Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
HakanSukur
Tako mi Amona Ra i komunjare su bolja opcija od ovih, makar te opismene i izgrade nešto, ovi su opasniji od svih virusa za moždanu strukturu.
Tebi zivot toliko kul pa si napravio (novi) akaunt s ciljem ismijavanja islama i slicne gluposti kojima obiluje svaki tvoj post?
Zelis svojim debilizmima ispasti pametan i privuci neciju paznju? Licno sam procitao mozda 30 rijeci svakog tvog posta, toliko si zanimljiv. Vidis ko je i preskaces.
Uzmi bolan zivi zivot, izbij tu bolest iz glave. Niko te od muslimana dotaci nece, niti nanijeti bilo kakvu stetu, pa sta te onda briga kakvim zivotom zele zivjeti drugi?
-
HakanSukur
Haram je imati avatar na forumu. Za profil je već diskutabilno, ako je u svrhu širenja islama, onda može, ali opet Allah zna najbolje.
Nego, smije li žena putovati sama ili ne smije, da li uvaženi šejh laže ili decidno tumači islamsko pravo?
Nego, smije li žena putovati sama ili ne smije, da li uvaženi šejh laže ili decidno tumači islamsko pravo?
-
HakanSukur
A sad' malo o tvom zapažanju, prvo svaki moj post nema 30 riječi, očito ti brojanje slabo ide, kako onda tek tespihaš, da Allah sačuva. Drugo, ako nisi sve pročitao, kako znaš čime svaki post obiluje? Dakle, lažeš, i to je haram.
ZaganjajCaptain4 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:03A jes mi se sad otvorio žrijebOsim13 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:55Breaking
https://sportsport.ba/magazin/prekinuli ... fon/349840
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I ja sam ovo skontao, ovakvim nevicilizovanim panjevima nije mjesto na bilo kakvom forumu, ko god širio mržnju prema drugim religijama.Federer17 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 15:37Tebi zivot toliko kul pa si napravio (novi) akaunt s ciljem ismijavanja islama i slicne gluposti kojima obiluje svaki tvoj post?
Zelis svojim debilizmima ispasti pametan i privuci neciju paznju? Licno sam procitao mozda 30 rijeci svakog tvog posta, toliko si zanimljiv. Vidis ko je i preskaces.
Uzmi bolan zivi zivot, izbij tu bolest iz glave. Niko te od muslimana dotaci nece, niti nanijeti bilo kakvu stetu, pa sta te onda briga kakvim zivotom zele zivjeti drugi?
Hoću Faraone, samo da me psiha ne uništi.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
HakanSukur
Vaši šejhovi Kuduzović i Pezić su primjer civilizovanosti, primite moje izvinjenje.
Pitanje dana je ko ima bolji skor sa splavarkama? Splinter Džumhur ili vojvoda Vranješ? Džeku ne brojimo, kad' jednu oženiš, ispadaš iz ove konkurencije slobodnih jahača.
Pitanje dana je ko ima bolji skor sa splavarkama? Splinter Džumhur ili vojvoda Vranješ? Džeku ne brojimo, kad' jednu oženiš, ispadaš iz ove konkurencije slobodnih jahača.
Jesam možda malo pretjero, al tu je to negdje, van Istanbula, Ankare je sve go ****, ko i ovdje van velikih gradova. Ali kod nas moraš u obzir uzet i rad na crno, te plaćanje na crno.
S obzirom da ih ima milijardu ipo sumnjam da im je najgori SARS s 350 oboljelih.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 30 jan 2020, 16:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Moze li se udata zena yebat sa drugim..Valahi moze, ali pitanje je bil smjela.HakanSukur je napisao/la: ↑30 jan 2020, 15:41Haram je imati avatar na forumu. Za profil je već diskutabilno, ako je u svrhu širenja islama, onda može, ali opet Allah zna najbolje.
Mozes li ti komsiju sikerom opicit u glavu..Allaha mi mozes, ali pitanje je bil smio to da radis.
Islam zenu stavlja na prvo mjesto, ispred muskarca. Ali ima stroge propise sta smije a sta ne, cak i sta ne da ne smije, nego ne bi bilo pozeljno.
Mislis da je serijet strog prema zeni. Valahi da vidis sta bi takim ko ti radili.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
:
Indija ima jaču ekonomiju od Turske, ima i Brazil, i Meksiko i šta sad?Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:02Onda mora da su ovi svjetski strucnjaci koji svrstavaju Tursku medju 20 najjacih, budale. Treba ih tebi na casove poslat.ASD je napisao/la: ↑30 jan 2020, 08:50Nemam ja šta Tursku gledati. Brojevi su ti koji se upoređuju.Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 jan 2020, 01:01
Pogledas Tursku 90-tih i danas i sve ti je jasno. To nije doslo samo od sebe. Istambul samo u kakvom je stanju bio 99.
Ja sam reko da su reforme proces, niko ti ne garantuje uspjeh.
Iako su se izdigli iz pepela pun k problema i u toj Turskoj. Austrija muku muci sa finansijama,svake god uvode nove mjere, zakone poostrsvaju i td. Svako svoje probleme muci.
Turska 80-tih je imala druge probleme, unutrasnje i takve reforme su bile na dnu prioriteta.
Nullius in verba
-
HakanSukur
Hoćeš da kažeš da bi me likvidirali kamenovanjem ili vješanjem zbog verbalnog delikta? Pa to ni komunjare ne rade, makar te pošalju na preodgoj. Odbijam da ti povjerujem, to je religija mira, tolerancije, prosperiteta i slobodne misli, a ti si očito islamofob.
- ASD
- Kontakt:
Nisi ti ništa pogriješio Helleru.
Ako kažeš da je neto prosječna plata u BiH veća nego u Turskoj. To je tačna tvrdnja.
Ono što bi ti nepismen tipa Solinaš odgovorio da nije, a pismen bi ti rekao da jeste veća ali je neto prosječna ppp plata nešto ipak veća u Turskoj mada mu to opet ne ide u prilog ako planira te pare trošiti u nekoj drugoj državi ili na nekom zajedničkom internet tržištu.
U pet deka je to.
Ako kažeš da je neto prosječna plata u BiH veća nego u Turskoj. To je tačna tvrdnja.
Ono što bi ti nepismen tipa Solinaš odgovorio da nije, a pismen bi ti rekao da jeste veća ali je neto prosječna ppp plata nešto ipak veća u Turskoj mada mu to opet ne ide u prilog ako planira te pare trošiti u nekoj drugoj državi ili na nekom zajedničkom internet tržištu.
U pet deka je to.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma da, u 5 deka smo mi sa Turskom, cak imamo pretenzije da ih preteknemo u ekonomskom prosperitetu i napretku.
U zdravlje momci.
U zdravlje momci.
- ASD
- Kontakt:
Kada su plate u pitanju? Naravno, to sam i rekao.Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:11Ma da, u 5 deka smo mi sa Turskom, cak imamo pretenzije da ih preteknemo u ekonomskom prosperitetu i napretku.
U zdravlje momci.
Šta Valahi znači, čuo sam to u klipovima onih talibana Pezića kad se na gidama smijemo cigama i Peziću.Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:01Moze li se udata zena yebat sa drugim..Valahi moze, ali pitanje je bil smjela.HakanSukur je napisao/la: ↑30 jan 2020, 15:41Haram je imati avatar na forumu. Za profil je već diskutabilno, ako je u svrhu širenja islama, onda može, ali opet Allah zna najbolje.
Mozes li ti komsiju sikerom opicit u glavu..Allaha mi mozes, ali pitanje je bil smio to da radis.
Islam zenu stavlja na prvo mjesto, ispred muskarca. Ali ima stroge propise sta smije a sta ne, cak i sta ne da ne smije, nego ne bi bilo pozeljno.
Mislis da je serijet strog prema zeni. Valahi da vidis sta bi takim ko ti radili.
Zašto žene ne vladaju Saudijskom Arabijom ili Iranom gdje je Šerijatski zakon?
Pa tu smo negdje u prosjeku, nikad ih nećemo prestići jer ih je 35 puta više od nas logično. Pa i Indija ima veću ekonomiju od Švicarske. I šta sad.Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:11Ma da, u 5 deka smo mi sa Turskom, cak imamo pretenzije da ih preteknemo u ekonomskom prosperitetu i napretku.
U zdravlje momci.
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma nista, mi smo za Tursku velesila, moze nam komplet Turska na celu sa sultanom kura c popusiti...
Bakir el vezire vodi nas u ekonomske sile.
Bakir el vezire vodi nas u ekonomske sile.
Rade li ove brze poste (euroexpress i x express) subotom, tj. moze li se desiti da mi paket (u Tuzlu) dodje u subotu?
Kakva je procedura s brzom postom ako ovi iz radnje posalju paket na adresu na koju sam kupio proizvod, iako sam im naznacio da je sada druga adresa, jer im je vjerovatno ta prva adresa ostala tamo u podacima? U pitanju je zamjena (pokvarenog) uredjaja plus doplata za drugi (skuplji), pa kontam da nece poslati na adresu na koju su mi prvi put poslali ovaj pokvareni.
Kakva je procedura s brzom postom ako ovi iz radnje posalju paket na adresu na koju sam kupio proizvod, iako sam im naznacio da je sada druga adresa, jer im je vjerovatno ta prva adresa ostala tamo u podacima? U pitanju je zamjena (pokvarenog) uredjaja plus doplata za drugi (skuplji), pa kontam da nece poslati na adresu na koju su mi prvi put poslali ovaj pokvareni.
-
HakanSukur
Sekularno građanski orijentisani Turci su većinom regularni ljudi, imao sam priliku da se zapijem s njima, i žene su im slobodoumne, doduše ja sam upoznao akademski obrazovane ljude i glumce, a ovo što hoda po internatima i veliča Erdogana ili Gulena, ne ubrajam u te tokove.
Ima li negdje podatak koliko se Turska ekonomija oslanja na donacije njihovih državljana u inostranstvu, mi bi recimo presušili za godinu-dvije bez tih para, tako da se po stepenu ekonomske samodrživosti bazirane na vlastitoj privredi, ne možemo porediti sa bilo kime izvan afričkog kruga.
Ima li negdje podatak koliko se Turska ekonomija oslanja na donacije njihovih državljana u inostranstvu, mi bi recimo presušili za godinu-dvije bez tih para, tako da se po stepenu ekonomske samodrživosti bazirane na vlastitoj privredi, ne možemo porediti sa bilo kime izvan afričkog kruga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.