Ovaj insistiro cak mu i pripreme platio. Onda se ono raja digla i ne potpisu ga, pa kao hajd otidji negdje da se dokazes hu ha.

Babo ti je retardiran, vidi se da radis u klubu, sve po kalupu. Glupi ko **** generacijski.

Jeste, jeste, baš će ti neko povjerovati u tu priču... :kralj:
Koliko samo nisko spadate, sve da odbranite neke poteze koji se ne mogu odbraniti :crazy:

Moja veza sa klubom je članska karta i sezonska za istok, tako da ti baš ne pije vode priča ;)

Moj babo i ja smo obrazovani, akademski građani, te kao takvi imamo dovoljno mozga da nas neko ko je po IQ-u imbecil ne može praviti budalama i prodavati nam neku smiješnu priču.

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 29 jan 2020, 14:42

Specijalni gost kampa u Džeksonvilu bio je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić.

- I Musemić je oduševljen Jahićem, tako da će ga FK Sarajevo angažirati već u ovom, zimskom prijelaznom roku.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jan 2020, 14:44

fanatikk je napisao/la:
29 jan 2020, 14:42
Specijalni gost kampa u Džeksonvilu bio je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić.

- I Musemić je oduševljen Jahićem, tako da će ga FK Sarajevo angažirati već u ovom, zimskom prijelaznom roku.
To nije istina, pa cekaj kamuflirani je rekao da je Jahic preko Jahica ubacen u FKS?

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 jan 2020, 15:21

Jesul naši stigli u Tursku, gdje su, šta su, šta rade, daj koji amaterizam al fakat, ako u danasnje vrijeme nesto nije tesko onda to je da se naprave neke fotografije pa objave na facebook/instagram..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 29 jan 2020, 15:22

Kakvi likovi i dalje ne prestaju pljuvati po najtrofejnijem treneru FKS,ne znam kako vam ne dosadi vise nit cu ja pljuvanjem uprave promjenit misljenje nekom ili otjerati upravu,jer uprava se ne tjera na forumu, a isto tako ni klub se ne bodri i ne pomaze na forumu, ono sto se moze uraditi na ovom forumu je ono sto su neki vec uradili a to je kupiti clansku ili sezonsku nekom ko nije u mogucnosti i slicne akcije koje su za svaku pohvalu, nit ce pojedinci pljuvanjem Husrefa promjenit misljenje nas koji ga postujemo,ovdje ima par pojedinaca oji namjerno podbadaju i kad krene tema u nekom pravom smjeru oni namjerno krenu opet provocirati i sve se vrati na staro,gori smo mi sto se upecamo na komentare istih a nazalost i ja sam jedan od tih,koji se upeca na te komentare,a nekad i namjerno napise nesto na sta se upecaju ,,ljubtelji" uprave.
Da smo bogdom aktivni na stadionu koliko smo na forumu,i da bogdom tu energiju usmjerimo na grla i dlanove,gdje bi nam kraj bio.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 29 jan 2020, 15:27

Zip je napisao/la:
29 jan 2020, 14:44
fanatikk je napisao/la:

To nije istina, pa cekaj kamuflirani je rekao da je Jahic preko Jahica ubacen u FKS?
Kamuflirani je dobii dux iz SAD zato brani babA 🤣
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jan 2020, 15:40

Jahic ni jedan zvanicni meč nije odigrao ne znam zasto se to spominje. Nije ništa potpisao s FKS osim 15 dana treninga nema nista s nama. Ako je Husref otjerao Grbica onda je i amerikanca .

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 29 jan 2020, 15:43

Šta ima na ovom forumu osim pročitati gluposti, dajte malo profesionalizma. Statističke podatke, malo normalnije priče. Husref, Runda, Jahić, uprava, pare, Tan, Nam. Joj tema majko moja mila. S kakvim ja glavama dijelim tribine.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 29 jan 2020, 15:54

fanatikk je napisao/la:

Bio sam na jednom tom kampu. Niko nema pojma ko su momci koje roditelji dovode da ih utrpaju, niti bilo ko od tih momaka trenira fudbal. Osim onako rekreativno. FKS su koristili kao mamac za roditelje sa lovom. Isto kao na stocnok pijaci, vodaju ih i govore ovo je moj mali, najbolji u americi.
Kad treniraju podijele se sami i dodaju se bezze, onda kao igraju utakmicu u kojoj se opet podijele i govore jedni drugima haj ti nazad, ja cu krilo, ti si visok igraj centra itd. Ovi svercari tj roditelji ricu kraj aut linije kao na koridi, usref i ostale musterije niti ih gledaju niti mogu bilo sta vidjeti, ali zato vide krdo kamiondzija oko sebe koji ih ubjedjuju da je njihovo tele najbolje.
Kad ta “utakmica” zavrsi, murat, vlasnik te pijace dovede tele ciji je roditelj bio najubjedljiviji i kaze Evo ovo je taj mali, on je najbolji.
Tako se vrsi odabir u tom “kampu”
Dolaze tu jos neke nase “legende” kojima su puna usta Sarajeva i odvode te tatine sinove u B i H ali ih vodaju po 2-3 mjeseca pa ih posalju nazad.
usref je jedini dovodio direktno u FKS
Meni licno su ljudi nudili kes da ih povezem sa nasim “legendama” Kasnije su se sami snasli i isti ti placali nasim magovima da im sinovi idu u BiH na pripreme. usref usro musemic je prodao i izdao nas klub a ostali su samo koristili ime da zaebu te roditelje i uzmu im $$$ sto mozda nije ok ali koga briga za levate. Nek ih uzimaju ali nek ih drze dalje od svetinje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jan 2020, 15:57

Ne kontam sta je gresaka kod tog famoznog Jahica. Sto nije prošao probu ?

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 29 jan 2020, 15:58

fanatikk je napisao/la:
29 jan 2020, 15:27
Zip je napisao/la:
29 jan 2020, 14:44
fanatikk je napisao/la:

Kamuflirani je dobii dux iz SAD zato brani babA 🤣
Kupio mu babo u walmartu. Bila akcija buy one get punu kesu free

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jan 2020, 15:59

Molim vas, zavrsite vise. Ovo sto radite na forumu je ne podnosljivo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jan 2020, 16:03

Mi smo iz amerike imali dva igraca. Hamzagic i Kobiljar. Hamzagic sasvim dobar bio u onim utakmicama s helsinborgom po najbolji bio, Kobiljar se nije nanetnuo kod nas u drugim klubovima solidan. Jahic je treci i nije prošao probu kod Husrefa. Ta prica da je neko uzeo lovu za ove igrace je smješno.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 29 jan 2020, 16:03

Ne obilazim nargilhane, ne pratim te nake story-je igrača, urijetko ih viđam po gradu. Bilesi, ni fejsbuka nemam.
Stanoje mi je izuzetno drag igrač zbog svoje borbenosti i zalaganja. Međutim, ako pohađa šlaufhane, onda ga snogenanogu izbaciti iz kluba. Kakav je ti profesionalac koji srče crijevo?
Ako mi je dozvoljeno, naveo bih samo jednu crticu iz Barbarezove igračke karijere. Naime, dok je igrao za BVB, "uhvacen" je kako pije vocni sok u jednom restoranu u vrijeme kada je trebao biti u krevetu. Kaznjen je, menščini, sa 20 000€ i nekom suzpenzijom. Klupska disciplina se mora poštovati.
Mozda, mi kao navijaci, mogli bi Stanojevica istjerati iz cuclahane i prekinuti mu hašomanske vizije?
Uglavnom, sistem mora biti rigorozan. U svakom momentu se mora znati sta igrac radi i kako vrijeme provodi. Ionako, obzirom na obrazovanje i kratkocu karijere, zarađuju sasma dovoljno.
Sto bi rek'o pok. Drazen Petrovic; da bi utakmica bila uzitak - trening mora biti patnja.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 29 jan 2020, 16:06

Pantelija je napisao/la:
29 jan 2020, 15:41
Sjeverjecudo je napisao/la:
29 jan 2020, 15:22
Kakvi likovi i dalje ne prestaju pljuvati po najtrofejnijem treneru FKS,ne znam kako vam ne dosadi vise nit cu ja pljuvanjem uprave promjenit misljenje nekom ili otjerati upravu,jer uprava se ne tjera na forumu, a isto tako ni klub se ne bodri i ne pomaze na forumu, ono sto se moze uraditi na ovom forumu je ono sto su neki vec uradili a to je kupiti clansku ili sezonsku nekom ko nije u mogucnosti i slicne akcije koje su za svaku pohvalu, nit ce pojedinci pljuvanjem Husrefa promjenit misljenje nas koji ga postujemo,ovdje ima par pojedinaca oji namjerno podbadaju i kad krene tema u nekom pravom smjeru oni namjerno krenu opet provocirati i sve se vrati na staro,gori smo mi sto se upecamo na komentare istih a nazalost i ja sam jedan od tih,koji se upeca na te komentare,a nekad i namjerno napise nesto na sta se upecaju ,,ljubtelji" uprave.
Da smo bogdom aktivni na stadionu koliko smo na forumu,i da bogdom tu energiju usmjerimo na grla i dlanove,gdje bi nam kraj bio.
Poserem se na najtrofejnijeg trenera, na rundu i jahica. Kad vam klub bude ispred svega, javite se, supkolisci
Rece covjek kome je na avataru sabrinina slika,razmisli prije nego nesto lupis,nemoj da ti glava samo za sisanje sluzi

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jan 2020, 16:29

29 jan 2020, 16:06
Rece covjek kome je na avataru sabrinina slika,razmisli prije nego nesto lupis,nemoj da ti glava samo za sisanje sluzi
Vidi ovo paša, mene zaboli čuna za Sabrinu i njene. Sutra da odu ne bih slova napisao jer ne smatram ih sposobnim dovoljno za mmoj ukus. Vlasnik smatra i njegovo misljenja je bitnije od moga. Al kazem ti, zaboli me nesto za sabirnicu i rumene i slicne. Jer ja gledam samo uspjeh fks. Ako osvoje titulu na kraju sezone znaci da su sve bili u pravu. Ako ne osvoje unaprijed im svima hebem i zive i mrtve. I sve ih na glavu iz kluba od Emira do sabrine. E to ti je kad nemas oraha u dzepu pa mozes da pljujes na nesto sto ne valja.
A kada si poltron onda moras kao ti, kamufliranibi slicni da se drzite jedne strane i da izmisljajte, spinuj ete, lazete, napadate i kad treba i kad ne treba. Eto,, da ti bude malo jasnije ko je ko u ovoj priči.

Ja ne moram lagati kao vi da je neko drugi doveo jahica kada znam da ga je doveo Runda iz amerika u dogovoru sa Husrefom i da je malom obećano mjesto u Sarajevu. I dobro se zna zasto nije potpisao. I sad meni neko da objasnjava da nije Husref to uradio kao i za Tucakovića. Ma nemoj. Kao sto mi ne treba niko objasnjava ti da su razne amele i anele dosle preko ku. Rca i pi. Čke u klub.

E zato ja mogu a vi ne mozete, jer ste stali iza covjeka koji ima oraha u dzepu a ja stojim iza FKS i jedino sto hocu su titule. S
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 29 jan 2020, 16:35

Pantelija je napisao/la:
29 jan 2020, 16:29
Vidi ovo paša, mene zaboli čuna za Sabrinu i njene. Sutra da odu ne bih slova napisao jer ne smatram ih sposobnim dovoljno za mmoj ukus. Vlasnik smatra i njegovo misljenja je bitnije od moga. Al kazem ti, zaboli me nesto za sabirnicu i rumene i slicne. Jer ja gledam samo uspjeh fka. Ako osvoje titulu na kraju sezone znaci da su sve bili u pravu. Ako ne osvoje unaprijed im svima hebem i zive i mrtve. I sve ih na glavu iz kluba od Emira do sabrine. E to ti je kad nemas oraha u dzepu pa mozes da pljujes na nesto sto ne valja.
A kada si poltron onda moras kao ti, kamufliranibi slicni da se drzite jedne strane i da izmisljajte, spinuj ete, lazete, napadate i kad treba i kad ne treba. Eto,, da ti bude malo jasnije ko je ko u ovoj priči.

Ja ne moram lagati kao vi da je neko drugi doveo jahica kada znam da ga je doveo Runda iz amerika u dogovoru sa Husrefom i da je malom obećano mjesto u Sarajevu. I dobro se zna zasto nije potpisao. I sad meni neko da objasnjava da nije Husref to uradio kao i za Tucakovića. Ma nemoj. Kao sto mi ne treba niko objasnjava ti da su razne amele i anele dosle preko ku. Rca i pi. Čke u klub.

E zato ja mogu a vi ne mozete, jer ste stali iza covjeka koji ima oraha u dzepu a ja stojim iza FKS i jedino sto hocu su titule. S

Slika govori vise od hiljadu rijeci.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jan 2020, 16:38

29 jan 2020, 16:35
Pantelija je napisao/la:
29 jan 2020, 16:29
Vidi ovo paša, mene zaboli čuna za Sabrinu i njene. Sutra da odu ne bih slova napisao jer ne smatram ih sposobnim dovoljno za mmoj ukus. Vlasnik smatra i njegovo misljenja je bitnije od moga. Al kazem ti, zaboli me nesto za sabirnicu i rumene i slicne. Jer ja gledam samo uspjeh fka. Ako osvoje titulu na kraju sezone znaci da su sve bili u pravu. Ako ne osvoje unaprijed im svima hebem i zive i mrtve. I sve ih na glavu iz kluba od Emira do sabrine. E to ti je kad nemas oraha u dzepu pa mozes da pljujes na nesto sto ne valja.

Slika govori vise od hiljadu rijeci.
To spinovanje mozes koristiti sa rundom i Husrefom, kod mene ne prolazi ko ni jahic na probi u fks. ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 jan 2020, 16:39

Dobro kažu ljudi ,nigdje nije teže raditi u sportskim kolektivima od Fk Sarajevo...
Tako dobri navijaci , a da stvaraju toliki pritisak i da im ama bas nista ne pase, zaista rijtko vidjeno...

Znaju sve...

I da vodamo fudbalere po Turskoj da ih prodajemo i da eto zainatili se ovi uz Uprave da ne povecaju platu Stanoju za 500 e jer su kao vidovita Džemila gledali u kasike i skontali da nece biti kao sto je bio, zna se da nemamo para ali svi u glasu vriste dajte dobru platu pa ce i "kapitalci" doci, pa kako da damo kad pojedinci pljuju i Nama i Tana kako nista uložili nisu...E kakve sve gluposti ljudi nece napisati...

Iskopa se i onaj famozni Jahic, e sad ko ga je doveo u to necu da ulazim,ali da ga je neko htio udomiti u Svetinji to jeste, jer od svih pridoslica momak se obreo na terenu sa br.15 i njegovim prezimenom na dresu...Sto se do sada zaista nikada nije desilo za bilo kog igraca na probi kod nas...

De bolan malo popustite,dajte podrsku ovim momcima jer samo oni mogu da nam ispune srca srecom i radoscu, pa posle maja ako hocete razglabajte i dan i noc i o Rundi i o Jahicu i jednom i drugom i o Musemicu,ali budite sada malo pozitivni...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jan 2020, 16:55

Ivicnjak je 99% upravu. Kobiljar jahic pa i onaj golman su djeca sto ni u srednjim skolama nisu bili medu najbolji 11 igraca. Upisali neke ublehaske fakultete od 2 godine koji nemaju nikakav program sporta organizuju se malo i pocnu tu nesto trenirat dok ne zavrse skolu ili ne odustanu.. i to je krak karijere.

Jer u Americi ako valjas i po picke hladne vode u srednjoj skoli uzecete univerzitet drzavni ili neki privatni i koji ce mu dat uslove takve da nebi doso u bilo koji klub u bih ni za 20 k $ mjesecno

Srednje skole u AMERICI imaju boljE uslove od svih klubova u bh osim mozda SARAJEVA..a dosta skola ima bolje nego SARAJEVO mislim na kamp terene teretane bazene itd..

Umene rodzak jedan prije 12 godina bio na probi u skretnici dobar je on bio na turnirima bosanskim i vako kad se mi okupimo al kad ti dodes gdje ti je sve strano i gdje ti trebas da se izdignes medu ljudima koji treniraju i bave se svaki dan fudbalom je druga prica. Nai igraci pl bh jesu smjesni nama jer Vecina nas njih gleda kroz spansku englesku njemacku ligu al za amatere ili polu amatere vecina njih je sto je za njiha mesi ronaldo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”