Oj pa vrištim
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovaj hrvatski komentator sto je radio sad Liverpool je meni jedini sto valja na sport klubu. 
Spaho i njegovo brojanje igrača Hrvatske rođenih u Mostaru u svakoj utakmici 
Nabijem na **** ovov komentatora na SK sto radi Liverpool, alaj diše u mikrofon podera sve
- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda onaj lik što je radio Bundesku na ES prešo na SK onaj francuski kup je radio sinoć ono je njegov glas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Igora Mladenovića sam prije 10ak dana čuo da radi ženski tenis na SK. Na ES je radio skijanje, Bundesligu i ponekad tenis (GS).legenda reala je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:05Izgleda onaj lik što je radio Bundesku na ES prešo na SK onaj francuski kup je radio sinoć ono je njegov glas
Sve je dobro dok dise, kad prestane nece biti dobro.
Show me your donuts 0 0
Arena ima bolje komentator od Sk-a i to jedno milion puta.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
SK 3, košarka Barca-Milano, prenosi onaj komentator što je radio Bundesligu na Eurosportu, ne znam kako se zove al' sam siguran da sam ga još jesenas slušao kako prenosi Švabe na ES.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma prenosio Bundesligu na ES godinama, ovo je možda u zadnjih mjesec dana prešao na SK.
Vidi se da ne prenosi košarku i da nema neko veliko znanje al' je ok u principu. Mada, volio bih vidjeti da prenosi mečeve La Lige ili Premiershipa, mislim da bi tu bio dobar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Igor Mladenović, pisao sam i ranije. Doktor za skijanje, a radio je i tenisRaonffa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 23:04Ma prenosio Bundesligu na ES godinama, ovo je možda u zadnjih mjesec dana prešao na SK.
Vidi se da ne prenosi košarku i da nema neko veliko znanje al' je ok u principu. Mada, volio bih vidjeti da prenosi mečeve La Lige ili Premiershipa, mislim da bi tu bio dobar![]()
Eh da, moguće da ga znam i sa tenisa, sa prenosom GS-ovatm01hzne je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:21Igor Mladenović, pisao sam i ranije. Doktor za skijanje, a radio je i tenisRaonffa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 23:04Ma prenosio Bundesligu na ES godinama, ovo je možda u zadnjih mjesec dana prešao na SK.
Vidi se da ne prenosi košarku i da nema neko veliko znanje al' je ok u principu. Mada, volio bih vidjeti da prenosi mečeve La Lige ili Premiershipa, mislim da bi tu bio dobar![]()
![]()
Stjepan Balog je na HRT2 večeras bio očajan. Kako neko može i pomisliti da je on komentator

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.