AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jasta je Chingi ko ce drugi
Piatek is expected to arrive in Berlin soon to complete his transfer to Hertha
Na kraju će yebena Hertha platiti oko tridesetak miliona
Dobar posao, samo što ostajemo bez napadača, a i premalo je vremena da se novac iskoristiti za nešto drugo. Imam dojam da im je propao svaki posao koji su započeli, pa ćemo tako vjerovatno završiti na Januzaju i sličnim propalitetima.
Na kraju će yebena Hertha platiti oko tridesetak miliona
Dobar posao, samo što ostajemo bez napadača, a i premalo je vremena da se novac iskoristiti za nešto drugo. Imam dojam da im je propao svaki posao koji su započeli, pa ćemo tako vjerovatno završiti na Januzaju i sličnim propalitetima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pjontek u Herti za 27M plus bonusi. Eh sad da vidimo kako ce Maldini i Boban iskoristiti ova dva dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
ma mislim da imaju dogovore sa zarachom, krilom i back up napadacem i da se to u tajnosti drzi.
Vidjet cemo u ova dva dana kako i sta
super serija Milana i poslije Intera imamo okej raspored i mogli bi se ukljuciti u borbu za LP.
Vidjet cemo u ova dva dana kako i sta
super serija Milana i poslije Intera imamo okej raspored i mogli bi se ukljuciti u borbu za LP.
vec vidim piateka kako reseta po bundesligi :mrgreen:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tamo bi i ti dao 10 golova. S obzirom da nema drtina u odbrani tipa Acerbi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Neka rešeta, drago mi je što ga se riješili i što se izvuklo skoro sve uloženo u njega. Tip je strašno limitiran igrač.
Izvukli smo preko pedesetak miliona na ovu dvojicu, konačno nešto dobro po pitanju prodaja jer se uvijek mučimo sa tim.
Na ljeto Kessie, Hakan, Musaka, možda Paqueta i Calabria, Jack i Biglia (kraj ugovora sa velikim platama), izvući će se sasvim dovoljno novca da bi se moglo uložiti u druge, potrebne igrače.
Izvukli smo preko pedesetak miliona na ovu dvojicu, konačno nešto dobro po pitanju prodaja jer se uvijek mučimo sa tim.
Na ljeto Kessie, Hakan, Musaka, možda Paqueta i Calabria, Jack i Biglia (kraj ugovora sa velikim platama), izvući će se sasvim dovoljno novca da bi se moglo uložiti u druge, potrebne igrače.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam zaboravio da je Biglia uopste u Milanu. Lika nema nikako.
Ipak preokrez, Nandez je zapravo igrač zbog kojeg je direktor Kajarija bio neki dan u Milanu. Ali niti on nije jeftin, TM ga procjenjuje na skoro 30M..
Ipak preokrez, Nandez je zapravo igrač zbog kojeg je direktor Kajarija bio neki dan u Milanu. Ali niti on nije jeftin, TM ga procjenjuje na skoro 30M..
- nextterrain
- Kontakt:
Bio je na sastanku sportski direktor Cagliarija, razgovoralo se o Bellodiju i Kruniću i izjavio je da je Milan pričao o Nandezu koji je po meni baš dobar igrač i može pokriti desnog veznog i centralnog veznog, ali mislim da će neko već doći da popuni sredinu terena.
Polako se pravi rekonstrukcija tima, otišli su Suso, Piantek, RR za njima će Biglia, Bonaventura možda i Hakan tako da će se tražiti novi nosioici u Milanu. Mislim da se polako će se raščistit tim i da se polako priprema teren za novog vlasnika.
Doći će još 2-3 igrača, neki stidljivo spominju Carrasca
Polako se pravi rekonstrukcija tima, otišli su Suso, Piantek, RR za njima će Biglia, Bonaventura možda i Hakan tako da će se tražiti novi nosioici u Milanu. Mislim da se polako će se raščistit tim i da se polako priprema teren za novog vlasnika.
Doći će još 2-3 igrača, neki stidljivo spominju Carrasca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Defanzivni vezni i lijevi spoljni su pod obavezom ovog januara. Ako misle igrati ovu formaciju koja očito odgovara igračima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
I Rodriguez je završen posao. Posudba u PSV, a zasad nema informacija o daljnim detaljima.
Dakle za jedan dan 3 igrača se kutarisali.
Edit, obaveza otkupa za 6M.
Dakle za jedan dan 3 igrača se kutarisali.
Edit, obaveza otkupa za 6M.
- muha milanez
- Kontakt:
RR izgleda ode u PSV, šteta što se ovo nije desilo malo ranije pa da imaju više vremena naci dobre zamjene na upraznjenim mjestima u timu.
Dobro su izvukli za Pjonteka, mislio sam da neće niko više od 15mil ponudit za njeg koliko je lik grohnuo.
Dobro su izvukli za Pjonteka, mislio sam da neće niko više od 15mil ponudit za njeg koliko je lik grohnuo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Boga mi Boban i Maldini rastjeraše škart i na tome se zaradilo odnosno zaradit će 60M skoro, a tu si plate koje nece više biti teret Milana. Sve to olakšava i situaciju oko FFPa.
A nekako sam uvjeren da oni već imaju dogovorena najmanje dva pa čak i tri igrača, i samo su čekali da se kutarišu pokedinaca.
A nekako sam uvjeren da oni već imaju dogovorena najmanje dva pa čak i tri igrača, i samo su čekali da se kutarišu pokedinaca.
Ne bih ja rekao da je lijevi spoljni prioritet jer je potrebniji igrač desno.
Kakvo god da su, lijevo mogu pokriti Jack, Hakan, pa i Rebić i Leao. Desno nemamo nikoga, osim Samua što znači da smo jednu povredu udaljeni od katastrofe, a nije mu strana ni nekonstantnost što znači da ga ne možeš ni zamjeniti.
Nadam se da će se konačno stvari pokrenuti, raščistila su sve tri mjesta u ekipi.
Kakvo god da su, lijevo mogu pokriti Jack, Hakan, pa i Rebić i Leao. Desno nemamo nikoga, osim Samua što znači da smo jednu povredu udaljeni od katastrofe, a nije mu strana ni nekonstantnost što znači da ga ne možeš ni zamjeniti.
Nadam se da će se konačno stvari pokrenuti, raščistila su sve tri mjesta u ekipi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rope imas zabranu pisanja dok ovo sve ne prodje 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakan beskoristan na toj strani. Jack ništa osim igrača rotacije. Rebic igra sve bolje, ali sa njim nemaš potreban balans u ekipi, jer ako bude previše brinuo o defanzivi, onda će ofanzivno da bude limitiran. Jedini igrač sa kojim bi se moglo pokušati na toj poziciji, ali ne meč pa odmah klupa, je Paqueta. Možda bi na toj poziciji uz konstantno igranje našao mjesto za sebe u Milanu. Ali i tu je veliki upitnik.rope11 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:37Ne bih ja rekao da je lijevi spoljni prioritet jer je potrebniji igrač desno.
Pa kažem, kakvi god da su, bar imaš koga postaviti na tu stranu. Desno imaš ravno jednog igrača, koji nema prava ni na povredu ni na lošu igru.
Eto, još i Paqueta, to je već pet igrača koji komotno mogu pokriti tu poziciju.
Ova 442 je ionako privremeno rješenje, preživjeti će se do maja.
Eto, još i Paqueta, to je već pet igrača koji komotno mogu pokriti tu poziciju.
Ova 442 je ionako privremeno rješenje, preživjeti će se do maja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo i Pjontek završen.
I ako mi onaj FFP nikad nije bio do kraja jasan. Ali negdje pročitah da će Milan sa svim ovim odlascima osim zarade od preko 60M, rasteretiri knjige za preko 30M eura kroz plate. Kako nemam pojma. Ali to skida UEFU sa vrata.
I ako mi onaj FFP nikad nije bio do kraja jasan. Ali negdje pročitah da će Milan sa svim ovim odlascima osim zarade od preko 60M, rasteretiri knjige za preko 30M eura kroz plate. Kako nemam pojma. Ali to skida UEFU sa vrata.
Hajde dosta o odlascima, dajte nam sad dolaske, moraju imati dog igrace samo su sig cekali ove potvrede odlazaka
- Romagnoli13
- Kontakt:
Matias Vina iz Urugvaja ce haman biti zamjena za RRa, prema zadnjim informacijama. Nikad čuo za njega. Ali eto ima već par utakmica i za reprezentaciju. I to je sve što se može naći o njemu.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 1 gost.