Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakav je Nolo majstor, ovo je nerealno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nego koji su tipovi za sutra, ja bih volio da Thiem prođe, volim kako igra, samo da još malo ofanzivnije stoji naprijed, iako mislim da će Zverev imati veće šanse protiv Novaka jer ga je dobijao u finalu Mastersa već
Uglavnom biće top tier meč
Uglavnom biće top tier meč
Vidjecemo u finalu da li danas igra koliko mu treba ili je to maksimum u ovom momentu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
dobit ce 3 0 s kim god bude igrao u finalu...ja ne znam sta je vama 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Realno.
Iako, koliko god imao razumijevanja za Rogerove godine, a s druge strane ogromno postovanje sta radi s 38,5 - nedopustivo mi je sto ovo sebi dopusta kroz citavu karijeru. Ovih choke momenata je, za jednog takvog igraca, fakat bilo previse.
-
- Kontakt:
Niđe veze , drugačiji protivnici , drugačija igra ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
U prevodu sam to i mislio...bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:51Niđe veze , drugačiji protivnici , drugačija igra ..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
To je to, lagano 3-0
Zavisiće i od protivnika ako ovako Đoković bude igrao, mislim Thiem je dobio Novaka isto na WTF, Zverev ga dobio u finalu, ali ako Novak digne nivo u odnosu na danas onda ima sigurno titulu
cestitkeeee.....drugacije i nije moglo,polufinale nisam nezadovoljan ,vjereovatno bi bilo i finale da nije Novak na ovoj strani ...
nadam se da ce ovo zalijeciti pa da prasinu pratimo,bar ce biti normalniji termini
cestitke Noletovci
nadam se da ce ovo zalijeciti pa da prasinu pratimo,bar ce biti normalniji termini

cestitke Noletovci
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja mislim da je Tim veca prijetnja za Djokovica.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Svako iz top 10-15 moze dobit Novaka na 2 seta.Na AO nema igraca da ga moze dobit kad je zdrav a koliko vidim zdrav je.
23
Ma Novak isto nije normalan, lik vraca sve zivo, udje ti u glavu i nemos mu nista, fkt je jak ko zemlja
Novakov doktorski rad na temu "Bitni poeni i clutch momenti jednog teniskog meča", po ko zna koji put u karijeri. Svaki poen koji je lomio odredjene segmente meča je dobio, bukvalno svaki.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Polako. Ima još da se igra.

Niko me ne može rasteretiti ko majstori ovdje. Kad sa prosjek igrom ide u finale sa jednim izgubljenim setom, nemam ni najmanjeg razloga za brigu.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kakvom prosjek igrom, Novak je poslije 1-4 podigao nivo i nije ga spustio 2 i po seta već. Vrhunski tenis igra, a može i bolje. Igra protiv dobrog Federera, ne igra protiv Struffa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da li to bio Thiem ili Zverev nije bitno. Novak će ih preslušati u finalu. Thiem je jučer igrao dobro, ali u nekim ključnim momentima je imao malo više sreće, da je nadigrao Nadala, apsolutno nije. Zverev je dominantnije odigrao cijeli turnir. Ali u finalu njih dvojica zajedno na AO bi možda mogli u 5 setova sa Novakom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
,
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 30 jan 2020, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.