FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jahic i co. Nisu plate obezbjedili to ga otjeralo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Kazu najvece pojacanje sto ce ih Jela spremiti u Turskoj a covjek ostao u Sarajevu ima preca posla. Ako je to ozbiljno i iskorak u radu onda jbg.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Najvece pojacanje je odlazak kesoljuba.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 13:17Kazu najvece pojacanje sto ce ih Jela spremiti u Turskoj a covjek ostao u Sarajevu ima preca posla. Ako je to ozbiljno i iskorak u radu onda jbg.
1946~
-
- Kontakt:
Mi smo Husrefoljubci a pare nam daje kesoljub.ThrillerHz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 13:20Najvece pojacanje je odlazak kesoljuba.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2020, 13:17Kazu najvece pojacanje sto ce ih Jela spremiti u Turskoj a covjek ostao u Sarajevu ima preca posla. Ako je to ozbiljno i iskorak u radu onda jbg.
Koji nadimci na razini vrtića i to mladja grupa
Tiki-taka or Tiqui-taca ([ˈtikiˈtaka]) is a Spanish style of play in football characterised by short passing and movement, working the ball through various channels, and maintaining possession.
Zato ovi husrefovi momci spominju to nesta tika taka... Da im nije krivo sto kesuljub nije mogao ovo implementirati u ekipu
Zato ovi husrefovi momci spominju to nesta tika taka... Da im nije krivo sto kesuljub nije mogao ovo implementirati u ekipu

Yebo vas vise i 'kesoljubci' i 'upravoljubci', jedni slijepo brane husrefa, a napadaju upravu;drugi obrnuto slijepo brane i opravdavaju upravu u svakom potezu, nalaze izgovore za los prelazni rok, a napadaju husrefa i one koji su njemu podrsku dali.
U redu, znamo sta je cije misljenje po tom pitanju, ali brate kontaminirate ovu temu konstantno jednim te istim raspravama i prepucavanjima da to vise nije normalno, kako vama samima ne dojadi?! Ili ste fkt i jedni i drugi interesno povezani sa tim 'stranama u sukobu' pa ne popustate.
U redu, znamo sta je cije misljenje po tom pitanju, ali brate kontaminirate ovu temu konstantno jednim te istim raspravama i prepucavanjima da to vise nije normalno, kako vama samima ne dojadi?! Ili ste fkt i jedni i drugi interesno povezani sa tim 'stranama u sukobu' pa ne popustate.
- feniksptica
- Kontakt:
Gledaj ti ba ovih, to jedva ceka da se sad prijateljska u nedjelju izgubi da mogu rec jesmo vam rekli..a kamoli kad liga krene
Pored ovakvih prijatelja kluba, neprijatelj ne treba
Ako navijate za jednog covjeka, bujrum gospodo tenis pratit. Mada ja to gospodski sport za vas ne razumjete vi njega.
Pored ovakvih prijatelja kluba, neprijatelj ne treba
Ako navijate za jednog covjeka, bujrum gospodo tenis pratit. Mada ja to gospodski sport za vas ne razumjete vi njega.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- ThrillerHz
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Jutros u teretani, na trenerci Pidre MB, a na trenerci Stanojevića AA

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tako je. Topla preporuka za ignore, fino klik i dobro vama, a dobro i meni, da bezveze ne dobijam notifikacije od pacijenata. Bravo napapijri, konačno jedan dobar i konstruktivan prijedlog. Alal ti cener.
Samo ebote je čudno kako nikad nisam upao u 'konflikt' s ferom, skorom, mortom, elcartelom, mokesom itd. To je baš čudno, samo morate vas par papagaja trpiti moje ispade. Baš mi vas je žao.
Kako je sad lijepa ova nova vadiona, misao, izjava, floskula kako oni imaju svoja mišljenja i kako je nama svima med i mlijeko, samo eto oni su realni i racionalni. Pa dođe i napiše 'jedan po jedan', 'sabrina lezbo' i ostalo, a nikakve dodirne tačke s FKS. Haman u rangu s onom famoznom floskulom 'svako ima svoje mišljenje'
. To kad kažeš znači da si beskrajno paglu i da si ostao bez argumenata.
Hajde pecajte se ribice, moram ispuniti svoju svrhu postojanja, hajmo.
Pozdrav i za @alacious, najzanimljiviji postovi ovo dok sam bio u banovićima.
Samo ebote je čudno kako nikad nisam upao u 'konflikt' s ferom, skorom, mortom, elcartelom, mokesom itd. To je baš čudno, samo morate vas par papagaja trpiti moje ispade. Baš mi vas je žao.
Kako je sad lijepa ova nova vadiona, misao, izjava, floskula kako oni imaju svoja mišljenja i kako je nama svima med i mlijeko, samo eto oni su realni i racionalni. Pa dođe i napiše 'jedan po jedan', 'sabrina lezbo' i ostalo, a nikakve dodirne tačke s FKS. Haman u rangu s onom famoznom floskulom 'svako ima svoje mišljenje'

Hajde pecajte se ribice, moram ispuniti svoju svrhu postojanja, hajmo.
Pozdrav i za @alacious, najzanimljiviji postovi ovo dok sam bio u banovićima.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
I boga vam, nemojte mi citirati s tim patetičnim i srceparajućim tekstovima kako vas duša boli kako se ponašamo jedni prema drugima, brat prema bratu s tribine, 'svi smo mi bolesni za FKS', 'svi smo tu radi jedne stvari i svetinje' i ostala srranja. Prvo i glavno je to da je veliki upitnik jel neko od njih uopšte i navijač, jer čim neko stavlja neki drugi interes ispred klupskog, nema tu ni brata, ni prijatelja, ni ovog ni onog. Manite me te šuplje priče za djecu iz predškolskog, u nogu bi sebi pucao kad to pročitam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sta ima ba @Nobele...AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:12I boga vam, nemojte mi citirati s tim patetičnim i srceparajućim tekstovima kako vas duša boli kako se ponašamo jedni prema drugima, brat prema bratu s tribine, 'svi smo mi bolesni za FKS', 'svi smo tu radi jedne stvari i svetinje' i ostala srranja. Prvo i glavno je to da je veliki upitnik jel neko od njih uopšte i navijač, jer čim neko stavlja neki drugi interes ispred klupskog, nema tu ni brata, ni prijatelja, ni ovog ni onog. Manite me te šuplje priče za djecu iz predškolskog, u nogu bi sebi pucao kad to pročitam.

Makar nije bilo magle u Banovicima...

Pored ovakvih navijaca koji radi pojedinca se raduju neuspjehu kluba, draža bi mi sad titula bila nego one iz bivse Juge.
I ti bi da imas besplatne kifle do kraja zivota ha ya
Mene je pomalo i strah...
Ako osvojimo titulu, bojim se da bi to moglo vrlo lose uticati na zdravstveno stanje pojedinaca...
Ako osvojimo titulu, bojim se da bi to moglo vrlo lose uticati na zdravstveno stanje pojedinaca...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], jurisicduska, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Sazg, Vrhbosnian i 63 gosta.