Tacno je covjek urpavu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sto Becker kaze Roger nece odustati od svoje igre iako vidi da ne ide i kaze to je isto njegova tvrdoglavost 
Tacno je covjek urpavu
Tacno je covjek urpavu
Kakav ludjak Fed, 3 metra ušo u teren
Novaku lakše udarit ovaj visoki forhend nego smash
Novaku lakše udarit ovaj visoki forhend nego smash
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ali ovi izleti na strijeljanje.
Dela odmah tikove dobije zbog flashbacka na Wimby.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
U mečevima ovog kvaliteta sitnice odlučuju, Rafa juče da je uzeo set na 5-3 uzeo bi i meč, napravio na mreži greške iz zicera i u zadnjem setu na 2-1 svoja dva servisa shankao vani
Tako da bukvalno ima dosta do chokeanja, pogotovo kod Rogera, Rafa je popustio također malo sa tim fokusom, morali su obojica biti stabilni u tim momentima jer vidimo evo da malo fali da se sve okrene
Tako da bukvalno ima dosta do chokeanja, pogotovo kod Rogera, Rafa je popustio također malo sa tim fokusom, morali su obojica biti stabilni u tim momentima jer vidimo evo da malo fali da se sve okrene
Svaka cast Federeru, jer sudeci po predstavama koje je pruzao ranije na ovom turniru, svi su ocekivali manji otpor i losiju igru, ali ovo je sasvim pristojno, i kako god da mec zavrsi, njegovi navijaci vec sad mogu biti zadovoljni.
Show me your donuts 0 0
-
bosanskazvijer
Najjace hvalospjevi se sad pisu na Djokinu igru a lik fakat ne igra nista, na momente samo evo kao sad...
Maloprije tek usao u plus omjer sa winnerima i uo, mislim nigdje veze prica.
Sto bi Rafa brat rekao tenis izbij nabij.
Kukali kako je los kvalitet meca jucer Nadal - Thiem, ovo je dosadnije duplo u najmanju ruku...
Maloprije tek usao u plus omjer sa winnerima i uo, mislim nigdje veze prica.
Sto bi Rafa brat rekao tenis izbij nabij.
Kukali kako je los kvalitet meca jucer Nadal - Thiem, ovo je dosadnije duplo u najmanju ruku...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 30 jan 2020, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
ma jes,cim krene znam da ce ga probiti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne igra ništa. Samo dolazi. 
41.21.1.
Uf jbt
Za ovo se živi, šta lik izvuče
Za ovo se živi, šta lik izvuče
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E moj Rodjo, kako si ti glup 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Roger se ponasa kao amater u ovim kljucnim trenucima, usadio mu Nole strah u kosti 
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma ja gotovo, rekoh da sitnice odlučuju, Federer je davno završio ovaj meč u glavi, čim je izgubio break na 5-3 završio je on za danas, raspo se
Federer na mreži čist poen zakucava u mrežu, ovaj odigra odlično na set loptu, završi ovu patnju matere ti Federer, daj onoj djeci koja znaju bolje od tebe koristiti prilike
Federer na mreži čist poen zakucava u mrežu, ovaj odigra odlično na set loptu, završi ovu patnju matere ti Federer, daj onoj djeci koja znaju bolje od tebe koristiti prilike
-
bosanskazvijer
- anonymousHD
- Kontakt:
ma nema sta budi glup,i kad je fit **** je protiv Novaka a ne ovako rovit...jos malo glava,ovaj izvuce dobre udarce i sviraj kurcu ....jbg znali smo da je sve osim 3 0 iznanadjenje,nije cak ni lose izgledalo sve ovo ...pa jedva se prosao **** Milman i Sandgreen..sta ces ima WB...tu nam je jedina prava sansa i navijati da Rafa usere RG
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Rafa bio bolji. Ovome je sreća što je u ovoj strani žrijeba. Znam, sve znam.bosanskazvijer je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:32Sylko, nista posebno, o tome se radi, cisto ok i to je to, nista vise!
Ako mislis da je ovakva igra dovoljna u finalu, mogao bi se grdno prevariti...![]()
![]()
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.