E ovako.noke21 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 11:15
Slike stadiona RA sa krovom su ekstra. Jedini problem koji ja vidim je to sto stadion ima samo jedan ulaz za sve tribine.
Protiv Zrinjskog sam se prvo nacekao da udjem i usao u 10oj minuti. Trebao ici na posao i krenuo da izadjem u 60oj minuti. Zbog sigurnosti me policija drzala do 85e minute, jer su tada izvodili Ultrase na istu stranu.
Neznam cija je zemlja ovo oko stadiona, ali trebali bih taj problem rijesiti. Bijela crta je danasnji ulaz. Da li bih se mogli napraviti novi ulazi gdje sam crvene crte nacrtao.
Ulaz na vip tribinu, odnosno pokrivenu moze ici sa magistrale pravo skroz i dodje se na sredinu te tribine.Ti si ovde zalomio prema gostujucoj tribini ali iz tog pravca postoji prilaz VIP tribini i kapija samo ravno kad ides prema sredini tribine.
Za centralnu veliku, znaci samo za nju moze se koristit ovaj glavni ulaz pored parkinga gdje si stavio ovu bijelu strelicu.
A za RA tribinu postoji takodjer poseban prilaz, koji si vidim upratio ovom crvenom ravnom linijom odmah kraj vinograda ali si ovu crvenu strelicu stavio na kapiju od centralne tribine. Raja bez problema parkira auta pored vinograda ovamo tacno gdje je ova tvoja linija ali otkako smo ogradili skroz ono sto pripada Velezu ova kapija gornja je zatvorena. U buducnosti sigurno moze se iskoristiti za prilaz RA tribini. Dakle na slici postoje 2 kapije jedna do druge ko sto mozes vidjeti.
A buduca juzna tribina vjerujem da ce ici iz ovog prilaza za goste.