Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
trebamo biti zadovoljni kas smo imali igraca manje radi onog kretena van bomela koji ne zasluzuje igrati u prvih 11 a kamo li kapitensku trakuene je napisao/la:Ja sam novi clan foruma. Ovo mi je prvi post, a razlog sto pisem ovdje jeste sto obozavam bayernU svom prvom postu pokusat cu dati komenatr na derbi Dortmund - Bayern
Utakmica u dortmundu je na kraju ispala superBommel je poznat po ispadima. Mislim da se ne bi smio tako ponasati kapiten Bayerna. Mada je sudija prestrogo dao 2 zuti.
Borowski je zabio svoj prvi golsamo neka tak nastavi. Sve kada se pogleda Bayern jeste i mora biti zadovoljan.
Sada idu relativno lakse utakmice tako da se treba nadati prvoj pobijedi.
Pozz za sve fanove FCB
Pa ono ne bi skinuo ni Kahn u najboljim danima... Neodbranjivo.boys_ama je napisao/la:Stranica "bayern-balkan" je van funkcije do daljneg nadamo se ne zauvijek
Pa eto vala onaj Rensing nije los sto jest jest ali ako Beckenbauer kazhe da je najbolji od svoje generacije neka to onda i pokazhe mogo se i skinuti onaj go protiv borussie ali njemu na cast vidi se da mu fali iskustva sa utakmicama što jest jest ali neka se u LP pokazhe i bice super
ajmo sada jednu malu anketu odraditi:
Bayern će do kraja ljetnog prelaznog roka dovesti barem jednog igracha :
a) DA
b) NE
(pozeljni su i komentari i molim da se svi ukljucimo)
big_amko je napisao/la:Mislim da je najveci problem Bayerna sto opet nisu kupovali igrace.
Bojim se da ce nastati isti problem kao prije 2-3 godine kada su prodali Balaka.
Najveci kadrovski problem Bayerna je napad gdje Toni nije dovoljno oporavljen a Klose van forme.
Pa ako nista drugo dovesti jednog napadaca na posudbu od 6 mjeseci,kao sto je Werder doveo Pizara.
Ali ja u potpunosti vjerujem ''Enesu'' i Klinsmanu oni imaju dugoracni plan i kroz koju godinu ce Bayern osvojiti ligu prvaka.
boys_ama je napisao/la:jao kreten ma to je strašno mijenjati 22-godišnjaka punog mladosti i snage za dedu od 32 ccc pa to bi samo bayernovi meni mogli to uraditi josh sada kad odigra koju utakmicu od lige prvaka odnijece ga chelsea za 20 miliona ma strashnoooo haj da su barem uradili zamjenu sa njima pa uzeli van der vaarta pa onda nek ide i jansen a oni kreteni nista ne znaju ccc prosto da ne povjerujesh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.