FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa vjerovatno je Husref trazio da bude stalno s ekipom ovaj to nije u mogucnosti. Sam Jeleskovic je to rekao da ima obaveza da ne moze 100%da se posveti i napusta FKS. Sad je se vratio kao konsultant u klubu i neka je treba strucni ljudi. Vinko je vjerovatno prisatao da rade na ovaj nacin i to je to.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Misliš da bi se vratio nakom par mjeseci da je otjeran?bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:17Ipak je tacna ona prica da Jeleskovic nije u mogucnosti da prisustvuje vecini treninga i da ima obaveza oko fakulteta i naucni radova. Ovdje pisano kako je otjeran i sta sve ne.
Jelešković je sam izjavio (tako on makar priča) da će otići jer je došlo do nesuglasica sa bivšim trenerom.
Kada mu je ovaj predložio nešto što se tiče treninga, bivši trener je rekao da je on osvajao titule i bez njega i da mu to ne treba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da nismo prodali Jelu u Turskoj, odnosno da nije promijenio hotel... ?:kafa:
- Orangina85
- Kontakt:
Pa tacna je. U svakom klubu dosad je isto tako radio, a otisao je jer nisu htjeli raditi po njegovom programu i laz je da je Saric radio tako.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:17Ipak je tacna ona prica da Jeleskovic nije u mogucnosti da prisustvuje vecini treninga i da ima obaveza oko fakulteta i naucni radova. Ovdje pisano kako je otjeran i sta sve ne.
Otjerala?? De dogovorite se vi koji morate govoriti da je sve med i mlijeko,jel otjeran ili je dobio otkaz na kulturan nacin.Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:27On se vratio u Sarajevo, cim je naša uprava otjerala Kešoljuba.A možda nije u Turskoj zbog januarsko-februarskih ispitnih rokova na DIF-u.Bitno je da je odradio onaj najvažniji dio i da je ostavio svoj detaljni program, našim dole u Antaliji.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:17Ipak je tacna ona prica da Jeleskovic nije u mogucnosti da prisustvuje vecini treninga i da ima obaveza oko fakulteta i naucni radova. Ovdje pisano kako je otjeran i sta sve ne.
Nije valjda da priželjkuješ loše rezultate FK Sarajevo samo da bi te neke stvari izašle na vidjelo? Znamo svi da ne rade baš svi posao onako kako treba ali dok imamo šanse za titulu ne treba otežavati. Prvenstveno radi nas koji iskreno volimo Sarajevo i živimo za titule.
ISTINA ZA VEDRANA!
Stoji to sve, ali isto stoji da smo proslu polusezonu fizicki bili katastrofa. Sve se mora posloziti za uspjeh pa naravno i kondicija.Napapijri je napisao/la: ↑30 jan 2020, 10:18Pa po njegovom programu se radilo i prosle polusezone, pa smo vidjeli rezultate. Ides ili ne ides, ako se stvari tako postavljaju sa igracima i tribinama, valjda treba i sa kondicionim trenerom. Samo u BiH neko moze misliti da se titule osvajaju vecinskom zaslugom kondicionog trenera. Ovom prilikom ne osporavam njegovo umijece i cinjenicu da je radio u mnogim klubovima kada su osvajali titulu, ali isto tako su te ekipe bile i igracki najjace, nije da je otisao u Celik i osvojio sa buranijom.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- RajaBa1983
- Kontakt:
Saric nije radio po planu od Jelešković
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
A naravno da nije, ali i ako nije dole otisao vjerujem da ce im se prikljuciti.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 10:18Šaric je isto radio po njegovom planu. Nije isto kad je Jeleskovic tu i kad neko drugi to radi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa neki dan ovdje frajer pise kako se nije radovao duploj,jer je uprava morala dati para drugim klubovima da kao grizu protiv zrinjskog,i to navijac?Lecler je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:44Nije valjda da priželjkuješ loše rezultate FK Sarajevo samo da bi te neke stvari izašle na vidjelo? Znamo svi da ne rade baš svi posao onako kako treba ali dok imamo šanse za titulu ne treba otežavati. Prvenstveno radi nas koji iskreno volimo Sarajevo i živimo za titule.
Lecler je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:44Nije valjda da priželjkuješ loše rezultate FK Sarajevo samo da bi te neke stvari izašle na vidjelo? Znamo svi da ne rade baš svi posao onako kako treba ali dok imamo šanse za titulu ne treba otežavati. Prvenstveno radi nas koji iskreno volimo Sarajevo i živimo za titule.
Nedaj Boze. Ekipa ce imati moju podrsku kao i trener Marinovic.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nemoj tako podržavati hljeba ti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Momci, dok ne osvojimo iduću titulu, svi postanimo derviši!
.oČero Vinko Jelu, ka'e 'ta ce mu pored zivog Oremusa, on ce bit kondicioni, sJekuriti i vatrogasac.
Info su iz prve ruke...
Info su iz prve ruke...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- robertkosar
- Kontakt:
Otjerao ga covjek koji misli da sve zna ada ostali nista neznaju, jer ako bi primjetio da ima pametnijeg blizu sebe odmah bi ga eliminisaoSanchezhz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:44Otjerala?? De dogovorite se vi koji morate govoriti da je sve med i mlijeko,jel otjeran ili je dobio otkaz na kulturan nacin.Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:27On se vratio u Sarajevo, cim je naša uprava otjerala Kešoljuba.A možda nije u Turskoj zbog januarsko-februarskih ispitnih rokova na DIF-u.Bitno je da je odradio onaj najvažniji dio i da je ostavio svoj detaljni program, našim dole u Antaliji.jer akobordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:17
Ipak je tacna ona prica da Jeleskovic nije u mogucnosti da prisustvuje vecini treninga i da ima obaveza oko fakulteta i naucni radova. Ovdje pisano kako je otjeran i sta sve ne.

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 30 jan 2020, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ljubav na sat.
#TikTak
#TikTak
- ElCartel11
- Kontakt:
Jela vodi pripreme preko skypa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tu je Jela. Neki bi voljeli da nije kako bi relativizirali cinjenicu da je covjek pobjegao zbog Husrefa.
Gdje tu ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Otisao je poslije svagdje sa Husrefom. To uopste nije upitno niti tajna. Niti se treba vise to spominjati, potencirati ali ni negirati. Vrtite se u krug stalno sa istim pricama.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, JavierBosnia, Lavcina, Sinfoc1986, TETRAPAK, THEC, Vanja8 i 94 gosta.