Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
To je vec pogrešno jer znamo kakav je travnički univerzitet, ali imaš i profesora koji i zaslužuju da budu na 3-4 fakulteta. Mnogi ne kontaju da je tu 1 primarni fakultet a ostali sporedni gdje predaje samo 1-2 sporedna predmeta.
Općenito treba reformu obrazovanja i to je jedan od gorućih problema države.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Tuzli nice onaj sud na top lokaciji, kad sebi prave naprave ga kao Japanci. 
A stvarno sramota kakvih sve opstina ima u ovoj drzavi. Moja prigradska mjesna zajednica vise zasluzuje. Imaju i jedno 3 kantona gdje ima vise krava nego ljudi. Tu zivis, zavrsis srednju vec si nesto. Kaze bome ovaj moze biti u opcinskom vijecu, obrazovan momak.
A stvarno sramota kakvih sve opstina ima u ovoj drzavi. Moja prigradska mjesna zajednica vise zasluzuje. Imaju i jedno 3 kantona gdje ima vise krava nego ljudi. Tu zivis, zavrsis srednju vec si nesto. Kaze bome ovaj moze biti u opcinskom vijecu, obrazovan momak.
- Marsal
- Kontakt:
Ne mora sutra.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:47Eto neka si ti pametan.
Niko nije rekao da cemo u ponedeljak ukinuti kantone a u utorak imati milijardu na racunima.
To je sve proces, pun rada truda, zakona i svega ostalog.
Nemam zivce za ogranicenost, otvori malo vizire, ili ti se sve treba objasnjavati, to je dugotrajan proces, ali se isplati krenuti i pokrenuti...
Evo objasni mi na primjeru koji ću ti dat:
1.1.2020 ukidaju se kantoni, kako će BiH bit bolja i bogatija država 1.1. 2022 godine?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da bi izbio gradjanski rat. Ovi sto rade u kantonalnim institucijama bi napravili balvan revoluciju.
Onih 150 ministara bi im bili vojskovođe.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 jan 2020, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg. nista od Republike Sarajevo 
- Marsal
- Kontakt:
Ma da se danas ukinu ti ljudi su do prekosutra raspoređeni i sve bi ostalo isto. Uštedio bi qrac od ovce.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:56Mislim da bi izbio gradjanski rat. Ovi sto rade u kantonalnim institucijama bi napravili balvan revoluciju.
Da ima iole volje bilo bi ovdje super i sa 40 kantona, a kad nema volje mrka ti je kapa da nemaš nijednog.
Švica ih ima 26 pa ne vidim da im loše ide.
Kanton u pravim rukama je super stvar.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako je, između ostalog, odlučeno, Grad Sarajevo će u Mjesnoj zajednici Čengić-Vila 1 graditi spomenik posvećen braniteljima Hrvatskog vijeća odbrane (HVO).
Koja vlada je ovu odluku donijela stara ili nova sto sacinjava i hrvatski clan predsjednistva Zekir?
Koja vlada je ovu odluku donijela stara ili nova sto sacinjava i hrvatski clan predsjednistva Zekir?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli koliko u ovoj drzavi ima ljudi sto primaju jedno 2000k + i nista ne rade. Te ova sluzba, te inspekcije neke, javna preduzeca, one kancelarije po opstinama pune onih zena sto tracaju. Ima jedno 200k sto nisu kilu digli. I ovi penzioneri retardirani.
Gutavo bi bilo 50-50, mislim da bi pobjedile drzavne sluzbe protiv pobunjenika.
Gutavo bi bilo 50-50, mislim da bi pobjedile drzavne sluzbe protiv pobunjenika.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 jan 2020, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Velika prednost Svicarske je ta sto se oni sastoje od nijemaca, talijana i francuza jedino ako ih kosovari ne pokvareMarsal je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:01Ma da se danas ukinu ti ljudi su do prekosutra raspoređeni i sve bi ostalo isto. Uštedio bi qrac od ovce.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:56Mislim da bi izbio gradjanski rat. Ovi sto rade u kantonalnim institucijama bi napravili balvan revoluciju.
Da ima iole volje bilo bi ovdje super i sa 40 kantona, a kad nema volje mrka ti je kapa da nemaš nijednog.
Kanton u pravim rukama je super stvar.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Aljini, bila su dva paralelna HVO u Sarajevu. Kako izašto ne znam.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:03Kako je, između ostalog, odlučeno, Grad Sarajevo će u Mjesnoj zajednici Čengić-Vila 1 graditi spomenik posvećen braniteljima Hrvatskog vijeća odbrane (HVO).
Koja vlada je ovu odluku donijela stara ili nova sto sacinjava i hrvatski clan predsjednistva Zekir?![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma Kosovari su se integrisali u Svicarsku, ne moze im niko nista, drze sve sfere zivota ovdje, i legslne i nelegalne.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:08Velika prednost Svicarske je ta sto se oni sastoje od nijemaca, talijana i francuza jedino ako ih kosovari ne pokvareMarsal je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:01Ma da se danas ukinu ti ljudi su do prekosutra raspoređeni i sve bi ostalo isto. Uštedio bi qrac od ovce.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:56Mislim da bi izbio gradjanski rat. Ovi sto rade u kantonalnim institucijama bi napravili balvan revoluciju.
Kanton u pravim rukama je super stvar.![]()
Show me your donuts 0 0
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.