AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
RR juteos odletio za holandiju, hajmo dns predstavite pojacanja 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma ne treba kupovati samo da bi se povećao kvantitet u ekipi. Lijepo su srezani troškovi, sredile se knjige a realno ekipa nije izgubila ništa. Osim negativne energije koju su ova trojica širili svojim nezadovoljstvom.
Uzeti tog Urugvajca kao zamjenu za Thea. Naći destruktivca ako se ukaže fina prilika i to je to. Bilo bi naravno dobro i desnu stranu pojačati, ali teško je naći kvalitetno riješenje za to u januaru.
Uzeti tog Urugvajca kao zamjenu za Thea. Naći destruktivca ako se ukaže fina prilika i to je to. Bilo bi naravno dobro i desnu stranu pojačati, ali teško je naći kvalitetno riješenje za to u januaru.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gambler1899
- Kontakt:
Nama treba provjeren igrac bez obzira o kojoj poziciji da pricamo, pogledajte sta je Zlatan svojih iskustvom donio kako na terenu tako i u svlacionici. Imamo poprilicno mladu ekipu ako se ne varam negdje nna pocetku sezone se pisalo da smo cak najmladja ekipa u ligi? Dakle spoj mladosti i iskustva (pod ovim podrazumjevam i kvalitet) i vjerujem da rezultati ne bi izostali.
Pisali ste vec ranije da ima dosta igraca kojima na kraju sezone istice ugovor + dodaj one kojima na kraju one sezone istice ugovor a koji bi da promijene sredinu (kao sto je Inter Eriksena doveo). Dakle rjesenja ima sve je do uprave
Pisali ste vec ranije da ima dosta igraca kojima na kraju sezone istice ugovor + dodaj one kojima na kraju one sezone istice ugovor a koji bi da promijene sredinu (kao sto je Inter Eriksena doveo). Dakle rjesenja ima sve je do uprave
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prosjek je bio oko 24 godine prije dolaska Ibre i Kjaera u prvih 11.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hvala muakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 01:09Imaju novog vlasnika, multimilioner Lars Windhorst, koji je rijesio uloziti velika sredstva u klub iako nema potpuno vlasnistvo, tih 30 miliona je samo dio od planiranih 200 u prvoj godini
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cinjenica je da ce Piontek proigrati u Herti, jer je tamo pritisak neuporediv sa Milanom. Generalno i kad pogleda covjek njegov domet i jesu takvi klubovi, vrhunac moze biti u timu poput Seville ili sl. Dobar su posao uradili sto su uzeli neku lovu za ove igrace, sad ako ne dovedu nikoga onda nema smisla, jer desno npr imas Samua i nikoga vise. Fali sad desno krilo i fali jedan veznjak da ga upari sa alzircem. Opet kao da gledam dovesce nekoga defanzivca, a moja tiha patnja su igraci poput Pirla koji su podjednako dobri naprijed i nazad. Ali kao da gledam nista od toga..
Ma i da ne dovedu nikoga i to je ok, rasteretili su budzet, prave neku podlogu za ljeto, nek ova ekipa izgura ovaj dio nije neki problem, al na ljeto se moraju dovesti ciljano igraci na mjesta koja nam skripe, valjda i ptice na grani znaju koje su to pozicije
Pa jest, ali ozlijedi se recimo Samu, ti moras gurati Rebrica koji nije krilo na njegovu poziciju ili Leaoa...Ako nekoga misle dovoditi ili vec imaju plan, pa zasto ne poceti odmah i uigravati tim, jer na ljeto bi mogao dobiti 4 nova igraca, Ibrahimovicev odlazak, velika nadanja i na kraju jos vece razocarenje.... moje misljenje je da ako misle dovoditi nekoga, neka pocnu od ovog roka, bolje ce biti za tim i lakse za trenere.
Bolje da ne dovode nikog ako već ne mogu dovesti neko istinski kvalitetno pojačanje a šanse da se u zadnjih dan-dva dovede neki ozbiljan igrač su minimalne. Nije se ništa dobilo ako sad ovaj novac od prodaje ulože u novog Piateka, RR-a i sl. Pametnije je da novac sačuvaju za naredni prelazni rok.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Upravo to, ako nemaju neko dobro rijesenje tipa Tonali, onda bolje ostaviti to sto su dobili od prodaje, pa lagano do ljeta traziti i dog pojacanje, ali u pravom smislu te rijeci pojacanjeSonVolt je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:18Bolje da ne dovode nikog ako već ne mogu dovesti neko istinski kvalitetno pojačanje a šanse da se u zadnjih dan-dva dovede neki ozbiljan igrač su minimalne. Nije se ništa dobilo ako sad ovaj novac od prodaje ulože u novog Piateka, RR-a i sl. Pametnije je da novac sačuvaju za naredni prelazni rok.
Evo ovaj urugvajski bek je izgleda done deal, neki back up za Thea, i jos nesto zanimljivo kod ovog lika je da ima i Italijansko drzavljanstvo znaci nece biti onaj non Eu sto je dobro
Čemu gomila polovne robe, kada već imaš gomilu u ekipi. Dovesti igrača koji će odmah moći u prvih 11,bez veze trošiti da se popuni fond je bezveze. Ima Jack nek krpi desno krilo, svakako je isto loš lijevo ili desno igrao.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Roup effect
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rope ne bi mogao ni prehladu uhvatiti kakav je baksuz, a da pogodi neki transfer. Mislim da će doći 2 igrača do sutra navečer najkasnije. Volio bih da to budu DMF i desni spoljni. A zapravo pare ne treba bacati na zamjenu za Thea kad je valjda onaj Laxalt i dalje igrač Milana, neka ga vrate i taman za klupe.
Ne nadaj se previše, ne sumnjam da je dolazak novih igrača bio uslovljen prodajama RR-a, Susa i Pjonteka, ali ne vjerujem da su B&M uspjeli ishendlati prodaje tri igrače i dovođenje dva igrača u zadnja 2-3 dana prelaznog roka. Previše je tu posla i previše je bilo uslova u vidu prodaje da bi došlo do kupovine.
Neko je gore lijepo napisao, nema ni potrebe dovoditi neke polovnjake u ovim zadnjim satima prelaznog roka, čisto eto da se napravi koji ulazni transfer. Imamo mi polovnjaka pun qurac i dalje, bolje je štediti pare pa na ljeto ostvariti par ciljanih transfera.
Neko je gore lijepo napisao, nema ni potrebe dovoditi neke polovnjake u ovim zadnjim satima prelaznog roka, čisto eto da se napravi koji ulazni transfer. Imamo mi polovnjaka pun qurac i dalje, bolje je štediti pare pa na ljeto ostvariti par ciljanih transfera.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi transferi koji bi se eventualno desili danas i sutra, su već uveliko dogovoreni ranije, ili su pregovori bili u poodmakloj fazi, i čekali su samo odlazak par igrača. Jer naravno da je skoro pa nemoguće naći, pregovarati i dovesti igrača ili igrače za samo 48h.
Uhvatio sam već drugu prehladu od početka godine.
Šteta da se ekipa adekvatno ne pojača jer osam bodova razlike nije kraj svijeta, moglo se boriti za top 4. Ovako su se digle ruke od sezone, ako niko ne dođe.
Šteta da se ekipa adekvatno ne pojača jer osam bodova razlike nije kraj svijeta, moglo se boriti za top 4. Ovako su se digle ruke od sezone, ako niko ne dođe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od top 4 svakako nema ništa i to se već zna par mjeseci, a od sezone su se digle ruke kada je Giampaolo doveden za trenera, tj. digle su se ruke prije nego što je i počela sezona.
Sa ili bez novih pojačanja mi ćemo se lafo boriti za top 4 al' ćemo na kraju ispušiti kao i prethodne dvije sezone, zapravo slično kao pretprošle sezone gdje smo bili blizu ali smo opet na kraju ostali prilično daleko, prošle sezone smo radi čiste nesreće ostali bez LP i teško je da se mogu ponoviti dvije takve sezone zaredom gdje zbog boda ili dva izvisiš za top 4.
Sa ili bez novih pojačanja mi ćemo se lafo boriti za top 4 al' ćemo na kraju ispušiti kao i prethodne dvije sezone, zapravo slično kao pretprošle sezone gdje smo bili blizu ali smo opet na kraju ostali prilično daleko, prošle sezone smo radi čiste nesreće ostali bez LP i teško je da se mogu ponoviti dvije takve sezone zaredom gdje zbog boda ili dva izvisiš za top 4.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa dobro, realno odlaskom Borinija, Reine, RR, Pjonteka i Susa, Milan ništa nije izgubio. Oni nisu ničim doprinijeli ovoj finoj seriji rezultata. Tako da oni su nebitan faktor za nastavak sezone. Ali opet se nadam da će se dvije najlritičnije pozicije pojačati u ova dva dana. A ako nema pravih rješenja, onda zatvoriti mercato dovođenjem grijača klupe za Thea i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.