FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern08
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Bayern08 » 25 avg 2008, 23:05

jel moze neko da mi kaze sta je sa bayern-balkan stranicom.....kada pokusam da udjem ne moze ness isteklo..... :?: :?: :?:

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 25 avg 2008, 23:17

i ja sam primijetio

ene
Kontakt:

Post Postao/la ene » 25 avg 2008, 23:52

Ja sam novi clan foruma. Ovo mi je prvi post, a razlog sto pisem ovdje jeste sto obozavam bayern :) U svom prvom postu pokusat cu dati komenatr na derbi Dortmund - Bayern
Utakmica u dortmundu je na kraju ispala super :) Bommel je poznat po ispadima. Mislim da se ne bi smio tako ponasati kapiten Bayerna. Mada je sudija prestrogo dao 2 zuti.
Borowski je zabio svoj prvi gol :) samo neka tak nastavi. Sve kada se pogleda Bayern jeste i mora biti zadovoljan.
Sada idu relativno lakse utakmice tako da se treba nadati prvoj pobijedi.
Pozz za sve fanove FCB :lol:

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 26 avg 2008, 11:57

Stranica "bayern-balkan" je van funkcije do daljneg nadamo se ne zauvijek :)

Pa eto vala onaj Rensing nije los sto jest jest ali ako Beckenbauer kazhe da je najbolji od svoje generacije neka to onda i pokazhe mogo se i skinuti onaj go protiv borussie ali njemu na cast vidi se da mu fali iskustva sa utakmicama što jest jest ali neka se u LP pokazhe i bice super :)

ajmo sada jednu malu anketu odraditi:

Bayern će do kraja ljetnog prelaznog roka dovesti barem jednog igracha :

a) DA
b) NE

(pozeljni su i komentari i molim da se svi ukljucimo)

tare
Kontakt:

Post Postao/la tare » 26 avg 2008, 13:50

ene je napisao/la:Ja sam novi clan foruma. Ovo mi je prvi post, a razlog sto pisem ovdje jeste sto obozavam bayern :) U svom prvom postu pokusat cu dati komenatr na derbi Dortmund - Bayern
Utakmica u dortmundu je na kraju ispala super :) Bommel je poznat po ispadima. Mislim da se ne bi smio tako ponasati kapiten Bayerna. Mada je sudija prestrogo dao 2 zuti.
Borowski je zabio svoj prvi gol :) samo neka tak nastavi. Sve kada se pogleda Bayern jeste i mora biti zadovoljan.
Sada idu relativno lakse utakmice tako da se treba nadati prvoj pobijedi.
Pozz za sve fanove FCB :lol:
trebamo biti zadovoljni kas smo imali igraca manje radi onog kretena van bomela koji ne zasluzuje igrati u prvih 11 a kamo li kapitensku traku

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 avg 2008, 18:18

boys_ama je napisao/la:Stranica "bayern-balkan" je van funkcije do daljneg nadamo se ne zauvijek :)

Pa eto vala onaj Rensing nije los sto jest jest ali ako Beckenbauer kazhe da je najbolji od svoje generacije neka to onda i pokazhe mogo se i skinuti onaj go protiv borussie ali njemu na cast vidi se da mu fali iskustva sa utakmicama što jest jest ali neka se u LP pokazhe i bice super :)

ajmo sada jednu malu anketu odraditi:

Bayern će do kraja ljetnog prelaznog roka dovesti barem jednog igracha :

a) DA
b) NE

(pozeljni su i komentari i molim da se svi ukljucimo)
Pa ono ne bi skinuo ni Kahn u najboljim danima... Neodbranjivo.

Sto se tice ankete, ne vjerujem da ce iko dolazit. Trebo bi nam jedan dobar vezni igrac al kasno je sad. Da su htjeli kupiti kupili bi dosad.

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 26 avg 2008, 19:37

Ma nije on kreten (Van Bommel) fin je on imaj ti muda pokazati 82000 gledalaca na Bernabe-u srednjaka i onda sudiji kad je dobio crveni lik ima muda zato i jest kapiten pošto može da uradi mnogo u glavama igrača mada zna i pretjerati ali takav je on :)

JA mislim Da (anket) jer sada ismijavaju bayern što mediji što treneri a to onaj kreten "Enes" (tako ga ja zovem) ne podnosi ako mu neki drugi Švaba kazhe ne valja Bayern.

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 26 avg 2008, 22:26

Mislim da je najveci problem Bayerna sto opet nisu kupovali igrace.
Bojim se da ce nastati isti problem kao prije 2-3 godine kada su prodali Balaka.
Najveci kadrovski problem Bayerna je napad gdje Toni nije dovoljno oporavljen a Klose van forme.
Pa ako nista drugo dovesti jednog napadaca na posudbu od 6 mjeseci,kao sto je Werder doveo Pizara.
Ali ja u potpunosti vjerujem ''Enesu'' i Klinsmanu oni imaju dugoracni plan i kroz koju godinu ce Bayern osvojiti ligu prvaka. :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 avg 2008, 22:47

Slijedece kolo u goste nam stize herta, tu se nadam da cemo konacno osvojit 3 boda. kapitensku traku ce da nosi Lucio.
I jos nesto nesto. Klose na klupu, Podolski u igru. Hamit na klupu, Borowski u igru. Cekamo jos da se vrate Demichelis i Ribery, pa cemo imat kompletnu ekipu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 avg 2008, 22:49

big_amko je napisao/la:Mislim da je najveci problem Bayerna sto opet nisu kupovali igrace.
Bojim se da ce nastati isti problem kao prije 2-3 godine kada su prodali Balaka.
Najveci kadrovski problem Bayerna je napad gdje Toni nije dovoljno oporavljen a Klose van forme.
Pa ako nista drugo dovesti jednog napadaca na posudbu od 6 mjeseci,kao sto je Werder doveo Pizara.
Ali ja u potpunosti vjerujem ''Enesu'' i Klinsmanu oni imaju dugoracni plan i kroz koju godinu ce Bayern osvojiti ligu prvaka. :D

Ne moze Bayern bez Ribery-ja nista-i prosle sezone kada bi on igrao losije nisu mogli pobjediti a i prva dva kola nisu nimalo bila lagana tako da ne znam sto svi kukate ovih dana a uostalom Bayern jos nije dobio Hsv na novom stadionu a u Dortmundu je prije ovog meca dobio samo jednom u 6 utakmica tako da ovo nije nista neobicno

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 27 avg 2008, 16:29

Evo sad sam na Bayernovoj stranici procitao da se Altintop opet povredio

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 avg 2008, 22:16

A ja sam procitao da je Jansen otisao u HSV. Koji debili, sad imamo samo lahma i lella na tim pozicijama, na Sagnola ne racunam. Nisu normalni :twisted:

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 28 avg 2008, 13:24

Kao zamjena za Jansena doci ce Massimo Oddo iz Milana.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 28 avg 2008, 16:01

kao zamjena za jansena VEC JE STIGAO massimo oddo iz milana...kako glup potez!!! :oops:
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 avg 2008, 19:14

omG.

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 28 avg 2008, 19:54

jao kreten ma to je strašno mijenjati 22-godišnjaka punog mladosti i snage za dedu od 32 ccc pa to bi samo bayernovi meni mogli to uraditi josh sada kad odigra koju utakmicu od lige prvaka odnijece ga chelsea za 20 miliona ma strashnoooo haj da su barem uradili zamjenu sa njima pa uzeli van der vaarta pa onda nek ide i jansen a oni kreteni nista ne znaju ccc prosto da ne povjerujesh

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 28 avg 2008, 19:55

haha šta sam ja vama rekao bila je anketa svi ste rekli neće bayern ništa dovesti ja sam fino naveo da hoće i šta je bilo kroz dan-dva bayern doveo igrača hehe kad sam mrcina Galliani mi reko da če doći haha

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 28 avg 2008, 20:00

Skupina F
Lyon
Bayern
Steaua
Fiorentina

Eto imamo sreće uz Allahovu pomoć mozhda prodjemo grupnu ali opet napominjem mozda

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 29 avg 2008, 00:13

Sreca pa vam je Oddo stigao samo na pozajmicu... zato, prokleti skrti njemci, zarovite u klupski budzet i dovedtie si kvalitetnog stopera i lijevog bocnog igraca, kao sto su Rafinha i Cristian Zapata!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 29 avg 2008, 02:42

boys_ama je napisao/la:jao kreten ma to je strašno mijenjati 22-godišnjaka punog mladosti i snage za dedu od 32 ccc pa to bi samo bayernovi meni mogli to uraditi josh sada kad odigra koju utakmicu od lige prvaka odnijece ga chelsea za 20 miliona ma strashnoooo haj da su barem uradili zamjenu sa njima pa uzeli van der vaarta pa onda nek ide i jansen a oni kreteni nista ne znaju ccc prosto da ne povjerujesh

Kralju Van der Vaart je već odavno u Realu, a sumnjam da bi HSV dao nekog prvotimca na posudbu...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.