4-1 i 0-40, ovo samo Fed može usrat.Unofficialpage je napisao/la: ↑30 jan 2020, 10:28En umjesto da uzme set on izgubi servis, Mirza Bašić ušao u njega.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Umjesto 6:1, covjek lagano gubit set. Kako bolan bolan 

Svaki mec isti 

Covjek umjesto da dobije 6:1 kako ga izdominiro, on ce izgubit, isto na Wimbly hahahaah
27.10.2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj federer svaki mec ima vise neiznudjenih od protivnika
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Igru ima, još mu samo srce šampiona fali.
Ali dobro, to s iskustvom dolazi.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Ne može Kosovar ni namjestiti kao insan prvi set sa Ernestom, a nanijetio haman, nudio se kao francuska sobarica
Jbg, zna se da su Svicarci posten narod, kao Sepp Blatter npr, nece oni lopovluka...

Jbg, zna se da su Svicarci posten narod, kao Sepp Blatter npr, nece oni lopovluka...

Nek te dobije kad si pglu, ovo bi i amater iskoristio a ti ne možeš
Ugasio se lik, ispade Djokovic neki mentalni gigant a ovaj preko puta je ustvari samo retardiran
Ugasio se lik, ispade Djokovic neki mentalni gigant a ovaj preko puta je ustvari samo retardiran

strasno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo si Federer ovako moze iskopat grob 

Covjek na 4-1 i 0-40 nestao sa terena, ne moze vise nista pogoditi, jbt sve izbaciva van,svasta
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ove sezone bi mogla biti repriza prošlogodišnje. Novak i Nadal da podijele između sebe najveće turnire. Roger je gotov.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne ide serva kad treba, to mu je najveci problem
- BeyKopites
- Kontakt:
A hajte realno, bolje je da izgubi 3-0 nego da sad lafo uzima neki set, pa da vodi u drugom i da se svi ponadamo. Nek izgubi ko covjek 3-0, ispuca sve zicere u mrezu i mirna Bosna.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo malo se pribrao
#Punoljetstvo
-
Federer da ima Rafin servis, bio bi max Borna Coric. 
Zivi lik od servisa, malo manje od dr. Ive...
Zivi lik od servisa, malo manje od dr. Ive...

jah ...Damir boljibosanskazvijer je napisao/la: ↑30 jan 2020, 10:37Federer da ima Rafin servis, bio bi max Borna Coric.
Zivi lik od servisa, malo manje od dr. Ive...![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.