Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma Mou je to odradioRaul_64 je napisao/la:E stvarno...ako je Mou rekao Ramosu i Xabiu da očiste žute kartone...još Ramos trči sudiji pruža ruku![]()
![]()
utakmica odlična...protivnik slab...svi zdravi...bez poraza u El Clasiko
Evo samo za južnjaka naš najbolji igrač od početka sezone još sad kad Messija zaustavijuznjak> je napisao/la:Stavite bre Marcela na avatar !lik je lud , kako proda roling onom levatu
![]()
Ma Mourinho je preko Dudeka naredio igracima Reala da dobiju crvene kartone. Nije ni on od juceranonymousHD je napisao/la:Utakmica za 10+. Benzema i Lass predobro odigrali, svoju šansu su dobro iskoristili.. Alonso i Ramos nisu normalni, glupost ono zadržavanje, al haj.. Ronaldo i Marcelo lete! Najbolji!![]()
Sigurno se u slobodno vrijeme bavi "brejk densom"anonymousHD je napisao/la:Ludi Alonso![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
10.onoffon je napisao/la:S ovom generacijom neznam da sam ikad gledao Real da igra bolje, jednostavno rutinski i svaka im cast na tome. Pomalo je glupo ono sa crvenim, dali je planski ili ne to izvedeno, nebih u to ulazio, al eto. Malo mi šega, gledam Murinja u devedeset i nekoj, vodi 0:4 šatro se nešta derepokazuje nešto rukama. Čestitam na pobjedi, po meni glavni favorit za osvajanje, to bi bila deveta titula ako se dobro sjecam.
To je ta slika koju sam trazioPortillo je napisao/la:
Tek sad placem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.