Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Godine unazad sam bio aktivan na ovom forumu. Pa me onaj Cashman banova. I samo zbog ovog plicaka odlucih da sta zapisakaram. Odnosno, da plicaku dam do znanja da ga treba palijom po tintari ...
Nekoga treba sakama izbobati da dodje sebi 

-
- Kontakt:
Kada si plicaci i degenerici u pitanju, samo palija o pajser u opticaju ...
Takve sakama bubam, stani u red 

-
- Kontakt:
Tebe je tata u stomaku bubao, preocito. I nasta degenericni plicak. Kako se samo porodice unistavaju ..
Zadnja izmjena: Swanfilter, dana/u 30 jan 2020, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
ti fakat samo dosao da se svadjas sa tiliem cirkusantom hahaSwanfilter je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:31Tebe je tata bubao, preocito. I proklinje sta sebi sa tobom, plicakom uradi. Unistavaju se porodice ...
-
- Kontakt:
Upravo! Degenericima je mjesto, znas gdje, rekao bi jedan ciko, ima tome destljeca ...babino je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:33ti fakat samo dosao da se svadjas sa tiliem cirkusantom hahaSwanfilter je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:31Tebe je tata bubao, preocito. I proklinje sta sebi sa tobom, plicakom uradi. Unistavaju se porodice ...
Tili je stara skola foruma, ne znam kako nisi prepoznao 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tili je uspio mobilisati masu forumaša za kratko vrijeme.
Stavljene su cijene za glavu heheeheheh.
Stavljene su cijene za glavu heheeheheh.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
znam box to box igrac mozda najbolji trenutno na planeti ...
ali iskreno nemamo tog ofanzivnog veznog koji bi mogao da pokrene kod nas nesto
posle misimovica sve je tanko
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Poslje baraza i eventualnog ep-a neka nas preumze @tili. Ima da haramo na iducem sp-u.
Ima da tili sjede na klupu i uziva sa svojom formacijom uz
u ruci. 
Ima da tili sjede na klupu i uziva sa svojom formacijom uz

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Plicak samog sebe ne moze preuzeti, mete se, bog zna kakvim tabletama za psihu + internet. Kombinacija karakteristicna za epilepticare. Taj ne bi mogao dobiti dozvolu da na stadionu lopte dobacuje ...
Šta je trener Zmajeva i saradnik selektora Bajevića radio u Manchesteru?
Adnan Čustović, koji je prije imenovanja za pomoćnika u trenerskom “staffu” A reprezentacije u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine bio kandidat za trenera Fudbalskog kluba Sarajevo, jučer je iznenada "osvanuo" u Manchesteru.
Bivši trener belgijskog klubova Oostendea i Beverena, koji je i ranije često putovao, sinoć je stigao u Englesku. Prvo je bio na legendarnom stadionu Old Trafford, da bi navečer na Etihad stadionu gledao duel između Cityja i Uniteda (0:1) u okviru revanš susreta Carabao Cupa.
Čustović, čiji je dolazak u Bajevićem tim najavio naš portal i prije nego je Bajević objavio imena saradnika, u razgovoru za ****.ba bio je tajanstven i kratko na naše pitanje odgovorio: "Uskoro će se saznati zašto sam bio u Manchesteru".
Vrancic?
Adnan Čustović, koji je prije imenovanja za pomoćnika u trenerskom “staffu” A reprezentacije u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine bio kandidat za trenera Fudbalskog kluba Sarajevo, jučer je iznenada "osvanuo" u Manchesteru.
Bivši trener belgijskog klubova Oostendea i Beverena, koji je i ranije često putovao, sinoć je stigao u Englesku. Prvo je bio na legendarnom stadionu Old Trafford, da bi navečer na Etihad stadionu gledao duel između Cityja i Uniteda (0:1) u okviru revanš susreta Carabao Cupa.
Čustović, čiji je dolazak u Bajevićem tim najavio naš portal i prije nego je Bajević objavio imena saradnika, u razgovoru za ****.ba bio je tajanstven i kratko na naše pitanje odgovorio: "Uskoro će se saznati zašto sam bio u Manchesteru".
Vrancic?
-
- Kontakt:
Eh, ako je zbog njega toliko tajnovit, kako ce tek prava iznenađenja da skriva ...
Aguero?Zukanovic je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:08Šta je trener Zmajeva i saradnik selektora Bajevića radio u Manchesteru?
Vrancic?
Izet Zahirović 

Isao jahati konje i popricati sa nicole o statusu bega. Usput jos na tekmu svratio 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem i 15 gostiju.