Oj pa vrištim
Igora Mladenovića sam prije 10ak dana čuo da radi ženski tenis na SK. Na ES je radio skijanje, Bundesligu i ponekad tenis (GS).legenda reala je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:05Izgleda onaj lik što je radio Bundesku na ES prešo na SK onaj francuski kup je radio sinoć ono je njegov glas
Ma prenosio Bundesligu na ES godinama, ovo je možda u zadnjih mjesec dana prešao na SK.
Igor Mladenović, pisao sam i ranije. Doktor za skijanje, a radio je i tenisRaonffa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 23:04Ma prenosio Bundesligu na ES godinama, ovo je možda u zadnjih mjesec dana prešao na SK.
Vidi se da ne prenosi košarku i da nema neko veliko znanje al' je ok u principu. Mada, volio bih vidjeti da prenosi mečeve La Lige ili Premiershipa, mislim da bi tu bio dobar![]()
Eh da, moguće da ga znam i sa tenisa, sa prenosom GS-ovatm01hzne je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:21Igor Mladenović, pisao sam i ranije. Doktor za skijanje, a radio je i tenisRaonffa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 23:04Ma prenosio Bundesligu na ES godinama, ovo je možda u zadnjih mjesec dana prešao na SK.
Vidi se da ne prenosi košarku i da nema neko veliko znanje al' je ok u principu. Mada, volio bih vidjeti da prenosi mečeve La Lige ili Premiershipa, mislim da bi tu bio dobar![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.