Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Fino Novak kaze, svaka cast Rogeru sto je izasao ovakav na teren, sam kaze da ovo nije bio ni blizu spreman Roger

Znas onu staru,**** mater **** oca ko je doso sa sokoca

23
-
- Kontakt:
To sam napisao poslije finala Wimbledona, kao veliki navijač Federera, tad mi je bilo teško, sada nije , čovjek je bolji realno i od mene čestitke .
Vjerovatno će prestići i Nadala i Rogera i zvanično pečat staviti .
Od mene samo jedna zamjerka , dvoličnost.
Đokovića pratim od njegovog meča sa Ančićem Mariom na Wimbledonu, još jednom čestitke!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Veze ja sa tim mjestima nemam. Ti bi na osnovu tog šovinističkog stava mogao imati sa Sokocem. Ne znam kakva je situacija sa kapacitetima jedino.
Novak ili Rafa, ta dva momka će se do kraja karijere nadmetati za najvećeg svih vremena. Roger može biti no.3... I ništa više.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Boli ga k kad moze svojim parama kupiti i jednog i drugog a ostane mu i za Wawrinke i Thiema
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 30 jan 2020, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svi smo uz Domija, ne jer Sašu ne gotivim, naprotiv drag mi je uvijek bio, al Novak Thiem bi bio festival tenisa.
A bit će i to dobar meč u polufinalu sutra.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije tvoja glava za dvije noge definitivno.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:15Boli ga k kad moze svojim parama kupiti i jednog i drugog a ostane mu i za Wawrinke i Thiema
Show me your donuts 0 0
-
- Kontakt:
Kristijan je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:15Veze ja sa tim mjestima nemam. Ti bi na osnovu tog šovinističkog stava mogao imati sa Sokocem. Ne znam kakva je situacija sa kapacitetima jedino.
Novak ili Rafa, ta dva momka će se do kraja karijere nadmetati za najvećeg svih vremena. Roger može biti no.3... I ništa više.
Pa dobro nek bude treći, šta je problem ? Meni kao navijaču je donio puno zadovoljstva , i naravno nerviranja

Je li malo biti treći, šta hoćeš da kažeš?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Krofna je trebao dobiti hlađenje davnih dana, tokom AO je hladno vrijeđao redom forumaše čim mu neko nešto odgovori, bukvalno znam tačno šta je pisao i kako je pisao, vidim obrisao on post ili moderator
Koji ti je qrac da prostiš prijatelju?
Koji ti je qrac da prostiš prijatelju?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Post je postao/la Krofna,koji/a je na tvojoj listi ignoriranih
Prikaži post
Prikaži post
#Punoljetstvo
-
To je onaj veliki Srbin sa legendarne teme najuspjesnije drzave regiona, gdje ih je Sefket isprskao sam protiv svih, za cas posla...
Zanimljivo, samo dodje da provocira svaki put.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 30 jan 2020, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
GOAT je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:13![]()
![]()
![]()
Znas onu staru,**** mater **** oca ko je doso sa sokoca![]()

srbe priznajem samo iz ovih vecih sredina...a ove kao ovaj padobranac sa Pala i Sokoca ne dozivljavam ozbiljno

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:18
Pa dobro nek bude treći, šta je problem ? Meni kao navijaču je donio puno zadovoljstva , i naravno nerviranja![]()
Je li malo biti treći, šta hoćeš da kažeš?
Nije problem ništa. Samo kažem da jednostavno ne može biti najveći u konkurenciji Rafe i Novaka.
Svaka čast njemu na svemu u karijeri, ali njegov put do trofeja je objektivno bio lakši nego put Djokovića i Nadala. Konkurencija slabija.

Ma ko god bude u finalu bice dobar mec sigurno, nzm ja vjerujem da Zverev ima vise sansi nego Domi, ma da je Domi dobio zadnja dva meca protiv Novaka na hardu, bice dobar tenis, bolji od ovog danas sig, jer Roger je pikusao sve na silu i sto prije ali nije islo
Ti stvarno nesvjesno previse komplimentiras Djokovicu..Pocisti ti lika kojeg smatras za goata 3-0 u polufinalu GSa i ti jos kazes da mu igra nije neki nivo...pa sta bi bilo da je bio na nivou bi li goat gema dobio?AA23 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:09Čestitke Novaku, bolji je bio nakon prvog seta definitivno, mislim svakako je tu meč završio da se ne lažemo.
Navijam za Thiema, ali mislim da će Zverev proći dalje.
Btw. imaju obojica šanse jer ovo nije neki nivo Novaka, da se ne lažemo. Ako digne nivo onda je 17ti Slem naravno.
Gledaj padobranaca najahali, nazvao bih vas drugačije mnogo pogrdnije ali neću iz poštovanja prema normalnim forumašima.
dobio je rovitog Rogera...valdja si dovoljno pametan da to shvatis...ili poslusaj Novaka pa mozda shvatis neke stvari ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Posla ga u penziju
Tebi neko nešto lično rekao?
Na bruku postova si odgovarao sa uvredama na račun forumaša, ne znam što se praviš sad fin tu, ako nemaš bolji odgovor osim ograničenog vrijeđanja onda nema se šta sa tobom raspravljati.
Par stranica nazad i sve se samo kaže, ne znam kako ti ovo prolazi doduše, ne čudi me što je PDF u sranju.
-
Krofna fakat si se ubezobrazio i previse, dobro ti je rekao.
Mene vrijedjas sinoc, kad bih ti samarcinu svezao za to vrijedjanje, mislio bi da gledas baseball.
Ohani malo kakav oko za oko, zub za zub, a vrijedjas ljude sve prvi, dosta te vise!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 30 jan 2020, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.