Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
istina je Klis je tu sa iskrom trenira i ostaje sigurno do kraja sezone.takodjer becejac ostaje tu isto a traze jos igrace tacnije srednji bek i dalje sta naleti.ovo je provjereno sto posto
Faruk Vražalić , Tarik Kasumović i slučaj Nuić u Dubrovniku ...
Za Klisa sam cuo da je 100 posto prodan sad ne znam sto nije u Njemackoj,a Becejac nema sanse da trenira momak je u Srbiji.
eto vidjet ces u subotu sad igraju sa slogom doboj u bugojnu i obadvojica su tu.poslije onog sa alkoholom po gradu otjerali su cmiljanovica ovog ostavili.pozz
Klis i Becejac su sigurno u ekipi i taj novi crnogorac, očekuje se još jedno extra pojačanje na poziciji beka
BAMBI je napisao/la: ↑29 jan 2020, 06:58Klis i Becejac su sigurno u ekipi i taj novi crnogorac, očekuje se još jedno extra pojačanje na poziciji beka
Hajd sto ovde ljudi lazu i izmisljaju al sto i po klubskim stranicama.
Lijepo na fejs stranici RK ISKRE pise dasu ljudi sporazumno raskinuli ugovor sa Becajcem i nemogu vjerovat da opet igra.
Ako je istina stvarno im onda zelim.drugu ligu samo zbog neozbiljnosti
Pa njima ni tri extra igraca ne mogu pomoci.Kad ce se uigrati i kad ce se uklopiti u ekipu.Za 10 dana prva utakmica kupa i uprava je pokazala da nije sposobna da vodi klub u premijer ligi.Ako je istina da su Becajca vratili a javno su se oglasili da su ga otjerali zbog krsenja discipline onda su pokazali da su amateri veliki.Steta jer sam vjerovao da moze Iskra ostat u ligi jer su najavili velike stvari al ipak su vjestacki klub sa malo strucnih i sposobnih ljudi u upravi.
U pravu si slazem se u svemu bravo za komentarPatricio je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:39Pa njima ni tri extra igraca ne mogu pomoci.Kad ce se uigrati i kad ce se uklopiti u ekipu.Za 10 dana prva utakmica kupa i uprava je pokazala da nije sposobna da vodi klub u premijer ligi.Ako je istina da su Becajca vratili a javno su se oglasili da su ga otjerali zbog krsenja discipline onda su pokazali da su amateri veliki.Steta jer sam vjerovao da moze Iskra ostat u ligi jer su najavili velike stvari al ipak su vjestacki klub sa malo strucnih i sposobnih ljudi u upravi.
I pitanje jeli neko bio na utakmici GRA vs SLO
Cujem bilo je bas zanimljivo i napeto i ako je friendly
I mene interesuje gra vs. slo utakmica. Da vidim cemu se mogu nadati.....
-
- Kontakt:
Bila je zanimljiva utakmica u dvorani Luke. Iako prijateljska bilo je oko 350 gledalaca. Sloboda bolja prvo poluvrijeme za tri gola razlike(primjetan kod domaćina nedostatak Tufekčića), kasnije su u zanimljivoj završnici uspjeli prelomiti protiv odlične Slobode. Završilo je 28:26
Dojam je da je utakmica pokvario i zaoštrio lakat Suhonjića prema domaćem igraču Mehmedoviću nakon čega se i publika budi zadnjih 15-tak minuta susreta.
Borac je favorit, čisto zbog šireg rostera i finansija koje imaju. Puno toga će nam reći i prva kola u nastavku prvenstva kada Borac bude gostovao u Tuzli i Trebinju.
Ako bude uzeo manje od 3 boda u te dvije utakmice, moglo bi biti svega u nastavku.
Dojam je da je utakmica pokvario i zaoštrio lakat Suhonjića prema domaćem igraču Mehmedoviću nakon čega se i publika budi zadnjih 15-tak minuta susreta.
Borac je favorit, čisto zbog šireg rostera i finansija koje imaju. Puno toga će nam reći i prva kola u nastavku prvenstva kada Borac bude gostovao u Tuzli i Trebinju.
Ako bude uzeo manje od 3 boda u te dvije utakmice, moglo bi biti svega u nastavku.
Odlična utakmica,kao za bodove da se igrala. Sloboda djeluje dosta fino , ova bekovska linija ,rus - makedonac i suhonjić djeluje odlično.
Vidi se pomak u odnosu na prvu polusezonu. Gračanica trenutno bez Tufekčića slabija ekipa dosta, ali su sinoć izvukli na suhi kvalitet Vlade Tomića koji je drugo poluvrijeme odigrao mestralno,mislim da nema gola u kojem nije učestvovao u drugom poluvremenu.
Sad idu prave stvari ,kup će dat neke odgovore ,Gračanica favorit protiv Izviđača, Sloboda će lako s iskrom kao i Sloga GV s Maglajem, Sloga igra s Borcem i to u Gračanici 09.02 . mislim da će dvorana biti prilično ispunjena i da će navijači RK Gračanica dočekat Borac na nož zbog one žalbe. Pametan potez Rađe jer u Osječanima ne bi bilo ni 100 ljudi ,a ovako bit će 450-500 glat.
- ASD
- Kontakt:
kakav je Rus?
Dobar. Sloboda veoma dobra. Jest da ima starudija ali mogu svima napraviti probleme. Ne znam šta je sa Hamzićem? Je li tu još uvijek?
Inače Gračanica završila sa odigravanjem prijateljskih utakmica. 5 utakmica 5 pobjeda

Protiv Slobode pobjeda 28:26. Dobra utakmica, borbena i blesavi Suhonjić koji je u prvenstvu napravio incident i htio se valjda potući sa svima u dvorani. Sinoć opet. Gužva na terenu pa onda opet sa publikom. Liku treba tražiti ljekarsku dozvolu da se vidi jel normalan ili nije. Nemoš budalu pustiti da se igra rukometa. Stvarno nemam riječi. Jednom eto mogu svariti da je napravio frku, desilo se. Ali i drugi put - idi Suhi u 3 lijepe PM više. Glupane. Idiote.
Eto tako ukratko što se tiče Gračanice. Msm da smo u dvomeču protiv Izviđača bliže prolasku ali opet, jedino mjerilo je teren. A ako izbacimo njih onda je sve otvoreno i u kupu i prvenstvu jer neće se onda međusobno dogovarati i dijeliti između sebe oni i Borac

A kako im se trener snalazi, slušaju li ga ove staronje, mislim da im je bilo bolje da lik igra za Slobodu
Gdje se igra final four kupa? Ne vjerujem da ce Gračanica se trošiti na oba fronta jer nema širok roster za takav tempo, u ligi su u prednosti i vjerujem da ce uzet titulubaltazar7 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:50Dobar. Sloboda veoma dobra. Jest da ima starudija ali mogu svima napraviti probleme. Ne znam šta je sa Hamzićem? Je li tu još uvijek?
Inače Gračanica završila sa odigravanjem prijateljskih utakmica. 5 utakmica 5 pobjedaa nije ni da su protivnici bili bezveze. Sloboda u gostima, Sloboda kući, Metaloplastika u gostima (inače ljudi igraju SEHA ligu ako nešto znači). Nije loše. Drži se taj nivo iako je u jednom trenutku bilo čak 5 igrača koji su nedostajali, rezultat nije trpio. Ima još nekih povreda od kojih najviše brine ona kapitena Tufekčića igrača koji u pravilu igra 60 minuta u oba pravca. Vidjet ćemo. Zdravi i kompletni sigurno možemo na oba fronta da se borimo do kraja. Joker nam je taj što Borac npr. gostuje u Gračanici pa i tu možemo računati nama +3 a njima -3 boda itd...bit će svega uglavnom, samo da bude pošteno.
Protiv Slobode pobjeda 28:26. Dobra utakmica, borbena i blesavi Suhonjić koji je u prvenstvu napravio incident i htio se valjda potući sa svima u dvorani. Sinoć opet. Gužva na terenu pa onda opet sa publikom. Liku treba tražiti ljekarsku dozvolu da se vidi jel normalan ili nije. Nemoš budalu pustiti da se igra rukometa. Stvarno nemam riječi. Jednom eto mogu svariti da je napravio frku, desilo se. Ali i drugi put - idi Suhi u 3 lijepe PM više. Glupane. Idiote.
Eto tako ukratko što se tiče Gračanice. Msm da smo u dvomeču protiv Izviđača bliže prolasku ali opet, jedino mjerilo je teren. A ako izbacimo njih onda je sve otvoreno i u kupu i prvenstvu jer neće se onda međusobno dogovarati i dijeliti između sebe oni i Borac![]()
I pastore je neki opasan biser cuj gdje se igra final four.
Et u Zvorniku se igra 95%
A 100% se neigra

Et u Zvorniku se igra 95%
A 100% se neigra
Hamzić je u Slobodi, trenutno povrijeđen, zbog toga je posebno odbrana slabija, kad se oporavi bit će još bolje.baltazar7 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:50Dobar. Sloboda veoma dobra. Jest da ima starudija ali mogu svima napraviti probleme. Ne znam šta je sa Hamzićem? Je li tu još uvijek?
Inače Gračanica završila sa odigravanjem prijateljskih utakmica. 5 utakmica 5 pobjedaa nije ni da su protivnici bili bezveze. Sloboda u gostima, Sloboda kući, Metaloplastika u gostima (inače ljudi igraju SEHA ligu ako nešto znači). Nije loše. Drži se taj nivo iako je u jednom trenutku bilo čak 5 igrača koji su nedostajali, rezultat nije trpio. Ima još nekih povreda od kojih najviše brine ona kapitena Tufekčića igrača koji u pravilu igra 60 minuta u oba pravca. Vidjet ćemo. Zdravi i kompletni sigurno možemo na oba fronta da se borimo do kraja. Joker nam je taj što Borac npr. gostuje u Gračanici pa i tu možemo računati nama +3 a njima -3 boda itd...bit će svega uglavnom, samo da bude pošteno.
Eto tako ukratko što se tiče Gračanice. Msm da smo u dvomeču protiv Izviđača bliže prolasku ali opet, jedino mjerilo je teren. A ako izbacimo njih onda je sve otvoreno i u kupu i prvenstvu jer neće se onda međusobno dogovarati i dijeliti između sebe oni i Borac![]()
Zadnja izmjena: ACM19, dana/u 30 jan 2020, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Izvini druze mozda sam i ja biser 

.
Prvo do skora nisam znao da se uposte igra final four jer prosle god se igralo bez njega sve dvije utakmice koca i strana.
Sad opet uveli final four, savez je cirkus zesci dahoce se sta promijenit. A to za Sarajevo cujem od tebe zar su sta opet mijenjali, zar nije ko dosad da bude neko organizator od klubova koji izbore zavrsnicu.
Neznam necu vise pisat i smijat se na ovu temu.
Savez je strasan nikad se nista nezna i samo mijenjaju i kup propozicije i ligu sa broj ucesnika i rasplet u ligu
Prvo do skora nisam znao da se uposte igra final four jer prosle god se igralo bez njega sve dvije utakmice koca i strana.
Sad opet uveli final four, savez je cirkus zesci dahoce se sta promijenit. A to za Sarajevo cujem od tebe zar su sta opet mijenjali, zar nije ko dosad da bude neko organizator od klubova koji izbore zavrsnicu.
Neznam necu vise pisat i smijat se na ovu temu.
Savez je strasan nikad se nista nezna i samo mijenjaju i kup propozicije i ligu sa broj ucesnika i rasplet u ligu
Nisi biser drug.Biseri su ovi koji vode sve ovo.Pa ja vjerujem da ni oni ne znaju jer stalno nesto mijenjaju.Mislim da bi trebalo da se igra final four u gradu koji ponudi najbolje uslove a ujedno i da je ucesnik istog.Mislim da se zavrsnica kupa igra u Maju a da ostale informacije malo ko poznaje.U svakom slucaju tu smo sa prenosimo informacije a ne da se pravimo pametni jer samo bliski ljudi Sahmanu:Radzi i Jovicu mogu znati vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.