Pa normalna stvar , Đoković se spasio od 1:4 i 3 brejk lopte , izgubljen set ...Tako rade pravi šampioni , daš im prst uzmu čitavo tijelo ...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Pa normalna stvar , Đoković se spasio od 1:4 i 3 brejk lopte , izgubljen set ...Tako rade pravi šampioni , daš im prst uzmu čitavo tijelo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jako originalno pujdo.Neg,kako to kad sam stariji od tebe?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa isto onako kako je par gemova izvukao, nekoliko ih je izgubio. Visio je od starta, isto kao i Novak na servisu. Na 5-5 uradio veliku stvar, ali džaba kad se pita i Novak koji je ostavio šta treba za TB. Na to sve krenu priče iz revolta: "Ne igra ništa" "prosuti će ga ovi u finalu" "On se ovdje ne pita". Pa ćete se pitati što vas ljudi gaze.delinjo je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:04ma dobro istina je na sredini,sazirio je da popusi prvi set priznaj,ali to nista ne bi prom,jenilo svakako ...

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
tacno naravno,ali nije on imao bas situaciju da vodi 4 1 i ima 3 vezane brejk lopte...pa poslije toga i servira za mec...zbog toga kazem ...S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:13Pa isto onako kako je par gemova izvukao, nekoliko ih je izgubio. Visio je od starta, isto kao i Novak na servisu. Na 5-5 uradio veliku stvar, ali džaba kad se pita i Novak koji je ostavio šta treba za TB. Na to sve krenu priče iz revolta: "Ne igra ništa" "prosuti će ga ovi u finalu" "On se ovdje ne pita". Pa ćete se pitati što vas ljudi gaze.![]()
mada sta bi to promjenilo ,nista bukvalno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Što je najgore za sada nema naznaka fizičkih problema. Nije možda na maksimumu, al nije ni daleko od toga. Nakljukali su ga tabletama. I ovaj set nije loš, al je Novak znaćajno podigao nivo i sad će već bit vraški teško napravit brejk.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
kasno,u ovim mecevima moras iskoristiti svaku priliku koju dobijes....sad moze kurcu svirati kad Novak servira i bolje od njega....do brejka ne moze,moze nekim cudom do TB ,koji ce zavrsiti onako kao i svaki njihov ubjedljivo i to je to ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Djoka podigao igru ili Fedex ima 5 winnera i vec 10 UO?

Nole je podigao samo procente servisa, a omjer w/uo je popravio sad u ovom game-u.
Malo skolskih stvari druze moj stari...

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 30 jan 2020, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sto Becker kaze Roger nece odustati od svoje igre iako vidi da ne ide i kaze to je isto njegova tvrdoglavost 
Tacno je covjek urpavu

Tacno je covjek urpavu
Kakav ludjak Fed, 3 metra ušo u teren
Novaku lakše udarit ovaj visoki forhend nego smash

Novaku lakše udarit ovaj visoki forhend nego smash

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ali ovi izleti na strijeljanje.

Dela odmah tikove dobije zbog flashbacka na Wimby.

41.21.1.
U mečevima ovog kvaliteta sitnice odlučuju, Rafa juče da je uzeo set na 5-3 uzeo bi i meč, napravio na mreži greške iz zicera i u zadnjem setu na 2-1 svoja dva servisa shankao vani
Tako da bukvalno ima dosta do chokeanja, pogotovo kod Rogera, Rafa je popustio također malo sa tim fokusom, morali su obojica biti stabilni u tim momentima jer vidimo evo da malo fali da se sve okrene
Tako da bukvalno ima dosta do chokeanja, pogotovo kod Rogera, Rafa je popustio također malo sa tim fokusom, morali su obojica biti stabilni u tim momentima jer vidimo evo da malo fali da se sve okrene
Svaka cast Federeru, jer sudeci po predstavama koje je pruzao ranije na ovom turniru, svi su ocekivali manji otpor i losiju igru, ali ovo je sasvim pristojno, i kako god da mec zavrsi, njegovi navijaci vec sad mogu biti zadovoljni.
Show me your donuts 0 0
-
Najjace hvalospjevi se sad pisu na Djokinu igru a lik fakat ne igra nista, na momente samo evo kao sad...
Maloprije tek usao u plus omjer sa winnerima i uo, mislim nigdje veze prica.
Sto bi Rafa brat rekao tenis izbij nabij.
Kukali kako je los kvalitet meca jucer Nadal - Thiem, ovo je dosadnije duplo u najmanju ruku...
Maloprije tek usao u plus omjer sa winnerima i uo, mislim nigdje veze prica.
Sto bi Rafa brat rekao tenis izbij nabij.
Kukali kako je los kvalitet meca jucer Nadal - Thiem, ovo je dosadnije duplo u najmanju ruku...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 30 jan 2020, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
ma jes,cim krene znam da ce ga probiti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne igra ništa. Samo dolazi. 

41.21.1.
Uf jbt
Za ovo se živi, šta lik izvuče

Za ovo se živi, šta lik izvuče

- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
E moj Rodjo, kako si ti glup 

-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.